Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ikizlerde soyle duymustum ben ne kadar dogru bilmiyorum ama , erken hareketleniyorlarmis.normalde 1 bebek icin olan yerde 2 bebek durduklari icin zaman ilerledikce eskisi gibi rahat hareket edemiyorlarmis.Bugunlerin tadini cikar cnmcim..son aylarda biraz zor hissedebilirsin..İnsallah hep istedigin gibi hissedersin minikleri ve sag salim vaktinde kucagina alirsin :)

evet göbek deliğimin biraz altında ama sol tarafta genelde. ama ilk sağ tarafta olmuştu. geziyo sanırım geniş buldu tabi yeri tek başına

Benimde hep sag tarafimda.solda hic hissetmedim.Hem dr. da hep saga bakiyor hep orda , hemde ben evde kalp sesini dinlerken hep sagda ariyorum ve buluyorum minigimi , dinliyorum pit pitlarini :) İlerde karnimizda doneceklermis ya :) Ozamanlari dusundukce heyecanlaniyorum simdiden :)İnsallah rabbim hepimize o zamanlari yasatir :)

ayyy masallah , bize de gel teyzesi yaa .. Cunku benim resimlerim cin ali den hallice :)

Masallah cok guzel olmus elinize saglik ..

Gecen haberlerde diyordu , hamileler ve yeni dogan bebekleri icin , ucuk cok tehlikeliymis.Krem falan asla surulmememeli ve eger cikarsa da vitaminlerle bagisiklik sistemi hemen desteklenmeliymis.Aman dikkat et cnmcim...Meyveyi falan arttir biraz..

Çok güzel olmuş ben çok beğendim.Güle güle kullanın.Ben oda düşünmedim beşik ayarladım biraz aynı oda da yatalım dedim ama nasıl olur bilemem artık.

Canım eline sağlık emeğine sağlık. Güzel olmuş. Bebeğin mutluca büyüsün odasında...

Çok güzel olmuş ben çok beğendim.Güle güle kullanın.Ben oda düşünmedim beşik ayarladım biraz aynı oda da yatalım dedim ama nasıl olur bilemem artık.

Ben aynı odada kalma taraftarı olmadığım için oda yaptırıyorum oğluşlarıma. Nasıl alıştırırsam öyle gider çünkü. Odalarına alışmaları daha iyi benim için..

Ben aynı odada kalma taraftarı olmadığım için oda yaptırıyorum oğluşlarıma. Nasıl alıştırırsam öyle gider çünkü. Odalarına alışmaları daha iyi benim için..

Kesinlikle sonuna kadar haklısın ama ne bileyim kıyamadım işte.Biraz yanımızda dursun elbet gidecek dedim kendi kendime

Kızlar valla salya sümüğüm.. Çorbamı ıhlamurumu içtim. Uyuyacağım ama korktum uykumda ateşim yükselir diye. 1-2 saat kıvrandım sonunda uyuyakalmışım. Kalktım ter içindeyim duşumu aldım geldim. Burnum kıpkırmızı olduuuu :) Ay ne biçim şeymiş bu yaaaa. Ben yine hafif atlatıyorum diye düşünüyorum. Buna rağmen kafamı zor kaldırıyorum valla.. Yat yat yat oğluşlarımda sıkıldı valla..

Detaylı ultrasona gelelim. İnceledim araştırdım. Devletten randevu almanın imkanı yok. Doktorlarımız bizi uyarmadığı için 3 ay önceden başvuramadık tabi. Özellere soruyorum 300 ila 700 arası fiyat veriyorlar. Yalnız bu ikiz fiyatı. Yavrularım iki tane olduğu için sanırım çok para istiyorlar. Daha uygun fiyat alan arkadaşlar varsa yazabilirler mi? Zira bu durumda sinir olmaktan başka çarem kalmıyor.

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

?

Kız

Kız

?

Kız

Erkek

Kız

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

?

?

?

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Gökçe mhrs'den baktığımız zaman ataşehire baktım mesela ben.Orada bu ay çok kolay randevu alınabiliyor.Ataşehir fatih sultan mehmet araştırma hastanesinden.Şayet biz direk devlet,üniversite yada araştırmalardan randevu almak istediğimizde zaten radyoloji bölümü diye ayrı bölüm yok.Ki ben diğer tarama testlerimi eğitim araştırmalarda yaptırdım.

çok geçmiş olsun gökçeciğim dikkat et kendine

bu arada medipolde 200 tl ultrason 20. haftada yaptırcam inşallah

Bana 12 yada 13. haftada erkeğe benziyor bir dahaki sefere kesinleştiririz dedi..Bir dahada açmadı bacakları bizim ufaklık...Bu sefer cinsiyetini söyleyene kadar kalkmayacağım o masadannn :118::118: Evet kız çocuklarına karşı ayrı bir sempatikliğim var ama kanamalardan sonra ne kızı ne erkeği sağlıklı bir şekilde doğsun dedim..Veee hala aynı şeyi söylüyorum...

Benim yaşım: 24
Tahmini doğum tarihi :08.08.2013
Cinsiyeti:ERKEK
İsmi: Daha belli değil
İlk bebişim olucak allahın izni ile canım Benimde bilgilerimi girersen sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim :)

Merhabalarrr
Nickteki 41 nedir onu merak ettimmm???

Herkes aynı canım salgın var...Dikkat et beslenmene...
Kendi doktorun bakamıyormuymuş ayrıntılıya...Benim kendi doktorum bakacak...Hatta hastanedeki diğer doktorlarda benim doktoruma yönlendiriyorlarmış...
Yada yönlendirme yapsın...Test test testtt ayrıntılııııı...Bundan sonra ne olacak bakalım..
Cumartesi günü ayrıntılım olacak...Haftaya cuma da tetanoz iğnemmm:97::94::95:

Canım hangi hastanelerden aldın bu fiyatı. Ben bir yere sordum 300 dedi çok fazla geldi bana. Senin fiyat aldığın yerleri merak ettim.

Canım ben izmirdeyim. Doktorum numarasını verdi dört yerin bi tanesini de biz bulduk. Aşağı yukarı bu fiyatlarda izmirde. En lüks gibi duran yer 200 dedi. Kordon diye bi tıp merkezi. diğerlerinin isimleri aklımda kalmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…