Teşekkür ederim pampam.Benim senin yada gökçe gibi çok ağrım yok.Arada belim ve kasıklarıma sancı giriyor o kadar.Sizlerinki kadar şiddetli değil yani.Bakalım bugün kontrolde ne diyecek?Üstelik daha önce hiç böyle şikayetlerim olmadı.Evlenmeden önce yada evlendikten sonra gibi...
canım bende de 3.22 idi biliyosun tsh endokrine yollamıştı doktorum t3 t4 e baktılar ama hamilelikten dolayı yükselmiş ilaca gerek yok takip önerildi yazmışlardı hatta ultrasona sokmuşlardı guatra baktılar o zaman bezlerin büyüklüğü normal herhangi bir kütle yok homojen dediler onlarada sanada baktılar mı ultrasonda yada ilerleme mi var sende ou anlayamadım kaçla başladın ilaca şuan kaç merak ettim yazarmısın
Ay demetcim inan ben de bir şey anlamış durumda değilim.
Hani başta rutin testleri yaptırmıştık ya orda tsh 3.40 çıktı.Doktor 50 mg ilaç verdi ve ben kullandım.
3 hafta sonra kontrole gitmeden önce tekrar ölçtürdüm 50 mg ilaç kullanmama rağmen yine tam 3.40 çıktı.Doktor haliyle şaşırdı...
Baktı 50 mg ile hiç değişiklik olmamış ilacın dozunu 75 mg yaptı ve ben tam 1 ay 75 mg kullandım.Dün tekrar ölçtürdüm bu sefer 3.00 çıktı.Bu sonucu bugün göstereceğim bugün kontrol günüm.Bana hiç endokrine falan git demedi.Üstelik ben hamile olmadan önce değerim tam normaldi.
Ben bugün endokrine de gideceğim demeyi düşünüyorum muhtemelen ilacın dozunu 100 mg yapacak.
Birde sürekli dediği tsh 1.5 olacak.Ben şaşırdım kaldım.
Ya işte ben de senin gibi anlam veremiyorum.O kadar çok tututan bir doktor ki inan sıra alman falan neredeyse imkansız.Haliyle böyle olması bana çok güven veriyor.Ama dediğim gibi bugün endokrin diye bir bölümün olduğunu da hatırlatacağım.Akşam sana yazarım vereceği cevabı.canım anlayamadığım kadın doğumcu nasıl kendi kendine ilaç yazıyor endokrine yollamadan belki bezlerde bir problem var benim 3.22 lik değeri görünce kendisi yolladı endokrine hatta hastanelerdeki en yoğun bölümler endokrin ve doğum ben nasıl sıra alacağım kaç gün sonraya verirler randevu dediğimde hamile olduğunu söyle acil öne alsınlar dedi öylelikle 1 günde hallettim hemen işlerimi bence seni yönlendirmiyorsa kendin çık endokrine anlat derdini bu doktorlarada anlam veremiyorum yani ben hayret bişey ya
Kızlar ben saçımı boyuyorum yaaa,neden izin vermiyor doktorlarınız anlamadım.İlk 3 ayda izin vermiyor benim doktorum da organ gelişimi olduğu için ama sonrasında kendisi söylüyor ben sormadan daha,artık saçını da boyayabilirsin istersen diye.
İlk hamileliğimde de 14. Haftada başlamıştım boyamaya.Yine de hemen dipler çıkınca değil de görüntü rahatsız etmeye başlayınca boyuyorum ben yani 2 aya yaklaşıyor neredeyse periyotlar.Benim de beyazım çok fazla o yüzden bu hamileliğimden epey bir zaman önce röfle yaptırmıştım.Dipler doğal renginde olduğu için uzadığında daha az rahatsız ediyor,daha uzun süre idare ediyor.Diplere temas ettirmeden de paketler atıyorum süper oluyor.Kafa derisine temas etmeyince zaten hiçbir zararı yok..
Ya işte ben de senin gibi anlam veremiyorum.O kadar çok tututan bir doktor ki inan sıra alman falan neredeyse imkansız.Haliyle böyle olması bana çok güven veriyor.Ama dediğim gibi bugün endokrin diye bir bölümün olduğunu da hatırlatacağım.Akşam sana yazarım vereceği cevabı.
Selam millet. Yine kasık ağrılarım var. İğne olmaya gidiyoruz. Kasık ağrılarım başladığımdan beri bebeklerim az hareket ediyor. Bu nasıl bir illet anlamadım..
Uf kızlar 2 gündür canım sıkkın hiç keyfim yok işyerinde huzur yok kaç gündur kafaya takmamaya çalışıyorum bebeğim için ama oluyo neyapıcam benn
Uf kızlar 2 gündür canım sıkkın hiç keyfim yok işyerinde huzur yok kaç gündur kafaya takmamaya çalışıyorum bebeğim için ama oluyo neyapıcam benn
Selam millet. Yine kasık ağrılarım var. İğne olmaya gidiyoruz. Kasık ağrılarım başladığımdan beri bebeklerim az hareket ediyor. Bu nasıl bir illet anlamadım..
bir alabilsek kucağımıza sağ sağlim sağlıklı olduklarını bir bilsek herkes diyor hamileliğin tadını çok güzel bu günler ama bizim gibi evhamlı anneler için hiçde kolay değil özellikle ben çokmu evham yapıyorum bilmiyorum ama en ufak şeyi kafama takıyorum 1 kere doktorun karşısına rahat çıkmadım hep acaba kötü bişey söylermi korkusuyla tedirgin elimde değil ne yapayım şimdide zacebe söyleyince yine taktım bu tsh ye 3.22 bişey yapar mı acaba bebeğime ya
Geldim kızlaaarrr. İğneden sonra ağrılarımız diniyor ama o kadar çok yakıyor ki sağ kalçam felç olmuş durumda. 12 de kalktım saat 3 olmasına rağmen hala benim oğluşların hareketlerini hissetmedim. Niye küstüler anlamadım? Aile sağlığında saçma bir makineyle kalp atışlarına bakmaya çalıştılar. Sağdaki net duyuldu da soldaki oğluşumdan ses gelmedi. Ama hemşirenin söylediğine göre kalbi atıyor dedi. Önceden hareketlerini hissedelim içim rahat etsin diyordum şimdi de niye kıpırdamıyorlar diye deli olmuş durumdayım. Çikolata da yedim. hiç tepki yok...
off canım ya hemende kötü düşünme canı isterse tepki verir istemezse vermez. paşa onlar karışılmaz ki
Geldim kızlaaarrr. İğneden sonra ağrılarımız diniyor ama o kadar çok yakıyor ki sağ kalçam felç olmuş durumda. 12 de kalktım saat 3 olmasına rağmen hala benim oğluşların hareketlerini hissetmedim. Niye küstüler anlamadım? Aile sağlığında saçma bir makineyle kalp atışlarına bakmaya çalıştılar. Sağdaki net duyuldu da soldaki oğluşumdan ses gelmedi. Ama hemşirenin söylediğine göre kalbi atıyor dedi. Önceden hareketlerini hissedelim içim rahat etsin diyordum şimdi de niye kıpırdamıyorlar diye deli olmuş durumdayım. Çikolata da yedim. hiç tepki yok...
bir alabilsek kucağımıza sağ sağlim sağlıklı olduklarını bir bilsek herkes diyor hamileliğin tadını çok güzel bu günler ama bizim gibi evhamlı anneler için hiçde kolay değil özellikle ben çokmu evham yapıyorum bilmiyorum ama en ufak şeyi kafama takıyorum 1 kere doktorun karşısına rahat çıkmadım hep acaba kötü bişey söylermi korkusuyla tedirgin elimde değil ne yapayım şimdide zacebe söyleyince yine taktım bu tsh ye 3.22 bişey yapar mı acaba bebeğime ya