Canım benim ikiz olduğu için 16. haftada başladı hareketleri. Tek gebelikte 20. hafta da başlıyormuş. Ama ikinci hamilelikse 16. haftadan itibaren hissedebiliyormuşsun. Karnında göbek deliğinin aşağısına doğru sağlı sollu iki parmak koy. ilk orada hissettim hareketlerini.Ayaklarımı uzatmış oturuyorum. Baktım o bölgede hareketlenme var. İçime solucan kaçmış sanki kıpır kıpır. Dokunuşları yumuşak. Hatta bazen o kadar yumuşak oluyor ki karnımın içi gıdıklanıyor. Sonra nasıl kaşıyasım geliyor anlatamam. Dün mesela daha aşağıdalardı. Karnımın başladığı yerde. Dalgalanma gibiydi hareketleri. Ama dün çekmeceden sofra bezini almak için eğildim kalktığımda çok sıkı bir tekme yedim sanırım. Ayyy diye bağırmışım kocamın gözleri açıldı ne oluyor diye. Şimdi sağımdaki hareketli mesela. Bunu yazarken solumdaki hareketlendi. Dokunuşları kayıyor gibi. Sonra duruyor. Sonra yine iteliyorlar. Çok yumuşak ve ben buradayım dermişçesine. Bir de bazen sanki o bölgede ağırlık varmış gibi hissedebilirsiniz. Sanırım o durumda karın duvarına yaslanmış oluyorlar.