- 18 Aralık 2012
- 1.457
- 4
Canım yarına kadar sabret. Yarın kendi doktorumu arayıp senin için ne yapman gerektiğini soracağım. Bana şikayetlerini ayrıntısıyla yaz. Muhtemelen çok üşütmüşsün ya da grip salgınına yakalandın. Nasıl bu hale geldin anlamadım...
Benmde nefes darligiyla basim dertte.. illa derin nefes alcam yoksa rahatlamiyorum. Esner gibi nefes almam lazim.. arastrym hicbise yok nette ne yapsam bilemedm...
Selam kızlar nasılsınız bişii sorucam 3lü testi yaptırdınız mı? 2li testimiz temiz çıktı çok şükür şimdi 3lü testin sonucunu bekliyoruz hiç yaptırmak istemedim korkuyorum çoğunda hata veriyormuş
bende zaten vardi hamilelikte daha Cok cogaldi.. senin soyledigini uygulamaya calisyrm simdi . Ama sirtustu daha cok rahatsz oluyorum.Ben nazara inanan biriyim.. hele bu basima gelenlerden sonra... Kizlar bence listeye cinsiyetleri girmeyelim yada yenilemeyelim artik.. zaten sohbet esnasinda Kim kiminki merak ediyorsa soruyoruz. Nerdeyse hepimizde biliyoruz birbirimiznkini...
Valla kendimi zor tutuyorum aglicam sinirden.. bebegime yeteri kadar oksijen gidiyormudur.. rabbim hepimizi kavustursun bebeklerimize...
Çok geçmiş olsun canım...Allah bir daha yaşatmasın inşallah sanada tüm bebek bekleyenlerede...Bilgisayarı açamıyorum çok sık fakat telefondan hep takipteydim üzüntün üzümtümdü o anlarda inan...Neyseki atlattın artık fakat dikkati hiç bir zaman elden bırakmamak gerekiyor...Yeniden çok geçmiş olsunnnn
cnm perşembe gittiğim doktor ve bugünki doktor;ikisi de kız diyor...
valla neye inanıcam ben de şaşırdım.
13. haftada 1 kız 1 erkek diye tahmin etmişti,kocaelindeki doktor.ama 2 hafta sonra kesin belli olur demişti.
bilemiyorum artık,hayırlısı olsun.sağlıklı olsunlarda,tek derdim bu.
Allahın izniyle inşallah o güzel günler de gelecek..hepimiz için
Selam kızlar nasılsınız bişii sorucam 3lü testi yaptırdınız mı? 2li testimiz temiz çıktı çok şükür şimdi 3lü testin sonucunu bekliyoruz hiç yaptırmak istemedim korkuyorum çoğunda hata veriyormuş
Tatlım bunun yayınlamayla alakası yok. Biz hamileliğin doğal şikayetlerini yaşıyoruz. Şu an göbeğimize doğru çıktı bebişler ve diyaframa baskı yapıyorlar. Bir de midemiz yukarı çıktığı için sindirim sorunu yaşıyoruz. ikisi bir araya gelince tıkanıyoruz. Şahsen 15 sene sigara içmeme bağlıyorum bu durumu.
Bir de bugün dikkat ettim. Sanırım evde dört duvar arasında olmak da sıkıyor beni bu da çarpıntıya sebep oluyor. Bugün annem vardı çıktık gezdik geldik yemek yedik çıktık yine gezdik tık yok. Daralıyorum yalnız kalınca artık. Yakında geçecek hepimizinki eminim. Bünye buna da alışacak.
cnm öncelikle çok geçmiş olsun.
minoset ve parol alabilirsin demişti bana doktorum.bu iki ağrı kesici de sıkıntı yok yani,kalbini ferah tut.
Allahın izniyle hiç bişey olmaz.
bu arada benim eşim jandarma,tahminim seninki de aynı işi yapıyor.eğer öyleyse Allah bir kez daha kolaylık versin.
hepinize günaydın...
sağlıklı,mutlu,huzurlu pazarlar.
sende mi asker eşisin ahhh ahh ne diyeyim bilemedim zorluğunu en iyi sen anlarsın. yine acilden geldik sabah çok şükür ateş 37.5 a düştü. evde denemediğim şey kalmamıştı. tavuk suyu, ıhlamur, bal, limon süt ılık duş ama bir türlü geçiremedim ilk defa bugün iyiyim dün çok terlemişim eşim üzerimi değiştirdi acile gittik yine çok şükür biraz daha iyileştim terledikten sonra. şu başımın ağrısı boğazım acısıda geçseydi keşke. artık dayanamıyorum zaten sabah yine içtim minoset ne yapayım
Canım doktor eğer dayanamayacak gibiyse ilaç ismi vereyim dedi. Aksi durumda doğal yolla geçirmeye çalışabilir dedi. Ateş takibi yapsın. Yükselirse haber verin olmadı antibiotik yazacağım dedi. Üşütmüşsün. Daha dikkatli olun diye de fırçaladı :) Nefes almakta zorluğu var mı diye sordu bir de...
Sağlıklı olsunlarda cinsiyetin gerçekten önemi yok ama insan cidden merak ediyor kesinleşmeyince....Banada 13. haftada erkeğe benziyor dedi ama sonraki kontrolde göstermedi cinsiyetini...19.haftada hala meraktayım yani...Kocaeli deyince dikkatimi çekti.Bende İzmitteyim...Hangi dr.a gitmiştiniz...