Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ay hadi bakalım belki yarın güzel haberlerle gelirsin. Ben stres yaptım vallaa..

Kızlar acilden geldim şimdi. Hatta gelirken annemi de aldım. Bu ataklarda evde yalnız kalmak istemiyorum. Acil ekg me falan baktı. Kardiyolojiye görün dedi gönderdi. İlaçları gösterdim. Şu dün verilen fısfısları. İlaçlardan boğazım acıyoo sesim kısıldı bir de. Bu şekilde yan etkileri var dedi. Kısacası sallamadılar. Öylesine bakmış oldular. Pazartesi göğüs hastalıkları doktorunu yeniden arayacağım. O da kardiyoloji derse paşa paşa bir de kardiyoloji görünüyooo bana.

Evim çok sıcak olduğu için hava nemlendirici aldım. Çalıştırdım. Bakalım sabaha kadar da çalışmaya devam edecek yarın ki durumum ne olacak. Oğluşlarım tepikleye tepikleye iyi geceler diyor size... Yarın görüşürüz....

çok geçmiş olsun...
bizim evde çok sıcak,bi de kömür kalöriferi ve Adıyamanda nem sıfır sayılır.
ben de bebekler için almayı düşünüyorum nemlendiriciyi.
aldığın markayı falan burda paylaş :)
nasılsa sen şimdi iyice araştırırsın.ben de hazıra konarım

dün yazdım ya 3 doktora gittim diye,üçü de ayrı tahminlerde bulundu.
zaten 3 ihtimal vardı,hepsini duyduk.
anlayacağın yine başa döndük.çünkü hiç birinin tahmini ya da tekini gördüm dediği birbirini tutmadı...
bakalım bugün demir (vegaferon) ve vitamin (elevit) yazdırıcam.bu günkü ne diyecek.
seninkileri kaçıncı haftada söyledi doktorun.
ve gördü mü tahmin miydi?
bi de cnm sen hala clexane kan sulandırıcı iğneye devam ediyor musun?

canım hayırlısı olsun ama biraz daha bekleyelim bakalım kesin deseydi bu hafta bişeyler alacaktım meleğime ama 1 ay kadar daha bekleyeceğiz artık tahmindi çünkü bizimki ama dosyama kız işareti varya şu artı üzerinde yuvarlak olan ondan koyup soru işaretini basmış bende bilemedim yani emin değiliz şuan

Tamam da sen kendi doktoruna sordun mu? 20. haftadan önce yaptırmana izin verdi mi?

canım ben bilmiyordum 20. haftada olduğunu aşının kalmamasında da varmış bir hayır demekki bu hafta arıyım doktorumu sormadan gitmem

Demetcim ben bu cuma yaptırıyorum.Özel hastaneye gidiyorum ya doktor gerek yok dedi ama ben yine de yaptırıyım dedim.Kızın hayırlı olsun :) Tam tahmin ettiğim gibi...

gunaydin dunyanin en guzel anneleri bu aralar ne kadar cok genisliyorum kendime hamile pantolonu aldim he he biraz buyuk ama olsun daha cok yolum var

Arkadaşlar dokt.kontrol vardı bugun benim karaciğer enzimlerim yine yüksek çıktı dahiliye'ye görünmen lazım dedi.Ailede kalp tansiyon olan varmı diye sordu annem tansiyon ilaçı kullanıyo dedim bi dahiliye git sonuçlarıda bana bildir dedi.Niye yükselirki bu anlamadım.

gökçecim annenin gelmesi çok iyi oldu tek kalma canım benim çok zor oluyor evde. ben yine çoooook ama çooooook kötüyüm dün acile gittim gece saat onda eşim dışarıdan zor bela taksi telefonla çağırdı. acilde doktor hiç birşey vermedi daha doğrusu kadın doğumcumuz evinde bende sorumluluk alamam size ilaç verip deyip beni hasta hasta yolladı eve. gece boğaz ağrısından inledim resmen Allah kimseye yaşatmasın nefes almak zor yutkunamıyorum da ateş yutmuş gibiyim.

çiçekdemeti canım benim dayanamadım yaaa. içine daha üçgenler daireler yıldızlar yapılacak erkek çıkarsada buradan bir prenses annesine armağan edip yollarım kadınlar kulubunden benim gibi bir teyzoşundan hediye olur

Demetcim ben bu cuma yaptırıyorum.Özel hastaneye gidiyorum ya doktor gerek yok dedi ama ben yine de yaptırıyım dedim.Kızın hayırlı olsun :) Tam tahmin ettiğim gibi...

canım benim çok saol inşallah hayırlısı olur ama tahminim dedi kız gibi ama dedi tam emin olmak için 17 nisanı bekleyelim dedi 4 lü ultrasonda herşey belli olurmuş bakalım nasip artık :) benide bu cuma çağırdı aşı kalmayınca ama tedirgin oldum şimdi 20. hafta dedi kızlar bir sorayım dedim doktoruma tekrar seninki erken yada geç dedi mi sana birde bu tsh 2.17 ye düşmüş benim kendiliğinden

Canım Gaviscon verdi bana. İstersen doktoruna sorup sende kullanabilirsin. Artık ekşime ve ekşi ekşi ağzıma gelmeler kalmadı.

Sinbo nun canım. İnternetten bak istersen. Fiyatları değişiyor her yerde çünkü. Bu arada sen gittin mi doktora cinsiyetler ne olduuuu

Canım benim 15. haftada çok net söyledi. 13. haftada birini erkek diye tahmin etti. İkinci göstermedi. Ama 15. haftada ikisine de kesin erkek dedi. Ben demir Ferrosanol kullanıyorum elevit doğuma kadar devam bende de. Ben o iğneyi hiç kullanmadım. Benim transferden sonra tutunma kanamam oldu lekelenme gibi. O zaman hamile olduğumu öğrendim. Hemen coraspirini bıraktırdı bana. O günden beri kan sulandırıcı kullanamdım. Allahımmm sende artık öğren yaaaa ben çatlayacağım burada.. Ama seninkini bir kız bir erkek diye hissediyorum bennnnn...

Kızlar Bahçeşehir'in pazarı vardı bugün. Pazar diyip geçmeyin aradığınız tüm markaları bulabiliyorsunuz. Neler neler aldım oğluşlarıma. Daha annem kolumdan çekiştirip götürmeseydi beni pazarı boşaltmıştım. Haftaya yalnız gidip ne beğendiysem alacağım oğluşlarıma. Ama teyzeleri çok güzeller yaaaaa.....

aman boşver ör gitsin canım ya şimdi ilk gebeliğimiz ya özeniyoruz haliyle ve renklerede takık durumdayız 2. de öyle olmayacak abilerinin yada ablalarının renklerine razı olacaklar:) hem senin battaniyede her renk var hem kıza hem erkeğe olur yani ben genel anlamda söyledim giyim olarak yani henüz almama kararı aldım içim gidiyor ama napalım 1 ay daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…