dediğin gibi defalarca karşısına oturup konuştuğumda duyduğum tek şey hakaret oldu. yaptığım yemekleri yemeyip döktü küfretti. işin kötüsü kendini hiç haksız görmez her sen suçlu olursun karşına alıp anne böyle yapma desen bile seninle küser evde sürekli hakaret eder. benim babamin gözlerinden görmüyor bir tanesi. ekmek almayı gelirken unuttu diye kör göz deyip hakaret ettiğini bilirim. 9 yaşında dışarıda fazla oynadım diye o..... mu olacaksin dediğini. öpmek istediğimde itip kovduğunu geceleri ağladığımı. daha yeni yeni etrafındaki anne kizlara bakış özenmeyi öğrendi kızım bana böyle yakın değil diye yakiniyor belli şimdi. ama inan arkadaşım beni kendinden o kadar itti o kadar ağır sözler söyledi kı bir çocuğun anneden duymaması gereken. evet annemi hala seviyorum ama onun bana kucukken yaptığı gibi soğuk sert durarak çünkü artık sarılamiyorum yapamıyorum. bende başka annelere ozendim çok küçükken şimdi o başka kizlara. babam bile evde annemden korkuyor kavga çıkardığı için. bende şimdi korkuyorum babamla kardeşimle kavga ediyordur diye elden gelmiyor birşey şimdi aradim diyelim yine telefonda soğuk konuşup pisman eder. artık kızıyorum madem bu kadar sinirli gidip tedavi gör bile dedim doktor bile söyledi ona. o zaman bile bana demediği kalmadı. belki çok seviyor dediğin gibi ama hamile halimle burnumdan getirirken görülmüyor sevgisi ya da eşimle beni yok davranırken. ondan utanıyor muyum diye soruyor evet utanıyorum her lafından birisi küfür insanı terslemek çünkü durduk yere.
kızlar burada bunları yazdığım başınızı agrittigm için özür dilerim bu baslik yeri değil söz bir daha tekrarı olmayacak affınıza siginiyorum tekrardan
Benim birbirinden güzel,tatlı,canım arkadaşlarım.Sizlerde olmasanız inanın bu günler nasıl geçecek bilemiyorum.
İlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Allah bu zorlu yolda hepimizin yardımcısı olsun.Amin.
Size ne yazık ki kötü haberlerim var
Malum yarın kontrol günüm.Çok şükür 1 ay geçti yavruma kavuşacağım.Her kontrole gitmeden önce aile hekimine gidip belli değerlerime baktırıyorum.Dün verdiğim testler sonucunda:
1.İlaç kullanmama rağmen üstelik en son kontrole gittiğimde ilacın dozunun arttırılmasına rağmen tsh değerimde minicik bir düşüş olmuş.
2.Hemoglobinde düşüş meydana gelmiş ve artık demir ilacına başlamam gerekiyormuş.
3.Sanırım aynı sorun gökçede de olmuştu.İdrar yollarımda eser miktarda mikrop,idrarımın için çok yüksek miktarda kan olduğu ortaya çıktı.
Son zamanlarda şiddetli bel ağrısı çekiyordum ve normal diye düşünmüştüm.Birde muayene olduğumuz zaman doktorun cihazı göbüşümüzün alt kısmına tuttuğu yerlerde özellikle akşam vakitlerinde sancı şeklinde ağrı hissediyordum.En son olarak sabahları ilk idrarımın letçok koyu turuncu olduğunu gözlemledim fakat bunun sebebininde kullandığım ilacın olduğunu düşündüm.Hekim sordu:akıntı,yanma,sancı gibi şikayetler ve bunun yanı sıra son zamanlarda böbreklerimde ağrı,kum taş şikayetlerimin olup olmadığını hayır dedim.
Dediğim gibi tek şikayetim bel ve kasık ağrısı birde ilk idrarın çok koyu olması.Gün içinde su içtikçe rengi açıldığından panik yapmadım.
Bütün bu konuşmalarımız aile hekimimle oldu.Yarın kadın doğum randevum var sonuçlarını ona da göstereceğim bakalım neler diyecek.
Birde son olarak isimlerine hatırlamıyorum fakat benim gibi bel ağrısı olanlar yazmışlardı lütfen o arkadaşlarda idrar kültürü versinler.Allah korusun önemli...
Hepinizi çok ama çok seviyorum.Tabi en çok bebeklerinizi :)
kızlar bu arada ben 29 yaşındayım ama saçlarımda ırsi 5 6 senedir beyazlarım var ve çok çıktılar artıkdoktorda kesinlikle boya yok dedi bitkisel olsada olmaz mı dedim hayır onlarda bile bir miktar var dedi kötü hissediyorum
ahahahaha çok güldüm. nie biliyor musun? yaklaşık 1 ay önce aynı dertten ağladım size. Beyaz ne kelime siyah saç nadir bende.Üzülme diyordun. Kendine görünce aynı etkiyi yaratmıyor değil mi :) Her gün kocama ben öirkinleştim saçlarım beyazladı, cildim bozuldu, huyum değişti sen sakın başkasını bulma benim yerime tamam mı diye takılıyorum. Gülerek söylüyorum ama acaba da demiyor değilim :) gider mi dersin :)
Benim birbirinden güzel,tatlı,canım arkadaşlarım.Sizlerde olmasanız inanın bu günler nasıl geçecek bilemiyorum.
İlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Allah bu zorlu yolda hepimizin yardımcısı olsun.Amin.
Size ne yazık ki kötü haberlerim var
Malum yarın kontrol günüm.Çok şükür 1 ay geçti yavruma kavuşacağım.Her kontrole gitmeden önce aile hekimine gidip belli değerlerime baktırıyorum.Dün verdiğim testler sonucunda:
1.İlaç kullanmama rağmen üstelik en son kontrole gittiğimde ilacın dozunun arttırılmasına rağmen tsh değerimde minicik bir düşüş olmuş.
2.Hemoglobinde düşüş meydana gelmiş ve artık demir ilacına başlamam gerekiyormuş.
3.Sanırım aynı sorun gökçede de olmuştu.İdrar yollarımda eser miktarda mikrop,idrarımın için çok yüksek miktarda kan olduğu ortaya çıktı.
Son zamanlarda şiddetli bel ağrısı çekiyordum ve normal diye düşünmüştüm.Birde muayene olduğumuz zaman doktorun cihazı göbüşümüzün alt kısmına tuttuğu yerlerde özellikle akşam vakitlerinde sancı şeklinde ağrı hissediyordum.En son olarak sabahları ilk idrarımın letçok koyu turuncu olduğunu gözlemledim fakat bunun sebebininde kullandığım ilacın olduğunu düşündüm.Hekim sordu:akıntı,yanma,sancı gibi şikayetler ve bunun yanı sıra son zamanlarda böbreklerimde ağrı,kum taş şikayetlerimin olup olmadığını hayır dedim.
Dediğim gibi tek şikayetim bel ve kasık ağrısı birde ilk idrarın çok koyu olması.Gün içinde su içtikçe rengi açıldığından panik yapmadım.
Bütün bu konuşmalarımız aile hekimimle oldu.Yarın kadın doğum randevum var sonuçlarını ona da göstereceğim bakalım neler diyecek.
Birde son olarak isimlerine hatırlamıyorum fakat benim gibi bel ağrısı olanlar yazmışlardı lütfen o arkadaşlarda idrar kültürü versinler.Allah korusun önemli...
Hepinizi çok ama çok seviyorum.Tabi en çok bebeklerinizi :)
şu hamilelik çok güzelde ayyy nooluuuur birileri saç boyatmak serbest desin kuaförün kapısında yatıcam yaaaakızlar benimde saçlar dipten çıktıkça bir garip oldu eşim bile bu bebek sana çok çektirecek belli diyor saçıma bakıp şimdiden süpürge etmiş diye kendince yaptığı soğuk espriden sonra yıkık durumdayım. ne yapacağız bu saçları bende bilemiyorum
Yok artık. Bir yaşam tarzı bu kadar benzemez. Bende çalışıp kardeşlerimi okuttumç Biri lise terk biri de ünv son sınıfta 6. senesi ve geçen aylarda evlendi. Matematik okuyor ama hiç bir zaman öğretmenlik yapmayacak biliyorum. Çünkü tembeldir. Babam beni ünv göndermedi. Annemler boşandıktan sonra da hem çalıştım hem dışarıdan okudum ünv. yi. İki saatlik uykuyla işe giderdim. 4 yılda bitirdim iyi bir dereceyle. Hep tiyatroyla ilgilenmişimdir. Otur aşağı orospu mu olacaksın engelleri tak demişti artık canıma. Bana kardeşlerim yapmasaydın, okutmasaydın diyemez, dedirtmem zaten onlar da cesaret edemez.
Ben çok idealist bir insanım. Kararlı ve azimliyimdir başarısızlığa ve haksızlığa asla tahammül etmem. 15 senedir iş hayatındayım kimseye el açmadım çok şükür. Allahım da açtırmasın. Gururla söyleyebilirim ki hayatta herşeye kendim sahip oldum. Bir tek evlatlarıma olamamıştım. Allahım yüzüme baktı benim de yüzümü güldürdü. Şimdi şükrederek minik kıpırtılarını dinliyorum. Ben eğlenmeyi, gezmeyi, güzel vakit geçirmeyi çok severim. Hayat doluyumdur. Ama bir o kadar da sert duvarlarım vardır. Valla benimle yaşayan kolay kolay ölmez. :) Bu aileden tek normalin ben çıktığıma çok seviniyorum. Şanslıyım beni seven canıımmm kocam var, Şanslıyım heyecanla beklediğim iki tane oğluşum var.. Yani bundan ötesi vız gelir tırıs gider :) Allah sağlığımızı bozmasın en önemlisi o. Para pul eş dost bulunur bir şekilde ama sağlık bulunmuyor. Ohhhh sefamız olsun...
Yaşamayı seviyorum teşekkür ederim güzel temennilerin için.Lütfen sen de ihmal etme.Çünkü aile hekimi bugün bana ısrarla akıntım olup olmadığımı sordu.Bazende bu durumda hiç belirti olmuyormuş mesela benim hiç akıntım yok.
Gökçeciğim sanırım kadın doğumcu bana yarın gittiğimde başlayacaktı demir ve ne gerekiyorsa diğer vitamin ilaçlarını.Ben en son 3 hafta önce folbiolü bitirdim.Onun dışında tek kullandığım tiroid yüksekliği için ilaç...
Dün tesadüf aile hekimim idrarımı sordu bende sabah ilk idrarımın çok koyu olduğunu söyledim.Bazı sabahlar bir bilsen o kadar koyu ki sanki resmen kan yada ne biliyim çok koyu turuncu gibi oluyordu.Hani ben tiriod için doz yükselttim ya ondan oluyordur dedim.Sadece son günlerde bel ağrım ve kasık ağrım arttı.Bunlarda belirtiler arasında olabilirmiş.Benim Eritrosit (idrarda kan) 4 + çıktı.Bu epey fazlaymış.Birde Lökosit eser miktarda yazıyor.Bunlar aile hekimimin yorumları...Yarın ki kontrolde kadın doğumcuya göstereceğim.Sanırım kadın doğumcu idrar kültürü yapmamı isteyecek.Çünkü aile hekiminin yaptığı kültür değildi.
Artık psikolojik midir bilmiyorum ama sanki şuan böbreklerimin de ağrıdığını hissediyorum.
Gökçeciğim vaktin olduğunda sen de belirtilerini yazıp teşhisini ve tedavini anlatır mısın? Evham içindeyim yarın olsun istiyorum biran önce...
Yaşamayı seviyorum teşekkür ederim güzel temennilerin için.Lütfen sen de ihmal etme.Çünkü aile hekimi bugün bana ısrarla akıntım olup olmadığımı sordu.Bazende bu durumda hiç belirti olmuyormuş mesela benim hiç akıntım yok.
Gökçeciğim sanırım kadın doğumcu bana yarın gittiğimde başlayacaktı demir ve ne gerekiyorsa diğer vitamin ilaçlarını.Ben en son 3 hafta önce folbiolü bitirdim.Onun dışında tek kullandığım tiroid yüksekliği için ilaç...
Dün tesadüf aile hekimim idrarımı sordu bende sabah ilk idrarımın çok koyu olduğunu söyledim.Bazı sabahlar bir bilsen o kadar koyu ki sanki resmen kan yada ne biliyim çok koyu turuncu gibi oluyordu.Hani ben tiriod için doz yükselttim ya ondan oluyordur dedim.Sadece son günlerde bel ağrım ve kasık ağrım arttı.Bunlarda belirtiler arasında olabilirmiş.Benim Eritrosit (idrarda kan) 4 + çıktı.Bu epey fazlaymış.Birde Lökosit eser miktarda yazıyor.Bunlar aile hekimimin yorumları...Yarın ki kontrolde kadın doğumcuya göstereceğim.Sanırım kadın doğumcu idrar kültürü yapmamı isteyecek.Çünkü aile hekiminin yaptığı kültür değildi.
Artık psikolojik midir bilmiyorum ama sanki şuan böbreklerimin de ağrıdığını hissediyorum.
Gökçeciğim vaktin olduğunda sen de belirtilerini yazıp teşhisini ve tedavini anlatır mısın? Evham içindeyim yarın olsun istiyorum biran önce...
Kızlar ben saçımı boyuyorum yaaa,neden izin vermiyor doktorlarınız anlamadım.İlk 3 ayda izin vermiyor benim doktorum da organ gelişimi olduğu için ama sonrasında kendisi söylüyor ben sormadan daha,artık saçını da boyayabilirsin istersen diye.
İlk hamileliğimde de 14. Haftada başlamıştım boyamaya.Yine de hemen dipler çıkınca değil de görüntü rahatsız etmeye başlayınca boyuyorum ben yani 2 aya yaklaşıyor neredeyse periyotlar.Benim de beyazım çok fazla o yüzden bu hamileliğimden epey bir zaman önce röfle yaptırmıştım.Dipler doğal renginde olduğu için uzadığında daha az rahatsız ediyor,daha uzun süre idare ediyor.Diplere temas ettirmeden de paketler atıyorum süper oluyor.Kafa derisine temas etmeyince zaten hiçbir zararı yok..
İdrar yollarında enfeksiyon gerçekten sinsi bir rahatsızlıkmış.Baksana ikimizin belirtileri o kadar farklı ki...Ya ben başındayım ondan senin kadar acı çekmedim yada artık ne oluyor bilemiyorum.Demek öyle iyileşince de tekrarlayan hemde azıcık ayak üşütmesinde bile ortaya çıkan bir rahatsızlık.
Neyse umarım yarın çok kötü şeylerle karşılaşmam.Ben her şeye razıyım yeter ki bebeğime bir şey olmasın.Eminim hepimiz böyle düşünüyoruz.Yarın kontrolden gelince uzun uzun yazacağım.İyi dileklerinizi ihmal etmeyin lütfen.İyi geceler...