Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Teşekkür ederim canım benim. bakan gözler güzel belli. :) Ama baksana millet daha göbeğimin azıcık çıktı diyince şaşırdım ben. İkizler bu kadar fark yaratır mı ya. Gerçi pampam sağolsun benim kadarmış. Acaba kullandığımız ilaçlarla alakası var mı bu büyüklüğün :) Ya ne bileyim bana kocamaaaannnn geliyoooo

gökçe inan bana seninkine çok yakın bir göbeğim var:) bence bizimki hormon ilaçlarından. dr. bana senin iç hacmin ne kadarki zaten çok zayıfsın ondan göbeğin çıktı desede, bi sürü normal hamile 4.ayda ayva göbeğe başlıo:S düşünsene tedaviyi geçtim. 3.ay yani 1 ay öncesine kadar crinone jel kullanıyorduk. hormon ki ne hormon:) bundan sonra kullanmıyoruz ama bundan sonrada onlar büyüyor... amaaaaaaaaan neyse ne. bizmkiler biz burdayız diyo işte canım olur okadar. görmemişin bebeği hesabı:KK70:

gökçe inan bana seninkine çok yakın bir göbeğim var:) bence bizimki hormon ilaçlarından. dr. bana senin iç hacmin ne kadarki zaten çok zayıfsın ondan göbeğin çıktı desede, bi sürü normal hamile 4.ayda ayva göbeğe başlıo:S düşünsene tedaviyi geçtim. 3.ay yani 1 ay öncesine kadar crinone jel kullanıyorduk. hormon ki ne hormon:) bundan sonra kullanmıyoruz ama bundan sonrada onlar büyüyor... amaaaaaaaaan neyse ne. bizmkiler biz burdayız diyo işte canım olur okadar. görmemişin bebeği hesabı:KK70:

Ahahahaha çok güldüm görmemişin bebeğine...yauuu kontrollere gittiğimde de büyük birşeyle karşılaşsam gam yemeyeceğim. Gidiyorum minicikler. Göbek ne iş anlamıyorum. :) Gel de çatlama şimdi :)

canım benim,senin ikiz olmasına rağmen hiç de çok karnın yok.sen beni gör benim öne doğru çok yok ama ben tamamen yana genişledim.plasenta aşağıda olduğu için çok hareket edemiyorum edebilsem spor yapıcam ama:18:napalım artık sonra toparlanır vücutlarımız ben sonra hepsini verdim bu 4.sezeryanım olacağı halde bende hiç göbüş kalmamıştı.

Ama sen daha önce doğum yaptığın için genişliyorsun bence... O zaman bu kiloları da çabuk vereceksin demektir.

kızlar dediğiniz gibi benim göbekte çok fena büyüdü. 6 aylık gibi olmussun diyorlar. koca göbeğimle gururla geziniyorum :) bu arada toplam 4,5 kilo aldım.

çooooook şekeeeeeeeeeeer.çok beğendim.benim de biraz çıktı.2 haftadır artık ben burdayım diyolar..ama cinsiyetini öğrenemedim.biri erkek diğeri göstermiyo dedi doktor

topiğin ikizlerinin hepsi erkek olacak bence :) benimde diğeri belli değil daha. sağlıkla kucağımıza alalım inş. hepimiz.

kızlar günaydın hepinize ben dün kremleniyordum birde ne göreyim göbeğimin altında çizgim oluşmuş :KK49: sizlerde de belli mi ben beyaz tenliyim belki ondan ben mi yanlış gördüm acaba dedim eşime gösterdim evet var diyor:KK49:

günaydın kızlarrrrr :KK9:

can ım hoş geldin Zira kabulumuzsun tabiii.. Bebişinde hoşgelmiş..
hoşbulduk canım

Yaaa kızlaaarrr inanamayacaksınız belki ama kocaman karnım var benim. Durun resmimi yükleyim.

gökçe hiç üzülme benim tek bebek ona rağmen senin kadar karnım var. 5 kilo aldım:KK52:

kızlaaaaaaar hepinize merhaba.. aramıza yeni katılanlara ve onşarın minişlerine hoşgeldiniz diyorum. bel ağrısı bende de var yaklaşık 1 haftadır ayakta sabit durduğumda duramıyor gibi oluyorum:) felaket yoruluyorum ama yürürken falan olmuyor. çok oturunca aynı pozisyonda sürekli kaldığımda ve ayakta sabitken yaşıyorum genelde. gökçeninde dediği gibi kullandığımz hormon ilaçlarından şüpelenmekle birlikte göbek üstü yanları başta olmak üzere tüylerimde artma meydana geldi. ki ben çok tüysüzümdr normalde. ve çok canım yanıyor almak istediğimde. napıcam bilemiyorumm:KK14:

gökçecim göbeğini gördüm hadi sen ikiz annesisin bnmde sana çok yakın bir göbeğim var:) yani bariz belli hamile olduğum. gebeliğimin başından beri 5 kilo almışım. hepside göbeğimde buarada:) acıkmalara gelince. boğazım boş duramıyor nedense:) sizler gibi devamlı acıkıyorum. canımın özellikle çektiği hiçbişey yok. sadece acıkıyorum. bilemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin diyeyim:) gidişat iyi değil yani:KK49:
benimde göbeğimde tüylenme oldu. hormon ilaçlarından demek ki.
inşallah sonra dökülür

Eki Görüntüle 641474

Siz daha belli olmuyor diyince şaşıyorum valla. Dün çekildim bu resmi. Doğuracak gibiyim neredeyse baksanızaaaa

Masallah ne guzel olmus.Bende tartiya gore pek kilo almadim ama benim karnimda kocaman ki ;ben hem tek bebek bekliyorum hemde daha 13 haftaligim ..Benim ablam 9 ayda 18 kilo almisti ve hic belli olmuyordu (minyon olmasina ragmen ).Dr. ic karnin buyukmus demisti ona.Benimde hic yok galiba :) bide aksam yemekten sonra gorun beni :) Senin kadar oluyorum Gokce :)

ama cok sirin yaa..Hamilelik kadina cok yaksiyo :)

[ Buarada ben henuz ozel mesaj atamiyormusum :KK43: Yeterli mesaj gondermemisim..Onun dolmasini bekliyorum Gokce.Cd icin biraz bekleyecegim galiba :KK43: ]

Ikili test sonuclarim geldiii :) Gittigim hastaneden baska bi hastaneye daha gittim.( Bahcelievler Medicalpark) İkisininde sonucunu aldim..Cok sukur cok iyiyiiz :) Ayy nasil rahatladimmmm :)

Birde buyuk ihtimal erkek dedi :) 15 martta netlestiririz buyuk ihtimal dedi :) COOOOOOK MUTLUYUMMMMMMMM :)

Hepimizin yavrulari saglikli olurlar insallahhhh

( burda nasil yapiliyo bilmiyorum taklalar atmak istiyorum suanda :) )

süper haber. çok sevindim temiz çıkmasına. hayırlısı olsun :KK70:
bende 20 martta gitcem inş. cinsiyeti öğrenebilirim.

çooooook şekeeeeeeeeeeer.çok beğendim.benim de biraz çıktı.2 haftadır artık ben burdayım diyolar..ama cinsiyetini öğrenemedim.biri erkek diğeri göstermiyo dedi doktor

Kesin erkekmiymiş biri.. Ya istese bakar ya öksürtür birşey yapar. Benim ikincisini görmek 15 dakika sürmüştü azimle baktırdım ama görene kadar.

kızlar günaydın hepinize ben dün kremleniyordum birde ne göreyim göbeğimin altında çizgim oluşmuş :KK49: sizlerde de belli mi ben beyaz tenliyim belki ondan ben mi yanlış gördüm acaba dedim eşime gösterdim evet var diyor:KK49:

Benimde oluştu canım. Sadece göbek altında ama. Göbek üstüne çıkmadı daha :)

aynen canım altta benimde ay çok heyecanlandım onu görünce bebeğimin ilk izleri ilk belirtisi vücudumda :)

Yok canım benim ilk belirtim bu değil :) Sivilcelenmiş yüzüm sırtım kollarım gerdanım ilk belirtiydi. Bu iki oldu. Koca karnımı saymıyorum bile :)

kızlar diş ağrısı çeken var mı?

o diş ağrısının ne demek olduğunu benden iyi kimse bilemez :KK50::KK50::KK50:ekimden beri dişlerimle uğraşıyorum daha yeni bitti ekimde yüzüm gözlerime kadar şişöiş dişlerim doktorun yanlış müdahalesi sebebiyle apse yapmıştı ve iki dişim çekildi yanlış tedavi sonucu implant yaptırdım daha iki hafta falan oluyor biteli inş bunlarda bir sorun çıkmaz. bende hep hamileyken dişlerimde sorun çıkmasın diye dua edenlerdenim çünkü çok korkuyorum o ağrıdan:KK50::KK50::KK49:

dayanılmaz bir ağrı dün gece hiç uyumadım ağrıdan bi sürü şey denedim. tuzlu su, gargara, buz, karanfil.tam geçiyor gibi his sonra yine başlıyor. bugün artık acile gideceğim bakalım müdahale etcekler mi

dayanılmaz bir ağrı dün gece hiç uyumadım ağrıdan bi sürü şey denedim. tuzlu su, gargara, buz, karanfil.tam geçiyor gibi his sonra yine başlıyor. bugün artık acile gideceğim bakalım müdahale etcekler mi

hamile kalmadan 3 hafta önce dişlerime implant vidası takıldı 2 tane ameliyatla. ve hamileliğim boyunca sürekli ayda 10 gün tedavi için yollarda süründüm. kasım 7de başlayan maceram şubatta bitti ve ben bak 15 haftalık hamileyim hiç de dişlerimle ilgilimle ilgili müdahale yaptırırken bir sorun yaşamadım hamilelik yüzünden maşallah:nazar: hatta hem kadın doğum hem de diş doktorum asıl sorunun diş ağrısıyla hamilelik geçirmek olduğunu söyledi. o ağrıyı çekmektense bir dolguyla halledilir sonuçta. ben vidalar kaplamalar neler neler yaptırdıysam seninkinide yaparlar korkma sakın ama ihmal etme ihmal ettik:KK50:çe apse falan yapar Allah korusun

Canım mutlaka doktoruna söyle ve bir dişçiye görün. Ağrı çekmek ne demek iyi bilirim valla. İlgilenilmezse daha farklı sonuçlar çıkmasın ortaya..

X