Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
shuku : 04.08.2013 - Kesei göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
fmfm : 05.08.2013- Kesesi göründü , Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu. Cinsiyet: ERKEK,ERKEK
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
shcne : 08.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet KIZ
karakedi85: 09.08.2013-(İkiz) Keseleri göründü, Kalp atışları duyuldu. Cinsiyet:ERKEK,
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
goks : 11.08.2013- (İkiz) Keseleri göründü, Kalp atışları duyuldu. Cinsiyet: ERKEK,
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
mullberry : 13.08.2013- Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Kace : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ozlem1415: 15.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
pinks : 16.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
burcukartal09:Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
lili08 : 17.08.2013-Keseki göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
smllttle: 20.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
tuuuuuuba : 21.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
sunbal : 22.08.2013 - Kesei göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
yasamayiseviyorum: 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
hera17: 25.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
nazanozmanay : 29.08.2013 - Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.

Kıyamaaammmm elimizden de birşey gelmiyor ki başka şehirlerde olunca. İnş gönlünün rahat ettiği bir doktor bulursun.

teşekkür ederim
17.haftada da söyleyemeyince sinir oldum
insan merak ediyooooo
bi de herkes 12-13-14. haftalarda öğrendi
bizimki 20.haftaya attı...

arkadaşlarmerhaba.kan ilacı kullanan var mı.ben kan ilacını aldığım gün mide bulantısı ve kusmaktan lavabodan çıkamıyorum.almadığım gün hiç bi sorunum olmuyo.sizdede böyle oluyo mu.valla o kadar bıktım ki şu mide bulantısından vitamin bile içmeye korkuyorum artık.sadece trioid ilacımı içiyorum.napcam yaaa((bu arada hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.

teşekkür ederim
17.haftada da söyleyemeyince sinir oldum
insan merak ediyooooo
bi de herkes 12-13-14. haftalarda öğrendi
bizimki 20.haftaya attı...

Canım ben 15. haftada öğrendim. Aslında bu kadar erken öğrenmemin sebebi enfeksiyon için acil gitmemdi. Normal de bende 25 Şubat da yani bu hafta 17. haftada öğrenecektim. 15 dakika uğraştı bir tanesi bacaklarını açmayınca. Sonunda bir şekilde pozisyonu yakaladı erkek dedi. İstese uğraşır söyler zaten. Uğraşmak istemiyorlar. Hatta doktor değiştim ya ben. Yeni doktorumun bebeklere baktığında ilk söylediği cinsiyetleri oldu. Sonra organlarına baktık.. İstemek yetiyor yani.

Canım ben kullanıyorum ama bende yan etki yok. Bu şekilde mide bulantısı yaptığı zaman doktorlar ilacı değişip muadilini veriyorlar. Bence telefonda bile öğrenebilirsin. Ara bir istersen. Hem kullanmanı tavsiye ederim, bırakmanı değil.

canım senin tsh kaç ilaç alıyorsun

e ağrının geçmesine çok sevindim gökçe herşey yolunda bence nazarladık senin bebişleri hareketlendiler diye. annesine naz yapıyor onlar hem

oy oy oy yarın sen ben ve yaşamayıseviyorum cinsiyetlerini öğrenme günümüz hayırlısı inşallah sağlıklı olduklarını durup görüp sinsiyetlerinide öğreniriz :)

evet yarın randevunyz var saat 9da benimde eşimle gideceğiz inş. inş cinsiyetlerini öğreneceğiz yarın bende daha tetanoz aşım için gün alıcam bakalım bir yarın olsun sağlıcakla güzel haberler alalım inş

Dra gidecekler yarin Cok guzel haberlerle döneceksiniz inşallah. Bende sonanda kocisi ikna ettik dra gittik. Parmak dikişlerimi açtılar Cok şükür ii sunada. Bebisimide gördük. Erken gittik. :). Oglusumuz Cok ii .. şükür rabbim hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin... En sevndgim şeyde drum 15 16 gün sonra gelin dedi... 4hafta beklemicez yani.. Cok sevndm... Çok özlüyorum minisimi.. mutlu oluyorum onu görünce... Bizde böyle kızlar.... Mide bulantilarim geçti gecicek.. ama bel ağrım felaket...ve bu kalp carpntim... Katlancaz artık.. herşeyin bir zorlugu var... Yeterki bebeğimde bende geldignde saglikli olalım unutulur bunlar... :)

Yazdıklarnizi okudum kizlar . Dert etmeyin demek kolay tâbi.. ama bebeginizi düşünün rabbimin izniyle onlar huzurumuz mutlulugumuz olucak... Bugün bir küçük çocuk benle eşim biseyler alırken geldi arkadan bana pat pat minicik elleriyle vurup anne anne sunu alalım dedi. Ben annesinin arkasındaydım. Karistrdi kuzum.. oyle güzel birduyguymuski. Çok hoşuma gitti.. :)

Çarpıntı neden oluyormuş.. Parmak dikişlerim diyince bile içim kalktı valla

Kızlar hepinize çok çok selam.
Ben yeni geldim merak edenler olmuş ancak ha deyince gelinmiyor tam bana sıra gelecekken doğuma koştu 1 saat kadar bekledim doktoru.
Önce tek tek şikayetlerimi söyledim.
Dişlerim için gargara verdi.
İkili tarama testi normal çıktı fakat ben üçlü taramayı da görmek istiyorum dedi.İkisinin arasında tutarsızlık olmasın dedi.
Tsh için ilacın dozunu 100 mg yaptı.Ben endokrine gitsem mi acaba dediğimde her şey kontrolüm altında dedi.
Mide yanması için şurup verdi.
Demir ilacına genelde bu aylarda başlatıyorum deyip demir hapı verdi.
İdrarımdaki kan ve mikrop için çok acil tam idrar kültürü istedi.Cuma sonuç çıkınca arayıp ne olduğunu öğreneceğim.
Özellikle sırıtm kaşınıyor dedim normal dedi.
Belim ve kasıklarım arada sancı şeklinde ağrıyor dedim normal dedi.
Önceki haftalarda burnum tıkandı ve ara ara kanadı dedim normal dedi.
Sağlık ocağından tetenoz için çağırdılar dediğimde keyfin bilir nasıl istersen dedi.Burası özel hastane olduğu için hiç gerek yok bence dedi.Ama ben yinede gideceğim hadi oldu doğuma oraya gidemedim falan...
Tansiyonumu söyledim bu haftalarda düşük olur dedi.Tekrar tansiyonuma baktı dediğim gibi 9/6 çıktı.
Bebeğime gelince tekrardan erkek olduğunu söyledi.Yavrum büyümüş.Biraz erken gidiyor dedi ama tam ne kadar erken gittiğini söylemedi.
Hepinizi seviyorum benden bu kadar...

Hadi güzel haberler aldık bugün kontrolleri güzel geçenler gözümüz aydın darısı başımıza. bendede boğaz yanması giderek artıyor oooof off.

Ohhh çok şükür sevindim güzel haberlere. İnş. enfeksiyonun içinde hemen çözüm bulurlar..

canım hiç sesin çıkmıyooo. Cumartesiydi randevun değil mi?

Canım okuyordum yine ağrıların olmuş gelmiş olsun nazar nazar :) kesinlikle nazar boncuğu takmamız lazım bütün arkadaşlar. Yok yawyum cuma 9 da kısmetse bende heyecanla bekliyorum. Bu arada resmini de gördüm maşallah maşallah süpersin:) ya benimde akşamları karnım bir çıkıyor bide sert ama sabah o kadar olmuyor niye öyle anlamadım.

Senin karnında benim kadar büyük mü? Hadi bakalım bu hafta Perşembe,Cuma ve Cumartesi herkes için önemli bir gün. Bakalım cinsiyetlerine ne diyecek meraktayım.. Bu arada iki akşamdır sindirme sorunum var.Midem ağzıma gelip duruyor. Her sabah da ellerim davul gibi uyanıyorum. Benim belirtiler iyice baş göstermeye başladı.

Çarpıntı neden oluyormuş.. Parmak dikişlerim diyince bile içim kalktı valla

canm hamile kalmadan öncede bende çarpntı oluyordu. 125 -130 atıyordu nabzım. hamile kaldıktan sonra daha fazla olmaya başladı.. baya rahatsız ediyor.. dr şimdiden böyle olması kötü dedi.. üzüldüm.. çünkü nefes darlığı yapıyor bende nefes alamıyorum rahat.. ee daha ağırlaşıcam kilo alıcam . çok zor olacak benm için.. öyle olursa mecbur ilaç kullancaz dedi.. bakalım artık inşallah gerek kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…