- 11 Şubat 2013
- 950
- 672
dediğin gibi defalarca karşısına oturup konuştuğumda duyduğum tek şey hakaret oldu. yaptığım yemekleri yemeyip döktü küfretti. işin kötüsü kendini hiç haksız görmez her sen suçlu olursun karşına alıp anne böyle yapma desen bile seninle küser evde sürekli hakaret eder. benim babamin gözlerinden görmüyor bir tanesi. ekmek almayı gelirken unuttu diye kör göz deyip hakaret ettiğini bilirim. 9 yaşında dışarıda fazla oynadım diye o..... mu olacaksin dediğini. öpmek istediğimde itip kovduğunu geceleri ağladığımı. daha yeni yeni etrafındaki anne kizlara bakış özenmeyi öğrendi kızım bana böyle yakın değil diye yakiniyor belli şimdi. ama inan arkadaşım beni kendinden o kadar itti o kadar ağır sözler söyledi kı bir çocuğun anneden duymaması gereken. evet annemi hala seviyorum ama onun bana kucukken yaptığı gibi soğuk sert durarak çünkü artık sarılamiyorum yapamıyorum. bende başka annelere ozendim çok küçükken şimdi o başka kizlara. babam bile evde annemden korkuyor kavga çıkardığı için. bende şimdi korkuyorum babamla kardeşimle kavga ediyordur diye elden gelmiyor birşey şimdi aradim diyelim yine telefonda soğuk konuşup pisman eder. artık kızıyorum madem bu kadar sinirli gidip tedavi gör bile dedim doktor bile söyledi ona. o zaman bile bana demediği kalmadı. belki çok seviyor dediğin gibi ama hamile halimle burnumdan getirirken görülmüyor sevgisi ya da eşimle beni yok davranırken. ondan utanıyor muyum diye soruyor evet utanıyorum her lafından birisi küfür insanı terslemek çünkü durduk yere.
kızlar burada bunları yazdığım başınızı agrittigm için özür dilerim bu baslik yeri değil söz bir daha tekrarı olmayacak affınıza siginiyorum tekrardan
Canım benim, kelimeler bitiyor bu söylediklerinin karşısında.. Bilemiyoruz işte içinizde yaşanan fırtınaları, aranızdaki hukuku.. Dua et, Allah inşallah gönlüne serinlik ve sakinlik verir annenin. İnşallah herşey gönlünce olur onu karşına alır doya doya sohbet eder, dertleşirsin... Dua et ve yılma.. ama kendinide yıpratma tabii.. Kafanda büyütüp sıkıntıya sokma kendini. Evet belki annenin yaradılışı böyle, biraz hırçın ve agresif belki . onu böyle kabul ettin o senin annen ama tatlı dilinle ve dualarıla inşallah o bu huyunu tamamen değiştiremese de törpüleyecektir. inanıyorum ben. sen de inan. Ama nolur üzülüp yıpratmadan kendini.. Vakti saati gelecektir elbet.Allaha emanet ol inşallah. Allah annenin kalp gözüne güzellikler aşılasın inşallah...