- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
Canım okuyordum yine ağrıların olmuş gelmiş olsun nazar nazar :) kesinlikle nazar boncuğu takmamız lazım bütün arkadaşlar. Yok yawyum cuma 9 da kısmetse bende heyecanla bekliyorum. Bu arada resmini de gördüm maşallah maşallah süpersin:) ya benimde akşamları karnım bir çıkıyor bide sert ama sabah o kadar olmuyor niye öyle anlamadım.
akşamlarıda benmde öyle canım . ama sabah yumuşak oluyor göbüşüm kendimi hamile hissetmiyorum. ve hepimizin tedirgn olduğu duruma düşüyorum acaba bişeym oldu. diye.. idrarım sıkıştırmasa tam korkucam .. ama yemek yedikten sonra bariz çıkıyor..sakalamak ne mümkün :)
Hım demekki bu durum normal şu an bir görseniz bildiğin davul Patlıcak:) benimde gün içinde kasıklarım da bir ağırlık göbeğim de değişik bişeyler olunca rahatlıyorum :) Ey büyük allahım sen koru bebişlerimizi..
amin canım ..valla öyle her işte bir hayır vardır diyorum daha yeni yenş geçti mide bulantılarım . midem bulanmasaydı çok tedirgn olurudm hergün acaba bişey mi oldu diye.. rabbim hiç bir şeyi boşuna vermiyor bize.. e şimdi geçiyor az kaldı çok şükür mide bulantım ama kıpırtılarını hissediyorum artık çok şükür.. bu arada kızlar gerçek dokunuşları yeni hissettim . ben diretiyorudum ya 10 haftalıkken den hissetmeye başladım diye.. asıl şimdi tam anlamıyla hissettim. boşuna druma kocişime siz bilmiyorsunuz ben hissediyorum diyormuşum :) gerçi doktoruma sorsam hala hissetmezsin der ama .neyse.. :)
ilk canm. Ilk gebelikte 20 haftalarda başlar hissetmek deniyor.. ama kendini Cok dinleyenler bence hisseder.. hele annemle konuşuyordum bugün tlfnda tepikledi kaç defa. Tavrımı. Cok içten geliyor. Cok tatli
sela kizlar bu aksam sekizde hastaneye ysttim. siddeti karin ve bel agrisi yuzunden. simdi en azindan nefes alabiliyorum. dualarinizi bekliyorum.
Canım çok geçmiş olsun.. Teşhis ne ki hemen yatırdılR SENİ..
dusuk ihtimalin yuksek dedi doktor. idrar yolu enf. veya bobrek sorunu gorunmuyor dedi. dogum sancisi cekiyornusum. bebeklerim benimle kalsin allahim. nolur dua edin. onlar benim mucizem..
Kızlaarr gördüğünüz gibi gece hiç uyumadık. Önce 4 de karnımız acıktı kalktık yedik. Sonra uyuyamadım şimdi acayip çarpıntım var. Nefes almakta zorlanıyorum. Tansiyonum 9-5 kalp ritmim 93 çıktı. Sanırım böyle giderse eşimi kaldıracağımmm...
dusuk ihtimalin yuksek dedi doktor. idrar yolu enf. veya bobrek sorunu gorunmuyor dedi. dogum sancisi cekiyornusum. bebeklerim benimle kalsin allahim. nolur dua edin. onlar benim mucizem..
sela kizlar bu aksam sekizde hastaneye ysttim. siddeti karin ve bel agrisi yuzunden. simdi en azindan nefes alabiliyorum. dualarinizi bekliyorum.
dusuk ihtimalin yuksek dedi doktor. Idrar yolu enf. Veya bobrek sorunu gorunmuyor dedi. Dogum sancisi cekiyornusum. Bebeklerim benimle kalsin allahim. Nolur dua edin. Onlar benim mucizem..
Nasıl oldun sıkıntıların geçmiştir inşallah