- 18 Şubat 2013
- 63
- 0
Bugün üzerimde kırgınlık var ve hicbişey yapmaya halim bile yok.. Bebeğim büyümüş biraz daha 14 cm 140 gr olmuş elleri belirginleşmiş dahada. çok güzel bi duyguyduu Hala oğlum olma düşüncesine alışamadım :) bi garip hissediyorum.. Bizimkiler kız istiyolardı ama üzülmediler de tabii :s... Acaba gidip oğluşuma bişimi alsam bu zamana kadar hicbişey almadım ama sabredemiyorum :))) Alma diyolar bide off .. Sizlerde ne var ne yokk Bugün havada güzell..
Al gülüm yaaa ufak ufak al ne olacak. Belki oğlan olması daha hayırlıdır. Kızma ama hamileyken beklentileri anlayamıyorum. Kızımız olsun oğlumuz olsun.. Bana bunlar fazla geliyor. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin bundan ötesi yok bence...
Tabikii Canım Ben Hep Allahtan hayırlısını istedim.. Bebeğim belki olamycak diye korkarken nasip ettii Kalkıp şu olsun bu olsun mu dicemm... Evladın kızı erkeği olmazz.. Eşimin ailesinde pek kız olmadığı icin kız istediler .. Eşim her ikisinede razıydı erkek olmasına çok sevindi kızda olsaydı bu kadar sevinirdim dedi bende öyle .. Ufak ufak alıyım dimi korkuyorum millet birsürü şey diyince .. Sen aldınmı neler aldın bidee :)
Canımm aldım tabi almam mı? Şimdi benimkiler ikiz ya herkese dedim ki sakın iki tane aynı şey getirmeyin giydirmem. İkizler ama mal değiller çocuklarım hepsinin ayrı zevki ayrı kişiliği olacak. Örnek olsun diye gittim alt üst şapka takım vardı H&M de iki tane farklı farklı aldım. Çok sevimliler ve birbirlerinden farklılar. Yaklaşık 5 tane iç zıbın aldım. teyzesi Galatasaray Store dan iki tane önlük almış. Üzerinde Aslan Parçası yazıyor. Ama ikisi de farklı birbirinden. Sonra iki tane uyku tulumu. Ananesi 3 tane takım almış. Öyle net söylemişim ki birbirine benzer renkler bile almamış yani :) Aslında daha alırımda benim evim 15 gün sonra tadilata girecek bebeklere oda yapılacak. odaları bitsin dolaplarını falan yerleştireceğim. Şu an çok yüklenmiyorum çünkü koyacak yerim yok. Geçen gün odalarına avize ve abajur baktım. Daha hastane çıkışlarını almadım. İki parça alacağım hem prematür çıkışı hemde normal hastane çıkışı. Ne zaman doğup ne zaman çıkacakları belli oılmadığı için herşeye hazırlıklı olmalıyım. Offf yaaa tek sevmediğim şey bu belirsizlik. Şimdiden nefes sorunum var. 6 aydan sonra çok fazla gezip alabileceğimi düşünmüyorum. Zaten 28. haftadan sonra bize az hareket mecbur olmadıkça kalkmama yasakları var. bakalım 7. aydan sonra da kaynanam gelip bakacak herhalde. O yüzden 6 aya kadar hepsini halletmem lazım. Oğluşlar erken gelirse hazırlıklı olmak için :)
Eki Görüntüle 645083
Arkadaşlar bir yere gittiğiniz de bebeklerinizin altına serip yatırmanız için güzel bir model. Ben yaptım oğluşlarıma. Bir tane de mürdüm rengini yapacağım. Ancak bitmedi. Altına elyaflı astar koyacağım. Ancak elyaf örgüden çıkacağı iin önce astarla kaplayıp sonra dikmenizi tavsiye ederim :)
kızlar sağlık ocağından geiyorum ama aşı kalmamış şansıma haftaya cuma gideceğim artık kalp atışlarına baktılar yavrumun tekrar:) çok güzel dedi pıt pıt :) bende duymuş oldum tekrardan kilo almışım 2 kilo kadar iyi geldi bu haber yanlız tansiyon 13/7 çıktı yine off yaa niye yükseliyor bu
Eki Görüntüle 645083
Arkadaşlar bir yere gittiğiniz de bebeklerinizin altına serip yatırmanız için güzel bir model. Ben yaptım oğluşlarıma. Bir tane de mürdüm rengini yapacağım. Ancak bitmedi. Altına elyaflı astar koyacağım. Ancak elyaf örgüden çıkacağı iin önce astarla kaplayıp sonra dikmenizi tavsiye ederim :)
aşının bitmiş olması ilginç olmuş :) tansiyonunu takma o kadarda yüksek değil heyecan yapmışındır belki
Merhaba Kızlar,
ben forma çok giremiyorum çalışıyorum ve bu aralar sıkıntılı geçti benim için birşey sormak istiyorum, bebeklerinizin hareketlerini ne zaman hissettiniz ve ne şekilde hissettiniz ??
ellerine sağlık pek güzel olmuş. bayada hamaratsın. benden mümkün değil böyle beceriler :)
evet biraz yürüdüm canım giderken nefes nefese kaldım birazda heyecan yaptım galiba tetanoz aşısı bende çok ağrı yapıyor çünkü korktum mu ne:) neyse haftaya cuma gidicem
Ya neden tetanoz aşısı yaptırmaya gittin anlamadım. Canım 20. haftadan sonra yapılıyor aşılar. Daha çok erken değil mi?
Merhaba Kızlar,
ben forma çok giremiyorum çalışıyorum ve bu aralar sıkıntılı geçti benim için birşey sormak istiyorum, bebeklerinizin hareketlerini ne zaman hissettiniz ve ne şekilde hissettiniz ??