Peki ya canım midye dolma çiğ köfte istiyor dersemmmm.. Bu da mı vicdan azabına girmez :)
Merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olucağim inşallah daha önce diğer ağustos anneleri topiğindeydim ama hergün bir tartişma gerginlik oluşmaya başladi sizi uzun zamandır takip ediyorum çok seviyeli ve samimi gördüm beni de aranıza alırsaniz sevinirim.
Sat 28 ekim benim 5. Evladim olucak insallah 2 sağ oğlum var 2 evladimi da karnimda birini 7.5 aylik diğerini 6 aylik kaybettim insallah bunu sağ salim kucağıma alırım, hepimiz alalım inşallah.
Peki ya canım midye dolma çiğ köfte istiyor dersemmmm.. Bu da mı vicdan azabına girmez :)
Merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olucağim inşallah daha önce diğer ağustos anneleri topiğindeydim ama hergün bir tartişma gerginlik oluşmaya başladi sizi uzun zamandır takip ediyorum çok seviyeli ve samimi gördüm beni de aranıza alırsaniz sevinirim.
Sat 28 ekim benim 5. Evladim olucak insallah 2 sağ oğlum var 2 evladimi da karnimda birini 7.5 aylik diğerini 6 aylik kaybettim insallah bunu sağ salim kucağıma alırım, hepimiz alalım inşallah.
ayyyy ALLAHIIIIIM ne cici bunlar içim gidiyor benimde ama 6 aya kadar almayayım diye güya söz verdim kendime nasıl tutucam sözümü bilmiyorum sıpacıklarımıza ne yakışır bunlar
kızlar sağlık ocağına daha kaydımı yaptırmadım ilk müdahaleleri ne zaman oluyor?
kızlar mevsiminde olmayan bir meyveyi canım çekti ama hormonlu olduğunu bağırıyor meyve resmen yesem mi yemesem mi yahu canım da istiyor be
kızlar sağlık ocağına daha kaydımı yaptırmadım ilk müdahaleleri ne zaman oluyor?
canım internetten baktınmı hiç baya bi çeşit oluyor.
merak etme mevsiminde olanlarda hormonlu ne çekti kız canın?
evet canım bugün internetten baktım karaciğerdeki değerler artıncada böyle kaşıntı sorunu oluyormuş. benim salıya randevum vardı ama eşim nöbetçi diye 28ine aldık randevuyu tekrar ultrasonda göremiyordu işleri yüzünden hiç gidince ilk onu soracağım.hiç normal değildi çünkü kaşıntım çıldırttı beni.bakalım doktor ne diyecek.
valla ben kayıt yaptırmadan onlar bana telefon edip hamileymişsiniz dediler dumur oldum :44: nereden biliyorsunuz dedim sağlık bakanlığından bilgi geldi dediler ikinci şoku yaşadım, bakanlık yatak odamımı gözetledi acaba diye şüphelendim :)) meğerse ilk öğrendiğimde gittiğim hastane yememiş içmemiş beni sağlık bakanlığına ispiyonlamış hamile bu diye, bakanlıkta sağlık ocağına bilgilerini alın diye talimat vermiş, böylelikle zorla bilgilerimi aldılar hayret ettim valla:))
tetenoz aşımı ben ilk hamileliğimde 2 tanesi hamileyken 2 tanesi hamilelikten sonra olmak üzere 4 doz vuruldum bu yüzden bu sefer 20. haftamda tek doz vurulmam yeterli olurmuş ama doktoruma danışmadım henüz.. bu arada tetenoz aşısı acıtmıyor merak etmeyin:))
Canımmmhoşgeldin. Alırız tabi almaz mıyız? Zaten nerede çokluk demişler gerisini siz getirin :) Biz kaderdaş gibiyiz. Çok cici dostluklarımız arkadaşlıklarımız var. Annesi iki meleğin yanında iki meleğinde cennette. Üzülme sakın Bak bir meleğinde karnında. Allah sabır versin sana çok zor bir şey evladını kaybetmek.
Ama şimdi küçük meleğin için topiğe kayıt zamanı. Tam doğum tarihini ve cinsiyetini söylersen ekleriz topiğe. Yeniden hoş geldin. Sıkıntınıi mutluluğunu, hüznünü, kırgınlığını beraber paylaşmak dileğiyle..
kızlar mevsiminde olmayan bir meyveyi canım çekti ama hormonlu olduğunu bağırıyor meyve resmen yesem mi yemesem mi yahu canım da istiyor be
şimdi başka arkadaşlarında canı çeker diye korkuyorumda söylemeye çilek istiyor canım kaç gündür bugün gelmiş markete aldım ama hala bir tana bile yiyemedim dolabın önünde dolanıyorum süt arayan kediler gibi
bende devlet hastanesinde kan tahlili yaptırmıştım ama beni arayan olmadı ilginç olmuş seninki belki banada gelmişlerdir evde kimse olmadığından yakalayamadılar daha. bu iyi haber acıtmasın :) bende çalıştığım için dün görümcemi gönderdim doktor aratmış beni bildiğin fırçaladı nerdesin sen diye bugün beklioduda izin alamadım. p.tesi izin alcam artık. işyerinden izin alırken çekiniyorum.
ÇOk teşekkür ederim canım .benim tam doğum tarihi sata göre 5 Ağustos 1 hafta kadar önde gidiyoruz.sezeryan olduğu icin büyük ihtimal Temmuz ortası ama ben yine de Ağustos annesiyim cinsiyet belli değil canım benim yavru çok keyfine düşkün her kontrolde bacak bacak üstüne atıyor hiç birsey göremiyor Dr. Bakalım bir daha ki randevu 8 Mart hayırlısı .ben hergün karnımdan iğne vuruyorum doğuma kadar inşallah birşey olmaz bu sefer.
Yok canım birazdan İstiklal Caddedi'ne gideceğim. Orada bulamazsam internetten alırım artık.
bende devlet hastanesinde kan tahlili yaptırmıştım ama beni arayan olmadı ilginç olmuş seninki belki banada gelmişlerdir evde kimse olmadığından yakalayamadılar daha. bu iyi haber acıtmasın :) bende çalıştığım için dün görümcemi gönderdim doktor aratmış beni bildiğin fırçaladı nerdesin sen diye bugün beklioduda izin alamadım. p.tesi izin alcam artık. işyerinden izin alırken çekiniyorum.