- 7 Kasım 2012
- 450
- 0
Canım sen İstanbulda mısın?
hayır.gaziantep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen İstanbulda mısın?
hayır.gaziantep
Kıyamaaammmm elimizden de birşey gelmiyor ki başka şehirlerde olunca. İnş gönlünün rahat ettiği bir doktor bulursun.
teşekkür ederim
17.haftada da söyleyemeyince sinir oldum
insan merak ediyooooo
bi de herkes 12-13-14. haftalarda öğrendi
bizimki 20.haftaya attı...
arkadaşlarmerhaba.kan ilacı kullanan var mı.ben kan ilacını aldığım gün mide bulantısı ve kusmaktan lavabodan çıkamıyorum.almadığım gün hiç bi sorunum olmuyo.sizdede böyle oluyo mu.valla o kadar bıktım ki şu mide bulantısından vitamin bile içmeye korkuyorum artık.sadece trioid ilacımı içiyorum.napcam yaaa((bu arada hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.
arkadaşlarmerhaba.kan ilacı kullanan var mı.ben kan ilacını aldığım gün mide bulantısı ve kusmaktan lavabodan çıkamıyorum.almadığım gün hiç bi sorunum olmuyo.sizdede böyle oluyo mu.valla o kadar bıktım ki şu mide bulantısından vitamin bile içmeye korkuyorum artık.sadece trioid ilacımı içiyorum.napcam yaaa((bu arada hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.
Geldim kızlaaarrr. İğneden sonra ağrılarımız diniyor ama o kadar çok yakıyor ki sağ kalçam felç olmuş durumda. 12 de kalktım saat 3 olmasına rağmen hala benim oğluşların hareketlerini hissetmedim. Niye küstüler anlamadım? Aile sağlığında saçma bir makineyle kalp atışlarına bakmaya çalıştılar. Sağdaki net duyuldu da soldaki oğluşumdan ses gelmedi. Ama hemşirenin söylediğine göre kalbi atıyor dedi. Önceden hareketlerini hissedelim içim rahat etsin diyordum şimdi de niye kıpırdamıyorlar diye deli olmuş durumdayım. Çikolata da yedim. hiç tepki yok...
Canım baktım çikolatadan sonra da kığırdamıyorlar kıpırdamazsanız kıpırdamayın dedim. Başladım yemek hazırlamaya. Ay napiimm manyağa bağlayacağım yoksa. Gece hareketli olduklarını hissettim. Anlaışlan şimdi de uyuyorlar :) Annesi dötlerini yesin..
canım senin kontrolün kaçtaydı benim sabah 10 da diş randevum var tellerimi sıkacaklar ayrıca diş etlerimde büyüme oldu onuda soracağım yoksa ağzımın içi diş etinden ibaret olacak yakında sonrada saat 16.00 da bebi kontrolümüz var çok yoğun bir gün bizi bekliyor ama dişçiden sonra burada olurumda bebikten sonra uğrayamayabilirim eve geçerim büyük ihtimalle yarın sabah yazarım cuma günüde tetanoz aşımız olacak nasipse
oy oy oy yarın sen ben ve yaşamayıseviyorum cinsiyetlerini öğrenme günümüz hayırlısı inşallah sağlıklı olduklarını durup görüp sinsiyetlerinide öğreniriz :)
Dra gidecekler yarin Cok guzel haberlerle döneceksiniz inşallah. Bende sonanda kocisi ikna ettik dra gittik. Parmak dikişlerimi açtılar Cok şükür ii sunada. Bebisimide gördük. Erken gittik. :). Oglusumuz Cok ii .. şükür rabbim hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin... En sevndgim şeyde drum 15 16 gün sonra gelin dedi... 4hafta beklemicez yani.. Cok sevndm... Çok özlüyorum minisimi.. mutlu oluyorum onu görünce... Bizde böyle kızlar.... Mide bulantilarim geçti gecicek.. ama bel ağrım felaket...ve bu kalp carpntim... Katlancaz artık.. herşeyin bir zorlugu var... Yeterki bebeğimde bende geldignde saglikli olalım unutulur bunlar... :)
Kızlar hepinize çok çok selam.
Ben yeni geldim merak edenler olmuş ancak ha deyince gelinmiyor tam bana sıra gelecekken doğuma koştu 1 saat kadar bekledim doktoru.
Önce tek tek şikayetlerimi söyledim.
Dişlerim için gargara verdi.
İkili tarama testi normal çıktı fakat ben üçlü taramayı da görmek istiyorum dedi.İkisinin arasında tutarsızlık olmasın dedi.
Tsh için ilacın dozunu 100 mg yaptı.Ben endokrine gitsem mi acaba dediğimde her şey kontrolüm altında dedi.
Mide yanması için şurup verdi.
Demir ilacına genelde bu aylarda başlatıyorum deyip demir hapı verdi.
İdrarımdaki kan ve mikrop için çok acil tam idrar kültürü istedi.Cuma sonuç çıkınca arayıp ne olduğunu öğreneceğim.
Özellikle sırıtm kaşınıyor dedim normal dedi.
Belim ve kasıklarım arada sancı şeklinde ağrıyor dedim normal dedi.
Önceki haftalarda burnum tıkandı ve ara ara kanadı dedim normal dedi.
Sağlık ocağından tetenoz için çağırdılar dediğimde keyfin bilir nasıl istersen dedi.Burası özel hastane olduğu için hiç gerek yok bence dedi.Ama ben yinede gideceğim hadi oldu doğuma oraya gidemedim falan...
Tansiyonumu söyledim bu haftalarda düşük olur dedi.Tekrar tansiyonuma baktı dediğim gibi 9/6 çıktı.
Bebeğime gelince tekrardan erkek olduğunu söyledi.Yavrum büyümüş.Biraz erken gidiyor dedi ama tam ne kadar erken gittiğini söylemedi.
Hepinizi seviyorum benden bu kadar...
canım hiç sesin çıkmıyooo. Cumartesiydi randevun değil mi?
Canım okuyordum yine ağrıların olmuş gelmiş olsun nazar nazar :) kesinlikle nazar boncuğu takmamız lazım bütün arkadaşlar. Yok yawyum cuma 9 da kısmetse bende heyecanla bekliyorum. Bu arada resmini de gördüm maşallah maşallah süpersin:) ya benimde akşamları karnım bir çıkıyor bide sert ama sabah o kadar olmuyor niye öyle anlamadım.
Çarpıntı neden oluyormuş.. Parmak dikişlerim diyince bile içim kalktı valla