Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canımmmhoşgeldin. Alırız tabi almaz mıyız? Zaten nerede çokluk demişler gerisini siz getirin :) Biz kaderdaş gibiyiz. Çok cici dostluklarımız arkadaşlıklarımız var. Annesi iki meleğin yanında iki meleğinde cennette. Üzülme sakın Bak bir meleğinde karnında. Allah sabır versin sana çok zor bir şey evladını kaybetmek.

Ama şimdi küçük meleğin için topiğe kayıt zamanı. Tam doğum tarihini ve cinsiyetini söylersen ekleriz topiğe. Yeniden hoş geldin. Sıkıntınıi mutluluğunu, hüznünü, kırgınlığını beraber paylaşmak dileğiyle..

Allah evlatlarını sana bağışlasın canım, karnındaki miniğin de sağsalim sağlıkla doğsun inşallah.. hoşgeldin aramıza..

ayyyy ALLAHIIIIIM ne cici bunlar içim gidiyor benimde ama 6 aya kadar almayayım diye güya söz verdim kendime nasıl tutucam sözümü bilmiyorum sıpacıklarımıza ne yakışır bunlar

Kızlar kısıtlamayın bu kadar kendinizi alın tek tük birşeyler.... Toplu alışverişi 6. ayda yaparsınız.

kızlar sağlık ocağına daha kaydımı yaptırmadım ilk müdahaleleri ne zaman oluyor?

valla ben kayıt yaptırmadan onlar bana telefon edip hamileymişsiniz dediler dumur oldum :44: nereden biliyorsunuz dedim sağlık bakanlığından bilgi geldi dediler ikinci şoku yaşadım, bakanlık yatak odamımı gözetledi acaba diye şüphelendim :)) meğerse ilk öğrendiğimde gittiğim hastane yememiş içmemiş beni sağlık bakanlığına ispiyonlamış hamile bu diye, bakanlıkta sağlık ocağına bilgilerini alın diye talimat vermiş, böylelikle zorla bilgilerimi aldılar hayret ettim valla:))

tetenoz aşımı ben ilk hamileliğimde 2 tanesi hamileyken 2 tanesi hamilelikten sonra olmak üzere 4 doz vuruldum bu yüzden bu sefer 20. haftamda tek doz vurulmam yeterli olurmuş ama doktoruma danışmadım henüz.. bu arada tetenoz aşısı acıtmıyor merak etmeyin:))

Test yapıp değerlerine baksın içimiz rahat etsin değil mi? Yani illa bir şey çıkacak diye kaide yok. Kafan rahat olur..

bende devlet hastanesinde kan tahlili yaptırmıştım ama beni arayan olmadı ilginç olmuş seninki belki banada gelmişlerdir evde kimse olmadığından yakalayamadılar daha. bu iyi haber acıtmasın :) bende çalıştığım için dün görümcemi gönderdim doktor aratmış beni bildiğin fırçaladı nerdesin sen diye bugün beklioduda izin alamadım. p.tesi izin alcam artık. işyerinden izin alırken çekiniyorum.

Son düzenleme:

ÇOk teşekkür ederim canım .benim tam doğum tarihi sata göre 5 Ağustos 1 hafta kadar önde gidiyoruz.sezeryan olduğu icin büyük ihtimal Temmuz ortası ama ben yine de Ağustos annesiyim cinsiyet belli değil canım benim yavru çok keyfine düşkün her kontrolde bacak bacak üstüne atıyor hiç birsey göremiyor Dr. Bakalım bir daha ki randevu 8 Mart hayırlısı .ben hergün karnımdan iğne vuruyorum doğuma kadar inşallah birşey olmaz bu sefer.

ben 2 akşam önce çıldırmış gibi yedim çileği, birde alerjim var ve çilek alerjiyi tetikler bu yüzden eşim elimden zor aldı ve oturdu ben yemeyim diye hepsini yedi:)))

hamile olduğunu bilmiyormu şirketin? bu senin en doğal hakkın kesinlikle git çatır çatır al iznini hiçbirşey diyemezler ve hamile olduğun için işten falan atamazlar zaten korkma..

Karnından neden iğne oluyorsun canım? Allah tüm evlatlarına sağlık versin. Doğana da doğacak olana da... Sağ salim kucağına alırsın inş. Ekleyelim topiğe :)

Niye çekiniyorsun? Hamile değil misin? Ofiste mi doğuracaksın. Kızarım heeeeee... Zamanında doktorun ne zaman istiyorsa gitmek zorundasın. Şirket de izin vermek zorunda. Ben hukukçuyum. Donuna kadar alırım o şirketin izin vermiyorsa.. En azından bebeğinin geleceği kurtulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…