Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

can ım hoş geldin Zira kabulumuzsun tabiii.. Bebişinde hoşgelmiş..

Ben geldimm ... kaç sayfa geriden okudum. Oku Oku bitmiyo :). yeni akadaşlar katılmış hoş gelmişler bebişleriyle cinsiyeti belli olan bebişler var onlarında gözü aydın benimki persembe inşAllahh. bi kaç kişi daha var perşembe öğrenecek olan bakalım ne çıkacak... Bu arada karnımda yavaş yavaş çıkmaya başladı anlaşılıyo dikkatli bakınca ama hala belirgin bi hamile karnı değil sanırım olsun bunuda görmek güzel yavaştan kaşıntılarda var...Eskisi gibi bulantılarım yok ve verdiğim kiloları alıyorum galiba cünkü sürekli acıkıyorum hepiniz gibi :). Ruh halim hep değişkenlik göstermekte o konuda sıkıntılıyım böyle karamsarlıklar sıkıntılar fln. Onun dışında iyiymm Şükür. Hatta birazdan dışarı çıkıp biraz yürüyeceğim sıkıldım evde otur otur keşke daha erken çıksaydım güneş gitti nerdeysee .. Görüşmek üzere Öptüm hepiniziii...

çalışıyorum :) uzatmak zor sürekli ayakta olduğumdan oluyo galiba bu ağrılar

Valla canım şoyle tarif ediyim sanki karnimin icinde balik yüzüyirmuş gibi , ufak ufak da tekme demiyim de ayağıyla ittiriyor gibi hissediyorum.benim büyük oglum 6 aya kadar hissettirmedi, küçüğü de 3 aylıkken başladı maşallah hiç durmadi dogduklarindada ayni oldular büyüğü çok ağır bır çocuk oldu,öteki hiç durmaz kıpır kıpır bakalım bu nasıl olacak

O yemek yedikten sonra 2 saat sonra acıkmalar bende de var :) ama beni hiç takmıyorum kiloyu falan veririm paşam doğduktan sonra :))))

Canım tek olsa bende takmam. İkizlerde aşırı kilo asla kabul edilemez. O yüzden hem şekerime hem tansiyonuma hem kiloma dikkat etmek zorundayım

CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
fmfm : 05.08.2013- Kesesi göründü , Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu. Cinsiyet: ERKEK,ERKEK
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
shcne : 08.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet KIZ
karakedi85: 09.08.2013-(İkiz) Keseleri göründü, Kalp atışları duyuldu. Cinsiyet:ERKEK,
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
goks : 11.08.2013- (İkiz) Keseleri göründü, Kalp atışları duyuldu.
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
mullberry : 13.08.2013- Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Kace : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ozlem1415: 15.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
pinks : 16.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
burcukartal09:Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
lili08 : 17.08.2013-Keseki göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
smllttle: 20.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
tuuuuuuba : 21.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
sunbal : 22.08.2013 - Kesei göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
yasamayiseviyorum: 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
hera17: 25.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
nazanozmanay : 29.08.2013 - Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.

Tabi pasalar buyusunde bi hadi insallah :) Ozelden mesaj atiim cnm ben sana ..

yerim onun hareketleriniiiiii... Benimkilerde gıdıklıyor gibi ama bazen güçlü bazen dokunsam mı dokunmasam mı gibi yüzeysel. Özellikle sağdaki hareketli soldaki tembel mi olcek acaba... Y ada pozisyonu değişti az hissediyorum bazen. Ama yerlerini çok net teşhis edebilirim. Yani o anda kığırdadıkları yere parmak basabilirim. Çok net...

Yaaa kızlaaarrr inanamayacaksınız belki ama kocaman karnım var benim. Durun resmimi yükleyim.

Siz daha belli olmuyor diyince şaşıyorum valla. Dün çekildim bu resmi. Doğuracak gibiyim neredeyse baksanızaaaa

kızlaaaaaaar hepinize merhaba.. aramıza yeni katılanlara ve onşarın minişlerine hoşgeldiniz diyorum. bel ağrısı bende de var yaklaşık 1 haftadır ayakta sabit durduğumda duramıyor gibi oluyorum:) felaket yoruluyorum ama yürürken falan olmuyor. çok oturunca aynı pozisyonda sürekli kaldığımda ve ayakta sabitken yaşıyorum genelde. gökçeninde dediği gibi kullandığımz hormon ilaçlarından şüpelenmekle birlikte göbek üstü yanları başta olmak üzere tüylerimde artma meydana geldi. ki ben çok tüysüzümdr normalde. ve çok canım yanıyor almak istediğimde. napıcam bilemiyorumm

gökçecim göbeğini gördüm hadi sen ikiz annesisin bnmde sana çok yakın bir göbeğim var:) yani bariz belli hamile olduğum. gebeliğimin başından beri 5 kilo almışım. hepside göbeğimde buarada:) acıkmalara gelince. boğazım boş duramıyor nedense:) sizler gibi devamlı acıkıyorum. canımın özellikle çektiği hiçbişey yok. sadece acıkıyorum. bilemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin diyeyim:) gidişat iyi değil yani

Büyüyor artık annesi. Dolayısıyla yeme ihtiyacı da artıyor. Abur cubur yemedikten sonra sorun olacağını sanmıyorum.

Eki Görüntüle 641474

Siz daha belli olmuyor diyince şaşıyorum valla. Dün çekildim bu resmi. Doğuracak gibiyim neredeyse baksanızaaaa

sen ne fıstık bir annesin öyle çok tatlısın gökçe yaaaa canım benim yok öyle aman aman karnın belli ama olacak o kadar ikiz annesisin sonuçta bende kocaman deyince cidden kocaman birşey bekliyordum ilahi seni yaaa. nazar değmesin çok tatlısınız maşallah

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım benim. bakan gözler güzel belli. :) Ama baksana millet daha göbeğimin azıcık çıktı diyince şaşırdım ben. İkizler bu kadar fark yaratır mı ya. Gerçi pampam sağolsun benim kadarmış. Acaba kullandığımız ilaçlarla alakası var mı bu büyüklüğün :) Ya ne bileyim bana kocamaaaannnn geliyoooo

Eki Görüntüle 641474

canım benim,senin ikiz olmasına rağmen hiç de çok karnın yok.sen beni gör benim öne doğru çok yok ama ben tamamen yana genişledim.plasenta aşağıda olduğu için çok hareket edemiyorum edebilsem spor yapıcam ama:18:napalım artık sonra toparlanır vücutlarımız ben sonra hepsini verdim bu 4.sezeryanım olacağı halde bende hiç göbüş kalmamıştı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…