Arkadaslar wolla kiskanacam simdi haaaaa.... Benimkisi niye hic pit pit yapmiyor, yada gidiklamiyor.. :44:
offf yaaa..
Seninkide gıdıklar annesi daha erken biliyorsun... Bir gıdıklayacak hiç durmayacak :)
gökçe nasıl oldun biraz daha iyisindir inşallah
Yok valla kötüleştim iyice.. Hapşırmaktan burnum kanıyor artık suratım şişti. Allahtan ter atıyorum. Evde kimse yokken uyumamaya çalışıyorum ateşim yükselirse farketmem diye.. Travesti gibi çıkıyor sesim :) Mart gafleti bütün topiği vurdu farkındayım.. Çorba ıhlamur sıkma meyva suları daha ne yapabilirim bilmiyorum..
Yok valla kötüleştim iyice.. Hapşırmaktan burnum kanıyor artık suratım şişti. Allahtan ter atıyorum. Evde kimse yokken uyumamaya çalışıyorum ateşim yükselirse farketmem diye.. Travesti gibi çıkıyor sesim :) Mart gafleti bütün topiği vurdu farkındayım.. Çorba ıhlamur sıkma meyva suları daha ne yapabilirim bilmiyorum..
Merhabalarrr
Nickteki 41 nedir onu merak ettimmm???
evet hava değişimleri hiç iyi gelmedi bize hala burnum akıyor nefes zorlanmakta zorlanıyorum ateşin olmaması çok iyi.
kızlar dün gece itibari ile bende sanırım hissettim acaba doğru mu hissettim sanki yumuşacık bişey tenime değiyormuş gibi gıdıklanma gibi bişeyler oldu bu sabahta oldu hissediyormuyummmmm
Allahtan sahnem yok. Zaten soprano sesim sahnede kendimi paralıyordum duyulayım diye. bu travesti sesimle nasıl duyururdum allah bilir..
Gökçe ben de hamileliğim başında aynı senin gibi oldum.Belki daha beterdim.Doktor bana hiç korkma en doğal olan boğaz pastilini kullan demişti.Otacının var portakallı naneli...Sen de doktoruna sorarsan sanırım onu tavsiye edebilir.
Boğazımda birşey yok canım benm. Gribim ben. Burnum akıyor hiç durmayacakmış gibi. Çok aktığı çok hapşırdığım için de hiç durmadan kanıyor. Onun dışında çok halsizliğim yok. Kendi işlerimi görebiliyorum çok şükür..
kızlar dikkat edin kendinize nerede üşütüyorsunuz acaba bu kadar
Eki Görüntüle 650738 Eki Görüntüle 650737 Eki Görüntüle 650739 Eki Görüntüle 650740
İlk Oğluşumun Odasına Boya yaptık babası ile ben desen çizdim kafamda var bir kaç düzenleme daha en son kıyafetler :) alınıcak inşallah allahımın izniyle kucagımızada almak nasip olursa inşallah nasıl oğluşumun odasının duvarı teyzeleri
Bunun için çaba sarf etmemize gerek yok ki canım. Bence çok dikkat ettiğimiz için oluyor. Ben mesela fazla evden çıkmıyorum, hasta insanların ortamına girmiyorum. Ama biliyorsun en son hastaneye gittim döğüs hastalıklarına kapmışsam orada kapmışımdır. Başka alternatif yok yani..
hoşgeldin sefalar getirdin oğluşunla beraber:)