Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Nerdeee...

Gökçecim şu detaylı durumu kafamı çok karıştırdı.Malum şimdi çoğumuz özele gidiyoruz.Sen de kendi doktorumuz bakıyormuş diyorsun.Benim diğer kontrol tam 22.haftada olacak.O zaman gittiğimde her zaman baktığı cihazla ayrıntılı olarak bakıp sonucu diğer tarama testlerinde olduğunu gibi not edip bizim elimize kağıt mı verecek? Git bu değerleri radyolojiciye mi göster paranla diyecek çok merak ediyorum.

O nasil oluyor :44:

Hani diğer kızlar böyle pıt pıt dokunuşlardan bahsediyorlar ya benim öyle pıt pıt dokunuş gıdıklanma gibi durumlar değil.Hekime sordum aynen dediğin gibi hissedebilirsin dedi.Yani sana şunu demek istiyorum illa dokunuş gıdıklanma falan bekleme.Sıra beklerken telefonum titreşimdeydi sanki biri arıyor gibi hissedip telefona her baktığımda kimsenin aramadığını gördüm.

Wolla yine anlamadim desem kizarmisin ..

Ben hic bisey hissetmiyorum arkadas.. ama olmaz'ki...

Ne bir titresim, nede bir pıt pıt..

Hala yerinde duruyormu, merak konusu

canım bugün kuzenim geldi yanıma detaylıdan gelmiş hiçbir problem yok şükür erkek olduğunuda öğrenmiş bu arada kesin olarak detaylıda radyoloji doktoru herşeyine bakmış kafa çapını ölçmüş iç organları boyu kilosu minik sıpanın kaburgaları bile oluşmuş:) gördüm bende resmini hepsine bakıp resimlerle beraber bir rapor hazırlamış vermiş radyoloji uzmanı kuzenima oda doktoruna göstermiş olay bu

Son düzenleme:

Aaa o zaman bu işi kadın doğumcu yapmayacak.Direk radyolojici yapacak.Ayy çok heyecanlıyım demet ya.İnan ecelimden önce öldürecek beni bu testler senin dediğin gibi ıvır zıvır işler :) Bu arada eşin rahatsızlanmış umarım iyidir çok geçmiş olsun.

saol canım benim iyi şimdilik şükür evet detaylı baktıkları için radyoloji uzmanı inceliyormuş herşeyi tek tek hesaplanıyor yani bakalım şunuda atlatsak rahatlarız artık biraz diyorum arkasından başka bişey çıkarıyorlar yaw

Göbek deliğinin altında.. Minicik temaslarsa hayırlı olsun diyebilirim sana :)

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

?

Kız

Kız

?

Kız

Erkek

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

?

?

?

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Canım benim eski doktorum baktığı için göndermiyormuş. Ama şu an bana bakan doktorum hastanenin ilgili bölümüne gönderiyormuş. Malum para tuzağı. Hastane kazansın mantığı. Kendi doktorunuz baktığı zaman kimseye yönlendirmiyor. Ama başkasına yönlendirdiği zaman o kişi bakıp bilgileri yazıp kendi doktorumuza gönderiyor. Olan bu aslında..

Şimdi kontrolden geldik teyzoşları :) Oğlum bir büyümüş maşallahı var. 3 haftadır görmüyordum özlemişim çok :) Eller, ayaklar kuzusu annesinin. Herşey yolunda maşallah. Yanlız karnımın alt tarafında bir ağrı vardı cihazla bakarken bastırınca biran zıpladım dedim orada bir acı var Annesi kafası orda bak dedi ondanmış o ağrı :))) detaylı ultrason için bana 20. haftaya randevu vermişti ama 5. ayın sonunda yapalım herşey garanti olsun yüzü, gözü, ağzı burnu herşeyi tam anlamı ile oluşsun dedi :) daha 1 ay bekliycez yani.

Canım kuzenin ne kadarlık hamile banada doktor bugün herşey garanti olsun diye 5. ayın sonunda doğru istiycem detaylı ultrason dedi merak ettim.

ayy annesi ne tatlı gelmiştir gözüne minişin demi.. bende özledim bebişimi ya. buarada bende de bazen acı gibi bi his oluyo refleks gösteriyorum ister istemez ama sormadım hiç dr.a nedenini ben biraz zayıfım oram buram batıyo sandım demek minişin canı acıyormuş kıyamam ona ben ya:)

kızlar ya dudağımın sol tarafında uçuk çıktı ya, 2 gün oldu netten araştırdım kesinlikle uçuk kremi falan sürmeyin diyor. kendi kendine geçermiş bebişe bi zararı olurmu acaba bu virusun? bide sizinde dış genital bölgenizde sivilce çıkıyormu hiç ya? benim özellikle adet dönemi zamanı çıkardı. geçen gene çıktı ya. hemde büyük baya böle içi sert bişey olurmuki ya:18:

Yok cnm belli olmadi hala En son gittigimizde dr. bu kordonu dedi ama bence pipisiydi :) 14 Martta sabah ogrenecegim insallah ..Artik gostersin zaten yaa Hic birsey alamiyorum cinsiyeti belli olmadigi icin Deli gibi alisveris yapasim var.:)

İlk Oğluşumun Odasına Boya yaptık babası ile ben desen çizdim kafamda var bir kaç düzenleme daha en son kıyafetler :) alınıcak inşallah allahımın izniyle kucagımızada almak nasip olursa inşallah nasıl oğluşumun odasının duvarı teyzeleri

Canım kuzenin ne kadarlık hamile banada doktor bugün herşey garanti olsun diye 5. ayın sonunda doğru istiycem detaylı ultrason dedi merak ettim.

canım kuzenim 22. haftasında şuanda 5. ayın içinde herhangi bir haftaya veriyorlar banada garanti olsun dedi seninki gibi 23. haftaya verdi 17 nisana

sakın sürme hayatım uçuk kremi bende de çıkıyor çok geçenlerde dudağımda kaşıntı oldu eyvah çıkacakmı diye süreyim dedim önlem için prospektüsünde hamilelikte ve kanser hastalarında sakıncalıdır diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…