Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

onlar kafasına göre. sen gündüz uyanıkken onlar genelde uyuyor olur. hareket ettikce onlara beşik gibi gelirmiş. ilerleyen zamanlarda gece uyurken onlar uyanık olacağından deliksiz uyku olmayacak ani uyanışlar olacakmış daha hissetmeyi gec belli bile olmuyor benmki

aynen ya bende imreniyorum. neyse yalnız değilmişim. ne yapmak gerekir acaba tadını çıkarmak için.

merhaba arkadaşlar...
uzun zamandır sizin topici takip ediyorum ama daha fazla dayanamadım. ben de artık yazmalıyım dedim :)
benim doğum zamanım 4 ağustos görünüyor. erkek annesi olucam inşallah...
beni de aranıza alırsanız sevinirim :)

Selam kızlar. bugun sanırım bende sizin gibi oldum. o kadar sıddetlı kasık ve bel agrım oldu kı doguruyorum sandım. belımın sol yanı çok sıddetlı agrıyor. agrı baslayınca kasılıp kalıyorum . aıle hekımım bobrek agrısı olmadıgını pelvıs bolgemın genısledıgını soyledı. ikiz bebekte daha agrılı olur dedi. ıdrar testıde ıstemedı.
gokcecim ne güzel bebeklerini hissediyorsun. benim bebeklerde tık yok :) şimdi hissetmiyorum diye panik olma cnm birazdan yine gosterirler hareketlerini anneciklerine.

shuku sen ve bebeğin hoşgeldiniz:)

canım senin kontrolün kaçtaydı benim sabah 10 da diş randevum var tellerimi sıkacaklar ayrıca diş etlerimde büyüme oldu onuda soracağım yoksa ağzımın içi diş etinden ibaret olacak yakında sonrada saat 16.00 da bebi kontrolümüz var çok yoğun bir gün bizi bekliyor ama dişçiden sonra burada olurumda bebikten sonra uğrayamayabilirim eve geçerim büyük ihtimalle yarın sabah yazarım cuma günüde tetanoz aşımız olacak nasipse

sağlıkla gelsin annesi hayırlı uğurlu olsun

Canım asıl küçük oldukları için hareketliler. Siz de hissetmeye başlayın göreceksiniz. Hele geçen gün babası işten geldi napıyormuş bakalım veletler diyip karnımı sevdi. Ay hissettiler mi ne... Karnımı oyuyorlar sanki.. pıtı pıtı nasıl vuruyor ikisi de... Dedim keramet babada...

aynen canım zaten biraz evham vardı genel olarak hamilelikte tavan yaptı resmen bende çok imreniyorum rahat olup tadını çıkaranlara

sen artık sürekli hissediyorsun dimi ne güzel yaaaaaaaaaaaa :) biz ne zaman acaba kendimi dinlemeye başladım bişey hissedermiyim diye aklım hep göbeğimde bu aralar babamızda çok düştü göbeğime :) azcık kızdım hemen kendine geldi dün gece uyuyordum eşim play station oynuyordu geç yattı biraz geldi yanıma uyuyordum bende göbeğimi okşadı sevdi napıyomuş babam dedi kulağını dayadı bişey duyacakmış gibi:) uyandım ama uyanmamış numarası yaptım bende çok hoşuma gitti

aynen ya bende imreniyorum. neyse yalnız değilmişim. ne yapmak gerekir acaba tadını çıkarmak için.

aynen canım zaten biraz evham vardı genel olarak hamilelikte tavan yaptı resmen bende çok imreniyorum rahat olup tadını çıkaranlara

Canlarım Tadını çıkarmak icin takılmamak ve pozitif olmak lazım güzel düşünmek lazım vs vs.. Bunların hepsini biliyoruz ama icraat yok oda ayrı bişey.. Elimizden geleni yapıcaz başka caresi yok :)

Oda doğru alanları geniş dilediği gibi hareket ediyorlar.. Ben hicbişey hissetmediğimden bi ara gece hissetmiştim bişiler ama o zamndan beri hicbişey hissetmedim.. Merak ediyorum bende nasıl bi duygu diye.. Hissediyolardır belki babayı

Yarın Allah nasip ederse cinsiyeti öğrencem İnşallahh.. hyırlısı Olsun

slm canm ben eski topiktenim seni ordn hatırladım hamilesin ve kızın olucak ayyy çok sevindim canm çok mutlu oldum inan allah tamamını erdirsin inş

kuramm bende seni hatirladim Allaha cok sukur seninde hamileligin saglikli anlasilan masallah

Benimde ikiz ve 17.haftaya girdim.ama ctesi doktor tekinin cinsiyetini erkek dedi.diğerini göremedi.
hatta erkek dediğine de kız diyorduki bebiş döndü de pipiyi gördü.
doktordan huylandım değiştirsem diyorum.adamm resmen sallıyo

oy oy oy yarın sen ben ve yaşamayıseviyorum cinsiyetlerini öğrenme günümüz hayırlısı inşallah sağlıklı olduklarını durup görüp sinsiyetlerinide öğreniriz :)

şimdiye kadarki gidişat nasıldı canım cinsiyetleri hemen öyle küt diye belli olmaz ki bence ilgiliyse devam et ama başka konulardada kararsızsan vakit kaybetme hemen değiştir doktorun güven vermesi önemli ama cinsiyetten huylandıysan çok takma kafana :)

Ayy canım yaaaa kıyamam maaşallah. Kız bakma kızıyoruz ediyoruz ama onlar bizden daha heyecanlılar. Hele bir de kıpırtılarını hissetseler deli olacaklar. Benimki arada elini koyuyor hisseder miyim diye ama mümkün değil şu an. Dedim 10-15 gün bekle hissedersin o zaman..

Yarın herkes için büyük gün.. İnşallah sağlıklı sıhhatli haberlerle birlikte cinsiyet haberlerini de alırız sizde. Bu arada birşey soracağım. Bebeğimin kalp atışını hiç duymadım dedin doğru mu anladım.

Canımmm hoşgeldin. Sağlıkla kucağına alırsın inş minik oğluşunu.. Hemen topiğe ekleyelim seni de :)

Canım sen İstanbulda mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…