süpermiş. amanın 4 ayda kaç kilo aldınki
ne kremiymiş o ben normal vücut kremi kullanıorum yanlışmı yapıyorum acaba
4 kilo. Ama karnım 6 aylık gibi. Bana sorsan normal kilom ama doktorum fazla gidiyorsun dedi. Hee canımız fast food, pasta, tatlı çekerse olacağı budur. Şimdi çay bile içmiyorum fazla şeker almayım diye.
lierak çatlak önleyici ve giderici krem bütün topik başladık bakalım hayırlısı:)
benim bir arkadaşım vardı baklava yiyip çayı şekersiz içerdi ::)))neymiş efendim şekerden kaçıyormuş ba ba ba ba ba
Ben yine de çatlayacağım galiba. Zaten çok müsait tenim çatlamaya. Her akşam sürüyorsunuz değil mi? Valla ben ne olur ne olmaz diye her akşam kullanıyorum.
Ahahhahaa enteresanmış. Geçen kocam gelirken Hoşbeş almış. Aldım kucağıma hem kızdım hem hepsini yedim. Güya bende şekerden kaçıyorum. Sanki hayatımda hiç hoşbeş görmemiş gibiydim....Zavallı kocam ağzı açık beni izledi.
evet canım bende her akşam kullanmayı düşünüyorum işten eve doğru kremlenmeye yanlız kokusu fena dimi birde nasıl kullanıyorsun önce nemlendirici sonra bu krem mi ben dün direk uyguladım banyodan sonra
ayyyyyyyyyyyy dur bende gidip alayım bir koşu:) hiç dayanamıyorum biliyosun
Canım benim o kadar koku duyarlılığım kalmadı. Sadece et ve balık kokunca donup kalıyorum. Ben banyoda bebe yağı kullanıyorum zaten. Diğer akşamlarda lierac ı direkt kullanıyorum başka bir nemlendirici kullanmadan. Zaten 2 günde bir duş aldığım için bebe yağını da iki günde bir kullanmış oluyorum
Canımmm ne güzel anlatmışsınnn heyecanına ortak oldum :) Kıza benziyor dedi he...Ben neredeyse 1,5 ay önce gittiğimde erkeğe benziyor demişti ya ama bir dahakine kesinleştiririz dedi o yüzden hala alıştırmıyorum kendimi :)) Bu seferde açmadı bacaklarını kaldık 9 marta...2 kere üst üste söylemeden inanamayacağım sanırım...Bu arada en garantici en pimpirikli topik sanırım bizim kiiiiDD Doktorlara bile güvenimiz yok ama birbirimize tam...
Ben 7 cm den 1 ay sonra gittiğimde 17 cm demişti şok oldum nasıl bir gelişmee...Şimdi sıra sende bir dahaki ultrasonda gördüğün şeye inanamayacaksınnnn :))
Benimde doğum tarihi her gidişimde 2 gün 2 gün geri geliyor derkennn 26 Temmuz oldu şimdilik...Seninde öyle bak maşallahı var gelişimi gayet düzgün ki öne gelmiş doğumun :)
ÇOk teşekkür ederim canım .benim tam doğum tarihi sata göre 5 Ağustos 1 hafta kadar önde gidiyoruz.sezeryan olduğu icin büyük ihtimal Temmuz ortası ama ben yine de Ağustos annesiyim cinsiyet belli değil canım benim yavru çok keyfine düşkün her kontrolde bacak bacak üstüne atıyor hiç birsey göremiyor Dr. Bakalım bir daha ki randevu 8 Mart hayırlısı .ben hergün karnımdan iğne vuruyorum doğuma kadar inşallah birşey olmaz bu sefer.
Selam anneciklerrrr :)
Tetanos aşısıyla ilgili yazılanları görünce kafam karıştı şimdi biraz :S
Kızımı 2009 Ağustos da özel hastanede dünyaya getirdim ve doktorum tetanos aşısının gereksiz olduğunu söylemişti ben de yaptırmamıştım.Devlet hastanelerinde zorunlu diye biliyorum ama özelde doğum yapacağı halde tetanos aşısı yaptıracak olan var mı merak ediyorum.
Çatlaklara karşı savaşta benim en etkili silahım susam yağı .İlk hamileliğimde de kullanmıştım en ufak bir çatlağım olmadı.Badem yağı tüylenmeyi artırır diye biliyorum ben de .Sonuçta hergün kullanımda Kaş-kirpik bile gürleşiyor.Karnımızda bir kürk kalmasın bize sonra bebelerden yadigar :))
kızlar bu kremi nasıl temin ediyoruz biraz pahalı bişey sanırım. sadece nemlendirici kullanıodum oda haftada 2 kere kimyasal olmasın diye. badem yağıda tüylenmeden dolayı kullanmıyorum. Ne şansız bir gün benim için yemeğe çıktım yemek kalmamış canım bişi istedi aradım sipariş için eleman yokmuş çıktım sokaklara yerini bulamadım. bişi daha yiyim dedim biri kapalı diğeride kalmamış. ne saçma bişi oldu ya bedevi misali :)
4 kilo. Ama karnım 6 aylık gibi. Bana sorsan normal kilom ama doktorum fazla gidiyorsun dedi. Hee canımız fast food, pasta, tatlı çekerse olacağı budur. Şimdi çay bile içmiyorum fazla şeker almayım diye.
canım gökçe gittigidiyordan aldı 2 kutu 100 tl benim yan tarafımda eczane var oradan aldım 60 tl tek tüp haftada 10 20 elime ne geçerse kapatırım dedim tanıdıktı o yüzden