Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

canım hoşgeldin aramıza rabbim inşallah bir daha evlat acısı göstermesin sağ sağlim kucağına almak nasip olur inşallah

kızlar sağlık ocağına daha kaydımı yaptırmadım ilk müdahaleleri ne zaman oluyor?

7. haftadan itibaren kayıt yapılıyor canım ben geçen ay yaptırdım 1 martta tetanoz aşım var

hoşgeldin Allah meleklerin için sabır yeni doğavak bebeğin içinde sağlık versin. güçlü bir bayansınız anladığım kadarıyla Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizle imtihan etmesin

Hepinize cok tesekkur ederim.insan basina gelince mecburen gucleniyor.bu hamileligi ogrendigim ay rahim agzi kanseri oldugumu ogrendim.onu sindirmeye calişirken bir trafik kazasi gecirdik 8 yasindaki oglum beyin kanamasindan 10 gun yogun bakimda yatti Allah'a şukur şimdi iyi yaşadiklarimi yazsam roman olur . Neyse bugune şukur kötüsünden korusun Mevlam.

Allah şifa versin arkadaşım yardımcın olsun.geldi mi böyle üst üste geliyor belalar kazalar ama her karanlığın arkasında vardır bir aydınlık canım benim

Oyyy kıyamammmm nasıl mutlu oldum anlatamam.. Allah hiç bozmasın aranızı..

Canım öncelikle panik olmanı istemiyorum ama hamilelikte bu kaşıntı bir hastalığa işaret edebilir. Bunu doktorunla görüşmeni tavsiye ederim.

bir kereden bişeycik olmaz canım üzülme sakın.. işlenmiş gıda olduklarından tavsiye etmiyor doktorlar.. elma şekerinden bişey olmazki vicdan azabı çekme sakın, arada tabiki kaçıracaksın hamilesin sonuçta:)))

Canım öncelikle panik olmanı istemiyorum ama hamilelikte bu kaşıntı bir hastalığa işaret edebilir. Bunu doktorunla görüşmeni tavsiye ederim.

evet canım bugün internetten baktım karaciğerdeki değerler artıncada böyle kaşıntı sorunu oluyormuş. benim salıya randevum vardı ama eşim nöbetçi diye 28ine aldık randevuyu tekrar ultrasonda göremiyordu işleri yüzünden hiç gidince ilk onu soracağım.hiç normal değildi çünkü kaşıntım çıldırttı beni.bakalım doktor ne diyecek.

kızlar mevsiminde olmayan bir meyveyi canım çekti ama hormonlu olduğunu bağırıyor meyve resmen yesem mi yemesem mi yahu canım da istiyor be

Son düzenleme:

benimde ne zamandır badem şekeri çekiyor inat ettim almadım ama bugün kocişime aldırıcam artık:)) bu arada erkekler ilk bebeklerinde azıcık duyarsız olabiliyorlar çünkü onlar bizim gibi karınlarında taşımıyorlar.. benim eşim ilk hamileliğimde benimle hiç ilgilenmedi hatta bebek doğduğunda huy değiştirdi aksileşti, doktora danıştım ve çok normal olduğunu, eskiden o senin bebeğindi ama şimdi bir ortakçı geldi merak etme zamanla geçer dedi ve gerçekten sonra eşim normale döndü ve kızıyla benden çok ilgilenir oldu ama şimdi çok farklı, şimdi benimle o kadar çok ilgileniyorki bir dediğimi ikiletmiyor çünkü babalığı tattı ve şimdi ikinci kez baba olacak ve çok heyecanlı:))) olur böyle şeyler bak tatlıya bağlamış hemen kocişin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…