- 18 Şubat 2013
- 63
- 0
Canım baktım çikolatadan sonra da kığırdamıyorlar kıpırdamazsanız kıpırdamayın dedim. Başladım yemek hazırlamaya. Ay napiimm manyağa bağlayacağım yoksa. Gece hareketli olduklarını hissettim. Anlaışlan şimdi de uyuyorlar :) Annesi dötlerini yesin..
Canım tedirgin olmamaya özen göster bende çok evhamlıyım felaket ama hamileliğimden beri bu duygularımı şimdilik bastırmaya calışıyorum ilerde artmasalar bari.. Tadını çıkaran annelere de fena imreniyorum ........... :)
merhaba arkadaşlar...
uzun zamandır sizin topici takip ediyorum ama daha fazla dayanamadım. ben de artık yazmalıyım dedim :)
benim doğum zamanım 4 ağustos görünüyor. erkek annesi olucam inşallah...
beni de aranıza alırsanız sevinirim :)
gökçecim geçmiş olsun üşüttüm sanırım diyordun kaç gündür soğuk almışsın yine desenebelki uyuyordur bebeklerin hemen aklına kötü getirme iğneden sonra biraz daha iyi olacaksın endişe etme
lipaka sen şu anda kendin ve bebeğinden başkasını düşünme seni üzen senin arkadaşın değildir zaten boşver onları sorun seninle ilgili değilse hele hele hiç takma seninle ilgili bir durumsa mesafe koy bak yoluna.
çiçek demeti al benden de o kadar yarın kontrol var ama ben şimdiden iş birşey yoktur demekten heyecandan mahvettim kendimi yoksa bile birşey bu gidişle yaratacağız zaten. kolay değil ne yapalım bizimde elimizde olmuyor. fazla sorumlu duyarlı annecikleriz yahu
benimde boğazımda sabahtan beri yanma var dün gece çok başım ağrıdı sanki grip olacağım da olamıyorum gibi. şimdiden yazdım doktora soracaklarımı
testte şekerim 120 çıktı 110 olması gerekirken birde kan değeri düşük çıktı
geceleri kaşıntım oluyor bazı zamanlar uyutmuyor.
belimdeki kemikler çok fena ağrıyor oturunca kalkamıyorum
iki gündürde geceleri baş ağrım var
vayyyy beee ne çürümüşüm amahasta olmayan ben bu hallere düşecek miydiiiiiiiiim
merhaba arkadaşlar...
uzun zamandır sizin topici takip ediyorum ama daha fazla dayanamadım. ben de artık yazmalıyım dedim :)
Canım umarım kısa zamanda bu ağrılarından kurtulursun cok cektin ağrılarından cünkü.. Ben hala kalp atışlarını duyamadım bebeğimin.. Bebeklerinin hareketleri icin de Dün bi videoda seyretmiştim tok karna ama biraz zaman gectikten sonra sessiz sakin bi yerde bi tarafına yatıp uzanıyosun 2 saat boyunca öylece kendini dinliyosun hareketlerini sayıyosun fln öyle bişeydi ama bebişlerin daha kücük olduklarını icin cok fazla hareket kapasitesi yoktur sanırsam o yüzden hissetmiyosun belkide biraz büyüdüklerinde belki .. Hissetmeninde sıkıntısı var demekkii :).. Cikolata tatalı türleride hareketlş olmasını sağlıyormuş tabii..
Canım tedirgin olmamaya özen göster bende çok evhamlıyım felaket ama hamileliğimden beri bu duygularımı şimdilik bastırmaya calışıyorum ilerde artmasalar bari.. Tadını çıkaran annelere de fena imreniyorum ........... :)
Canım asıl küçük oldukları için hareketliler. Siz de hissetmeye başlayın göreceksiniz. Hele geçen gün babası işten geldi napıyormuş bakalım veletler diyip karnımı sevdi. Ay hissettiler mi ne... Karnımı oyuyorlar sanki..pıtı pıtı nasıl vuruyor ikisi de... Dedim keramet babada...
aynen ya bende imreniyorum. neyse yalnız değilmişim. ne yapmak gerekir acaba tadını çıkarmak için.
aynen canım zaten biraz evham vardı genel olarak hamilelikte tavan yaptı resmen bende çok imreniyorum rahat olup tadını çıkaranlara
Canım asıl küçük oldukları için hareketliler. Siz de hissetmeye başlayın göreceksiniz. Hele geçen gün babası işten geldi napıyormuş bakalım veletler diyip karnımı sevdi. Ay hissettiler mi ne... Karnımı oyuyorlar sanki..pıtı pıtı nasıl vuruyor ikisi de... Dedim keramet babada...
slm canm ben eski topiktenim seni ordn hatırladım hamilesin ve kızın olucak ayyy çok sevindim canm çok mutlu oldum inan allah tamamını erdirsin inş
shuku sen ve bebeğin hoşgeldiniz:)
sağlıkla gelsin annesi hayırlı uğurlu olsun
Canlarım Tadını çıkarmak icin takılmamak ve pozitif olmak lazım güzel düşünmek lazım vs vs.. Bunların hepsini biliyoruz ama icraat yok oda ayrı bişey.. Elimizden geleni yapıcaz başka caresi yok :)
Oda doğru alanları geniş dilediği gibi hareket ediyorlar.. Ben hicbişey hissetmediğimden bi ara gece hissetmiştim bişiler ama o zamndan beri hicbişey hissetmedim.. Merak ediyorum bende nasıl bi duygu diye.. Hissediyolardır belki babayı
Yarın Allah nasip ederse cinsiyeti öğrencem İnşallahh.. hyırlısı Olsun
Benimde ikiz ve 17.haftaya girdim.ama ctesi doktor tekinin cinsiyetini erkek dedi.diğerini göremedi.
hatta erkek dediğine de kız diyorduki bebiş döndü de pipiyi gördü.
doktordan huylandım değiştirsem diyorum.adamm resmen sallıyo
sen artık sürekli hissediyorsun dimi ne güzel yaaaaaaaaaaaa :) biz ne zaman acaba kendimi dinlemeye başladım bişey hissedermiyim diye aklım hep göbeğimde bu aralar babamızda çok düştü göbeğime :) azcık kızdım hemen kendine geldi dün gece uyuyordum eşim play station oynuyordu geç yattı biraz geldi yanıma uyuyordum bende göbeğimi okşadı sevdi napıyomuş babam dedi kulağını dayadı bişey duyacakmış gibi:) uyandım ama uyanmamış numarası yaptım bende çok hoşuma gitti
Canlarım Tadını çıkarmak icin takılmamak ve pozitif olmak lazım güzel düşünmek lazım vs vs.. Bunların hepsini biliyoruz ama icraat yok oda ayrı bişey.. Elimizden geleni yapıcaz başka caresi yok :)
Oda doğru alanları geniş dilediği gibi hareket ediyorlar.. Ben hicbişey hissetmediğimden bi ara gece hissetmiştim bişiler ama o zamndan beri hicbişey hissetmedim.. Merak ediyorum bende nasıl bi duygu diye.. Hissediyolardır belki babayı
Yarın Allah nasip ederse cinsiyeti öğrencem İnşallahh.. hyırlısı Olsun
merhaba arkadaşlar...
Benimde ikiz ve 17.haftaya girdim.ama ctesi doktor tekinin cinsiyetini erkek dedi.diğerini göremedi.
hatta erkek dediğine de kız diyorduki bebiş döndü de pipiyi gördü.
doktordan huylandım değiştirsem diyorum.adamm resmen sallıyo