Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

gökçem nasıl teşekkür ederim ben sana yaaa boğaz ağrısı öksürük ateş ve vücutta halsizlik var. muhtemelen grip salgınına yakalandım hoş sarıkamışın oğuğunda kendimizi korumak zor oluyor

Benmde nefes darligiyla basim dertte.. illa derin nefes alcam yoksa rahatlamiyorum. Esner gibi nefes almam lazim.. arastrym hicbise yok nette ne yapsam bilemedm...

Genellikle yemek yedikten sonra mı oluyor sende de. Nefes alamadığını hissettiğinde sırtüstü uzanma. Çıkabiliyorsan dışarı çık ve yarım saat yürüyüş yap. Ben şifayı bunlarda buldum. Bir de fısfıslarım işe yarıyor sanırım. Bugün ve dün gece hiç tıkanmadım. Ama sabahtan beri dışarıdayım daha yeni girdim eve. Onun da etkisi olabilir.

İkili test iyi çıktıysa yaptırmasaydın keşke. Şahsen benden ikili iyi çıktığı için iki doktorda istemedi.

Tatlım bunun yayınlamayla alakası yok. Biz hamileliğin doğal şikayetlerini yaşıyoruz. Şu an göbeğimize doğru çıktı bebişler ve diyaframa baskı yapıyorlar. Bir de midemiz yukarı çıktığı için sindirim sorunu yaşıyoruz. ikisi bir araya gelince tıkanıyoruz. Şahsen 15 sene sigara içmeme bağlıyorum bu durumu.

Bir de bugün dikkat ettim. Sanırım evde dört duvar arasında olmak da sıkıyor beni bu da çarpıntıya sebep oluyor. Bugün annem vardı çıktık gezdik geldik yemek yedik çıktık yine gezdik tık yok. Daralıyorum yalnız kalınca artık. Yakında geçecek hepimizinki eminim. Bünye buna da alışacak.

Saol gokcecim. Benm yemegi kacirdgmda oluyor normalde. Ama yemekten degildi. 1kacsaat suruncede hast.ye gittk... Ekg kan falan alndi. Bebegimi de gordm. Rahatladim. Troidlerim yukselmis. Yarn gostercez artk.. gecicek insallah. Bende bebegime oksijen gitmyr mudur diye tedrgn oldum.Cok..

cnm öncelikle çok geçmiş olsun.
minoset ve parol alabilirsin demişti bana doktorum.bu iki ağrı kesici de sıkıntı yok yani,kalbini ferah tut.
Allahın izniyle hiç bişey olmaz.
bu arada benim eşim jandarma,tahminim seninki de aynı işi yapıyor.eğer öyleyse Allah bir kez daha kolaylık versin.

allah razı olsun canım. allah kimseye bu korkuyu yasatmasın.

Hasta olan Arkadaşlarım allah yardımcınız olsun. bu hastalıklardan kurtulalım tez zamanda inş.

ben de hamile oldğumu öğrendiğim hafta grip olmuştum
günde 2-3 bardak ballı ıhlamur içtim (hazır değil,köy ıhlamuruydu)
limonu kabuğuyla birlikte yedim
portakal-greyfurt karışımı içtim
adaçayından gargara yaptım (5-10 adaçayı yaprağını demleyip,ılıtıp) günde 3-5 kere
ılık şeyler yedim,içtim
uyuyarak,terledim
2-3 günde toparlandım.3aydır da tekrar etmedi
inşallah sizlerde de işe yarar.
Hasta arkadaşlara Allah şifa versin.

Sağlıklı olsunlarda cinsiyetin gerçekten önemi yok ama insan cidden merak ediyor kesinleşmeyince....Banada 13. haftada erkeğe benziyor dedi ama sonraki kontrolde göstermedi cinsiyetini...19.haftada hala meraktayım yani...Kocaeli deyince dikkatimi çekti.Bende İzmitteyim...Hangi dr.a gitmiştiniz...

Bana 3'lü yapılmadı..2'li ve 4'lü istedi dr.um...Gerginliğimize gerginlik katan testlerrr...Doktorların hamileleri karşılarına alıp testlerle ilgili 1 saat bilgi vermesi ve düşünün taşının ve isteyip istemediğinize karar verir demesi gerekiyor...Biz ise sanki mecburmuşuz gibi yaptırıyoruz...Tabi benim yaştan dolayı yaptırmam gerekiyor ama yaşım küçük olsaydı yaptırmazdım herhalde...İyi düşün iyi olsunnn...2 li güzel çıkmışsa zaten 3 lüde iyidir :)

Kesinlikle katılıyorum canım sanaaa...Evde olunca insan kendini daha çok dinliyor...1 saatte olsa dışarıya çıkıp insanların arasına karışmak yada ark. muhabbeti unutturuyor sıkıntılarımızı...

sende mi asker eşisin ahhh ahh ne diyeyim bilemedim zorluğunu en iyi sen anlarsın. yine acilden geldik sabah çok şükür ateş 37.5 a düştü. evde denemediğim şey kalmamıştı. tavuk suyu, ıhlamur, bal, limon süt ılık duş ama bir türlü geçiremedim ilk defa bugün iyiyim dün çok terlemişim eşim üzerimi değiştirdi acile gittik yine çok şükür biraz daha iyileştim terledikten sonra. şu başımın ağrısı boğazım acısıda geçseydi keşke. artık dayanamıyorum zaten sabah yine içtim minoset ne yapayım

Son düzenleme:
Oyle aslinda evde kalmakta daraltiyor insani... Esim cok yogun... Bikacgun anneme gitsem.ii olur.aslinda.

Canım doktor eğer dayanamayacak gibiyse ilaç ismi vereyim dedi. Aksi durumda doğal yolla geçirmeye çalışabilir dedi. Ateş takibi yapsın. Yükselirse haber verin olmadı antibiotik yazacağım dedi. Üşütmüşsün. Daha dikkatli olun diye de fırçaladı :) Nefes almakta zorluğu var mı diye sordu bir de...

gökçe nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum ben sana. nefes almada bir problem yok dayanamayacak gibi olduğum dün ve öncesi gündü sanki bugün daha iyiyim. ilk defa bugün minosetten sonra ateşim düştü inş geri gelmez haklı vallahi doktor bir gitseydi şu illet şey

konak hastanesi numan ulay..Allah kısmet ederse doğumu da onda yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…