Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım hayırlısı bende perşembe gidiyorum kontrole ayrıca:)
yok canım yaaa. yönetmeniyim tamam da oyuncusuyum aynı zamanda. Hamile kaldığımda bıraktım oyunu dolayısıyla sahnelenmiyor şimdi. Mart ayında yeni oyun provaları başlayacak. O da 2013 Eylül de sahnelenmeye başlar. Ama çok izlemek istiyorsan oyunun cd sini kargolarım sana :)
hemen başla tabi kreme ben öğrendiğimde hemen başladım ben normal nemlendirici kullanıyorum istersen bebeyağı ve kızların tavsiye ettikleri nemlendiricileri dikkate al. daha karnım çıktı sayılmaz. herkesin çıkmış karnı benmki çıkmadı daha ya
Ikili test sonuclarim geldiii :) Gittigim hastaneden baska bi hastaneye daha gittim.( Bahcelievler Medicalpark) İkisininde sonucunu aldim..Cok sukur cok iyiyiiz :) Ayy nasil rahatladimmmm :)
Birde buyuk ihtimal erkek dedi :) 15 martta netlestiririz buyuk ihtimal dedi :) COOOOOOK MUTLUYUMMMMMMMM :)
Hepimizin yavrulari saglikli olurlar insallahhhh
( burda nasil yapiliyo bilmiyorum taklalar atmak istiyorum suanda :) )
aynen gökçe yaaa doktorumunda nasıl şeker bir insan çok seviyorum ne kadar doğumumu yaptıramayacak olsada tayin yüzünden ama birde cinsiyeti söylese ne iyi olacak benzetmeyle söylemem kesin olunca söyleyeceğim diyor :26::26:
Gokçeciğim bu gece aşermeleri bende de var geçen gece saat 2 de cacik yaptım ,dun gece cips sosu istedi canım saat 1 de sos yaparken buldum kendimi gündüz o kadar değilde gece canım bir sürü şey istiyor.benim çokuncu hamileligim oldugu için( sayısını söylemeye utanır oldum artik)bebişi çok rahat hissediyorum acikinca çildiriyor sanki bir o yana bir bu yana.....
ya kızlar benim geceleri ayagıma kraplar giriyo neolucak uyanıyorum yani uykumdan
Kadın Doğum doktorumun yönlendirmesiyle 3 hafta sonraya perinatoloji uzmanına randevu aldık var mı başka randevu alan?
Canım artık benzetmesi mi kalmış. 14. haftan bitiyor artık görüp de söyleyebilir bence.
Hımm ben yanlis anlamisim cnm..Ben martta basliyo sanmistim.Cd icinde sevinirim cnm yaa :) En kisa zamanda senin oynadigin bir oyunada gitmek isterim tabii :) 2014 sonlarina dogru belki gorebiliriz seni Minikler kuliste , anne- babasi sahnede :) Genetik sanatcilar gelir artik bir yazar biri yonetir :) CETINER TIYATROLARI GURURLAR SUNAR :) Ayy ne guzel olur..
Kadın Doğum doktorumun yönlendirmesiyle 3 hafta sonraya perinatoloji uzmanına randevu aldık var mı başka randevu alan?
Şuna bakınnn ufacık minicikkk 3-6 ay ...Bir dahaki gidişimde kız olacak dermiş dr.
Selam güzel annelerrr..Telefondan takip ediyorummm hep sizleriii...Güzel bir gün olsun...Havada şahaneee bugünnn öptük hepiniziii
selam kızlar
bende 2013 ağustoss annesi olacağım inşallah Rabbimin izniyle
nasıl gidiyor hamilelikleriniz. iyisinizdir umarım.
eğer kabul ederseniz bende arada girmek isterim
ne için yönlendirdiğini söyledi mi doktorun
test falan mı yapılması gerekiyormuş
hoşgeldin canım maşallah diyelim şimdilik iyi gidiyor. umarım seninde iyidir. cinsiyeti belli mi peki bebişinin