yediklerine göre tipine göre benimde kalçalarım genişledi ve karnım sivri değil yaygan büyüyor kız diyorlar bende daha cinsiyetini öğrenemedim bide sizler bebeklerin hareketlerini hissediyormusunuz ben pek bişey hissetmiyorum
Arkadaşlar şimdi bir arkadaşımla konuştum. Aslında kendi doktorlarımız bu detaylı ultrasonu yapabilirmiş. Başka yere göndermesine gerek yokmuş. Benim tüp bebek doktorum bu arkadaşımı göndermemiş kendisi bakmış. Gerçi her gittiğimde mide mesane bakıyordu benimkine de
O nasil oluyor :44:
Hani diğer kızlar böyle pıt pıt dokunuşlardan bahsediyorlar ya benim öyle pıt pıt dokunuş gıdıklanma gibi durumlar değil.Hekime sordum aynen dediğin gibi hissedebilirsin dedi.Yani sana şunu demek istiyorum illa dokunuş gıdıklanma falan bekleme.Sıra beklerken telefonum titreşimdeydi sanki biri arıyor gibi hissedip telefona her baktığımda kimsenin aramadığını gördüm.
Gökçecim şu detaylı durumu kafamı çok karıştırdı.Malum şimdi çoğumuz özele gidiyoruz.Sen de kendi doktorumuz bakıyormuş diyorsun.Benim diğer kontrol tam 22.haftada olacak.O zaman gittiğimde her zaman baktığı cihazla ayrıntılı olarak bakıp sonucu diğer tarama testlerinde olduğunu gibi not edip bizim elimize kağıt mı verecek? Git bu değerleri radyolojiciye mi göster paranla diyecek çok merak ediyorum.
canım bugün kuzenim geldi yanıma detaylıdan gelmiş hiçbir problem yok şükür erkek olduğunuda öğrenmiş bu arada kesin olarak detaylıda radyoloji doktoru herşeyine bakmış kafa çapını ölçmüş iç organları boyu kilosu minik sıpanın kaburgaları bile oluşmuş:) gördüm bende resmini hepsine bakıp resimlerle beraber bir rapor hazırlamış verdim kuzenima oda doktoruna göstermiş olay bu
Aaa o zaman bu işi kadın doğumcu yapmayacak.Direk radyolojici yapacak.Ayy çok heyecanlıyım demet ya.İnan ecelimden önce öldürecek beni bu testler senin dediğin gibi ıvır zıvır işler :) Bu arada eşin rahatsızlanmış umarım iyidir çok geçmiş olsun.
seninkine ne demişlerdi? kız istiyordun sanırım yanlış hatırlıyor olabilirm:) bende cts gidicem teyzesi hadi bakalım hayırlısı:) sanırım tepikliyor benimki ya, içimde bişeyler oluyor bikaç gündür.. günde 3-4 kere falan. içerden geliyor ya yumuşak dokunuşlar oluyor sanki ne biliyim tuhaf bişey ya sanırım bebek
İsim | Yaş | TahminidoğumTarihi | Cinsiyet | Düşünülen Bebiş İsmi | Annenin Kaçıncı Bebeği |
Gokce82 Kace Anet yasamayiseviyorum smlttle armena zeyeybar çiçekdemeti kzmrl CAN_SIN shuku nes17 pampam34 LIPAKA zelda2010 emrhan_seda shcne ankara41 | 30 28 30 23 27 28 30 29 26 38 26 30 28 29 31 27 29 24 | 07.08.2013 12.08.2013 13.08.2013 24.08.2013 20.08.2013 03.08.2013 08.08.2013 13.08.2013 28.08.2013 01.08.2013 04.08.2013 14.08.2013 18.08.2013 10.08.2013 31.08.2013 30.08.2013 08.08.2013 08.08.2013 | Erkek/Erkek ? Erkek ? Erkek Erkek Erkek Kız ? Erkek Erkek Erkek, Erkek ? Kız Kız ? Kız Erkek | Sarp-Araz Roza/Miran Aksel Mete Han- Belinay ? ? Mert-Hasan Eylül ? Sarp ? ? ? ? Nefes-Asya ? Tanem ? | İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk |
Gökçecim şu detaylı durumu kafamı çok karıştırdı.Malum şimdi çoğumuz özele gidiyoruz.Sen de kendi doktorumuz bakıyormuş diyorsun.Benim diğer kontrol tam 22.haftada olacak.O zaman gittiğimde her zaman baktığı cihazla ayrıntılı olarak bakıp sonucu diğer tarama testlerinde olduğunu gibi not edip bizim elimize kağıt mı verecek? Git bu değerleri radyolojiciye mi göster paranla diyecek çok merak ediyorum.
canım bugün kuzenim geldi yanıma detaylıdan gelmiş hiçbir problem yok şükür erkek olduğunuda öğrenmiş bu arada kesin olarak detaylıda radyoloji doktoru herşeyine bakmış kafa çapını ölçmüş iç organları boyu kilosu minik sıpanın kaburgaları bile oluşmuş:) gördüm bende resmini hepsine bakıp resimlerle beraber bir rapor hazırlamış vermiş radyoloji uzmanı kuzenima oda doktoruna göstermiş olay bu
Göbek deliğinin altında.. Minicik temaslarsa hayırlı olsun diyebilirim sana :)
Şimdi kontrolden geldik teyzoşları :) Oğlum bir büyümüş maşallahı var. 3 haftadır görmüyordum özlemişim çok :) Eller, ayaklar kuzusu annesinin. Herşey yolunda maşallah. Yanlız karnımın alt tarafında bir ağrı vardı cihazla bakarken bastırınca biran zıpladım dedim orada bir acı varAnnesi kafası orda bak dedi ondanmış o ağrı :))) detaylı ultrason için bana 20. haftaya randevu vermişti ama 5. ayın sonunda yapalım herşey garanti olsun yüzü, gözü, ağzı burnu herşeyi tam anlamı ile oluşsun dedi :) daha 1 ay bekliycez yani.
ayyy benimdeeeee ben nasıl kivi yemiştim anlatamam sana kilo kiloçok ekşi yedim bakalım doktor kıza benziyor dedi ama totoşunu görüp söyledi bilemiyorum artık ekşi kız ilişksii var mı senin cinsiyet belli oldu mu. saç meselesei yıktı beni
Canım kuzenin ne kadarlık hamile banada doktor bugün herşey garanti olsun diye 5. ayın sonunda doğru istiycem detaylı ultrason dedi merak ettim.
kızlar ya dudağımın sol tarafında uçuk çıktı ya, 2 gün oldu netten araştırdım kesinlikle uçuk kremi falan sürmeyin diyor. kendi kendine geçermiş bebişe bi zararı olurmu acaba bu virusun? bide sizinde dış genital bölgenizde sivilce çıkıyormu hiç ya? benim özellikle adet dönemi zamanı çıkardı. geçen gene çıktı ya. hemde büyük baya böle içi sert bişey olurmuki ya:18:
Eki Görüntüle 650738 Eki Görüntüle 650737 Eki Görüntüle 650739 Eki Görüntüle 650740
İlk Oğluşumun Odasına Boya yaptık babası ile ben desen çizdim kafamda var bir kaç düzenleme daha en son kıyafetler :) alınıcak inşallah allahımın izniyle kucagımızada almak nasip olursa inşallah nasıl oğluşumun odasının duvarı teyzeleri
çok güzel olmuş maşallah annesi ressammı yoksa :)[/QUOTE
Ressam değil ama işin ucunda oğluşum olunca :) ( Tabi biraz resime merak var ) bu arada teşekkür ederim beğendiğin için canım