Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kadın Doğum doktorumun yönlendirmesiyle 3 hafta sonraya perinatoloji uzmanına randevu aldık var mı başka randevu alan?

Hımm ben yanlis anlamisim cnm..Ben martta basliyo sanmistim.Cd icinde sevinirim cnm yaa :) En kisa zamanda senin oynadigin bir oyunada gitmek isterim tabii :) 2014 sonlarina dogru belki gorebiliriz seni Minikler kuliste , anne- babasi sahnede :) Genetik sanatcilar gelir artik bir yazar biri yonetir :) CETINER TIYATROLARI GURURLAR SUNAR :) Ayy ne guzel olur..

Ikili test sonuclarim geldiii :) Gittigim hastaneden baska bi hastaneye daha gittim.( Bahcelievler Medicalpark) İkisininde sonucunu aldim..Cok sukur cok iyiyiiz :) Ayy nasil rahatladimmmm :)

Birde buyuk ihtimal erkek dedi :) 15 martta netlestiririz buyuk ihtimal dedi :) COOOOOOK MUTLUYUMMMMMMMM :)

Hepimizin yavrulari saglikli olurlar insallahhhh

( burda nasil yapiliyo bilmiyorum taklalar atmak istiyorum suanda :) )

Bugun alip baslayayim hemen..
Ben zaten gobekliydim yaa..Zayif kilolu farketmez benim hep bi ayva gobegim vardi Simdi de cikti ama sanki hamile gibi degilde kilo almisim gibi duruyo , boyle mideyle bir 4 aylik gibi bi karnim var..

dur kız ben senin yerine atayım takla çok sevindim canım benim gözün aydın.

bende markete gitim geldim biraz önce ağır oldu biraz poşetler getirirken zorlandım biraz batmalar oldu kasıklarıma üzüldüm bebişe birşey olur diye o kadar da dikkat etmeye çalıştım ağır olmasın diye ya eski gücüm yoook ya da biraz abarttım inş birşey olmaz bebişe:44: uzattım bacakları korkudan.asker eşi olmak ne zor yahu herşeyi tek hallediyorum

Veee sonunda geldiiikkk.... Kızlar özellikle bu haftalarda gittiğiniz kontrollerde doktorlarınız ne diyor paylaşır mısınız lütfen? Gözümüzden bizim de bir şey kaçmamış olur bu sayede..

O yemek yedikten sonra 2 saat sonra acıkmalar bende de var :) ama beni hiç takmıyorum kiloyu falan veririm paşam doğduktan sonra :))))

Canım artık benzetmesi mi kalmış. 14. haftan bitiyor artık görüp de söyleyebilir bence.

Ama benim canım gece bir şey istemiyor ki sadece çok acıkıyorum. Kalkayım da şunu yiyeyim dediğim bir şey yok. Aksine yeme taraftarı da değilim sonra çok kilo aldın oluyor. Ama oğluşları aç bırakmaya da gönlüm razı gelmiyor. Nasıl hissediyorsun tarif eder misin? Herkes farklı mı hissediyor merak ediyorum :)

ya kızlar benim geceleri ayagıma kraplar giriyo neolucak uyanıyorum yani uykumdan

ayak parmaklarının ucundan tutup eşin dizlerine doğru bastırsın geçiyor hemen ya da kendin parmak uçlarını dizlerine değdirmeye çalışır gibi hareket ettir. ya da doktorun magnezyum verebilir o da geçiriyor doğal yöntem dersen soda iç canım

Kadın Doğum doktorumun yönlendirmesiyle 3 hafta sonraya perinatoloji uzmanına randevu aldık var mı başka randevu alan?

Yok canım şahsen bana hiç öyle bir şey söylenmedi. Ama Pazartesi randevum var belki söylenir bilemiyorum şimdi.

Canım artık benzetmesi mi kalmış. 14. haftan bitiyor artık görüp de söyleyebilir bence.

söylemezse bebişimle üzerine atlicaz doktorumuzun zaten eşimde gelecek ondaki ısrarı gördükten sonra zaten doktor beni mumla ara herşeyide sorup doktorlara cinnet geçireten bir yapısı var geçen nasıl güldüm. bende kaşıntı var gidince soracağım doktora birde tabi herkesteki gibi kramp falan. bu zamana kadar ağzımdan ne çıktıysa yazmış kağıda gidince soracağım bu adama bu ne böyle şikayetli hamilelik mi olur diyor asker hastahane doktorumuz iyi ama bakalım nolucak

Son düzenleme:

Mümkün olduğunca sahnede de olmaya çalışıyorum ama sahne arkası da inanın bir o kadar yorucu. Seyirci iki saatlik oyun izliyor ama biz 12 saat boyunca sahnede oluyoruz. Cd için adres vermen lazım canım istersen özelden de atabilirsin. Ama iş adresi falan ver sonra huzursuz olma. Miniklerim de azıcık büyüsün ilgili oldukları sanat alanında eğitime başlatacağım onları da.

selam kızlar
bende 2013 ağustoss annesi olacağım inşallah Rabbimin izniyle

nasıl gidiyor hamilelikleriniz. iyisinizdir umarım.

eğer kabul ederseniz bende arada girmek isterim

ne için yönlendirdiğini söyledi mi doktorun
test falan mı yapılması gerekiyormuş

ay bunu nerden buldun:))) yerim yerimmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bugün hava çok güzel hiç çalışasım yok aynı şehirde olsaydık buluşup yürüyüş yapardık ya ne güzel olurdu

hoşgeldin canım maşallah diyelim şimdilik iyi gidiyor. umarım seninde iyidir. cinsiyeti belli mi peki bebişinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…