Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

gökçe nasıl oldun biraz daha iyisindir inşallah

Yok valla kötüleştim iyice.. Hapşırmaktan burnum kanıyor artık suratım şişti. Allahtan ter atıyorum. Evde kimse yokken uyumamaya çalışıyorum ateşim yükselirse farketmem diye.. Travesti gibi çıkıyor sesim :) Mart gafleti bütün topiği vurdu farkındayım.. Çorba ıhlamur sıkma meyva suları daha ne yapabilirim bilmiyorum..

Gecmis olsun canim..

evet hava değişimleri hiç iyi gelmedi bize hala burnum akıyor nefes zorlanmakta zorlanıyorum ateşin olmaması çok iyi.

bugün ultrasonda okarar hareketliydiki, şaşırıyorum bende hiç mi hissedilmez yaaa, çok sabırsızım...

Bebeğim için çizdiğim duvar boyamalarına yorum yapan beğenen ve ilgilenen herkese çooooooook teşekkür ederiz oğluşum ve ben
bu arada okudum birçok anne adayı hasta sanırım onlara da allah tan acil şifalar diliyorum arkadaşlar
Tüm anne adaylarına ve bir tanecik bebişlerine de allah hep yardımcımız olsun diyorum :)

kızlar dün gece itibari ile bende sanırım hissettim acaba doğru mu hissettim sanki yumuşacık bişey tenime değiyormuş gibi gıdıklanma gibi bişeyler oldu bu sabahta oldu hissediyormuyummmmm

Demek ki bende arada hissediyorum eşim her ne kadar gıdıklıyor gibi desem de gülüyor bana ama haklıymışım sanırım gözümüz aydın bebeğimizin varlını daha yakından hissetmek daha heyecanlı şükürler olsun :)))

Allahtan sahnem yok. Zaten soprano sesim sahnede kendimi paralıyordum duyulayım diye. bu travesti sesimle nasıl duyururdum allah bilir..

Gökçe ben de hamileliğim başında aynı senin gibi oldum.Belki daha beterdim.Doktor bana hiç korkma en doğal olan boğaz pastilini kullan demişti.Otacının var portakallı naneli...Sen de doktoruna sorarsan sanırım onu tavsiye edebilir.

Boğazımda birşey yok canım benm. Gribim ben. Burnum akıyor hiç durmayacakmış gibi. Çok aktığı çok hapşırdığım için de hiç durmadan kanıyor. Onun dışında çok halsizliğim yok. Kendi işlerimi görebiliyorum çok şükür..

Allah şifa versin biran önce...

kızlar dikkat edin kendinize nerede üşütüyorsunuz acaba bu kadar

Bunun için çaba sarf etmemize gerek yok ki canım. Bence çok dikkat ettiğimiz için oluyor. Ben mesela fazla evden çıkmıyorum, hasta insanların ortamına girmiyorum. Ama biliyorsun en son hastaneye gittim döğüs hastalıklarına kapmışsam orada kapmışımdır. Başka alternatif yok yani..

herşeyiyle harika bayıldımmm. rabbim odasını sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.

doğru canım hastanelerde mikrop yuvası her insan canlı bomba gibi bizim için şuan ben kimseyle yakın temas kurmamaya çalışıyorum kırılan kırılsın bu arada bebeğim şuan oynuyo teyzeleri :)) aklımı kaybetcem o oynarken

merhaba herkese, merak ediyorum acaba bebeğinin hareketlerinin hisseden var mı aranızda, ben 16+5 haftalık hamileyim, ama daha tek bir kıpırtı bile hissetmedim, hatta kontrollerde bile ultrasonda hareket ettiğini görmedim, ya da ben anlamadım... ilk bebeğim olacak inşallah bu arada...

slm kızlar herkes hasta olmuş ya dün bende öyleydim. bugün daha iyiyim şükür.ya detaylı ultrason fiyatları nedir böyle.çok şaşırdım.
İZMİRDE olan arkadaşlarımız varmı? gittikleri hastane ve ya fiyatlar falan off çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…