- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Kızlar Bahçeşehir'in pazarı vardı bugün. Pazar diyip geçmeyin aradığınız tüm markaları bulabiliyorsunuz. Neler neler aldım oğluşlarıma. Daha annem kolumdan çekiştirip götürmeseydi beni pazarı boşaltmıştım. Haftaya yalnız gidip ne beğendiysem alacağım oğluşlarıma. Ama teyzeleri çok güzeller yaaaaa.....
gökçe oğluşlarının cicileri hayırlı olsun güle güle sağlıklı günlerde giysinler
canım cinsiyetler kesinken al vallahi depola karnımız büyüyünce istesekte çıkamayacağımız için:) bende alacaktım bu ay kesin kız deseydi:26:
Canım benim ikiz olduğu için 16. haftada başladı hareketleri. Tek gebelikte 20. hafta da başlıyormuş. Ama ikinci hamilelikse 16. haftadan itibaren hissedebiliyormuşsun. Karnında göbek deliğinin aşağısına doğru sağlı sollu iki parmak koy. ilk orada hissettim hareketlerini.Ayaklarımı uzatmış oturuyorum. Baktım o bölgede hareketlenme var. İçime solucan kaçmış sanki kıpır kıpır. Dokunuşları yumuşak. Hatta bazen o kadar yumuşak oluyor ki karnımın içi gıdıklanıyor. Sonra nasıl kaşıyasım geliyor anlatamam. Dün mesela daha aşağıdalardı. Karnımın başladığı yerde. Dalgalanma gibiydi hareketleri. Ama dün çekmeceden sofra bezini almak için eğildim kalktığımda çok sıkı bir tekme yedim sanırım. Ayyy diye bağırmışım kocamın gözleri açıldı ne oluyor diye. Şimdi sağımdaki hareketli mesela. Bunu yazarken solumdaki hareketlendi. Dokunuşları kayıyor gibi. Sonra duruyor. Sonra yine iteliyorlar. Çok yumuşak ve ben buradayım dermişçesine. Bir de bazen sanki o bölgede ağırlık varmış gibi hissedebilirsiniz. Sanırım o durumda karın duvarına yaslanmış oluyorlar.
Canım benim 15. haftada çok net söyledi. 13. haftada birini erkek diye tahmin etti. İkinci göstermedi. Ama 15. haftada ikisine de kesin erkek dedi. Ben demir Ferrosanol kullanıyorum elevit doğuma kadar devam bende de. Ben o iğneyi hiç kullanmadım. Benim transferden sonra tutunma kanamam oldu lekelenme gibi. O zaman hamile olduğumu öğrendim. Hemen coraspirini bıraktırdı bana. O günden beri kan sulandırıcı kullanamdım. Allahımmm sende artık öğren yaaaa ben çatlayacağım burada.. Ama seninkini bir kız bir erkek diye hissediyorum bennnnn...
Kızlar Bahçeşehir'in pazarı vardı bugün. Pazar diyip geçmeyin aradığınız tüm markaları bulabiliyorsunuz. Neler neler aldım oğluşlarıma. Daha annem kolumdan çekiştirip götürmeseydi beni pazarı boşaltmıştım. Haftaya yalnız gidip ne beğendiysem alacağım oğluşlarıma. Ama teyzeleri çok güzeller yaaaaa.....
kızlar doktor yok hastahanede evde bir başıma hastalık çekiyorum eşim mahvoldu eli kolu bağlandı ateşim çok fena oldu. tavuk suyu içtim ıhlamur içitim bol sıvı aldım geçmedi bir türlü doktor falanda arayamıyorum numarada yok minoset içmek zorunda kaldım ama şimdi çok korkuyorum daha öncede hiç böyle ilaç falan içmemiştim hemşire bir arkadaş minoset iç dedi. birşey olmaz demi kızlar bebişe inernettede baktım ilacın prospektüsünede baktım gebeler için kullanılır yazıyordu ama şimdi korkuyorumm offf
çok geçmiş olsunılık duş alsan ateşin düşebilir az da olsa rahatlarsın ama minosetten bişey olmaz korkmaa hiç o en güvenli ilaçlardan gebelikte.
Canm Cok gecmis olsun. Atesini olctulermi.. dikkat etsin esin sen yatarkende. Atesin cikmasin. Ilik bir dus alip sacini kurut ve cok kalin giynmeden uyumaya calis. Minosette bisey olmaz.allhn izniyle canm.. ben bi ara migrenim tuttu gun icinde belli araliklara 3 defa parol aldim.. rabbime emant bebegim. 2dra gidyrm ben biri bisey olmaz cok kotu olursan gunde 3taneye kadar al rahat. Dedi. Digeri ise boyle kafani duvarlara vurarcasina agrirsa al dedi... Ama annem anlatti ninem cok yasliyken hamile kalmis ve annem agrilarindan dolayi gunde kactane parol attigini biliyorum ben dedi olsa ona olurdu. Ama cok sukur kucuk amcam benden saglikli. Masallah.. korkma yani agrilarin kedilmesse minosetle drna danisip parol atmayi dene canim... Rabbim tez sifa versin... Cok dikkat edin atesin cikmasin.. oyle bisey belirirse acile gidin serum yapsinlar..
Benmde nefes darligiyla basim dertte.. illa derin nefes alcam yoksa rahatlamiyorum. Esner gibi nefes almam lazim.. arastrym hicbise yok nette ne yapsam bilemedm...
bende zaten vardi hamilelikte daha Cok cogaldi.. senin soyledigini uygulamaya calisyrm simdi . Ama sirtustu daha cok rahatsz oluyorum.
canım söylemen yeter kardeş oldunuz bana burda. anneciğin olsunda yanında boşver gireme internetlere evde birinin olması çok iyi birşey. nasıl geçecek elim kolum bağlandı kadın doğumcu ortada yok acildede zerre müdahale etmedi hamileyim diye pratisyen doktor korktu tansiyonumu ölçüp yolladı eve ılık duş al deyip eşim delirdi. evde başını kaldıramıyor eşim ağrıdan nasıl yapacak birşeyiniz olmaz diye kızdı onada üzülüyorum devlete gittik burada özel falanda yok ki bir tane küçük ilçede devlet var
kızlar doktor yok hastahanede evde bir başıma hastalık çekiyorum eşim mahvoldu eli kolu bağlandı ateşim çok fena oldu. tavuk suyu içtim ıhlamur içitim bol sıvı aldım geçmedi bir türlü doktor falanda arayamıyorum numarada yok minoset içmek zorunda kaldım ama şimdi çok korkuyorum daha öncede hiç böyle ilaç falan içmemiştim hemşire bir arkadaş minoset iç dedi. birşey olmaz demi kızlar bebişe inernettede baktım ilacın prospektüsünede baktım gebeler için kullanılır yazıyordu ama şimdi korkuyorumm offf
Yarın gönderirim canımm. Bu arada bugün alışveriş merkezinde gezmediğim mağaza kalmadı. Mağazalar işin cılkını çıkarmışlar. İndirim diyorlar bir giriyorum bir tane alt 35 tl. Yuh dedim.güle güle giydir inşallah canım :) fotoğraf isteriz müsait zamanın da :)