- 18 Şubat 2013
- 63
- 0
Merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olucağim inşallah daha önce diğer ağustos anneleri topiğindeydim ama hergün bir tartişma gerginlik oluşmaya başladi sizi uzun zamandır takip ediyorum çok seviyeli ve samimi gördüm beni de aranıza alırsaniz sevinirim.
Sat 28 ekim benim 5. Evladim olucak insallah 2 sağ oğlum var 2 evladimi da karnimda birini 7.5 aylik diğerini 6 aylik kaybettim insallah bunu sağ salim kucağıma alırım, hepimiz alalım inşallah.
kızlar sağlık ocağına daha kaydımı yaptırmadım ilk müdahaleleri ne zaman oluyor?
ya kızlar şunlara bir bakın bittim ben yaaaaaa cinsiyeti belli olsaydı acacaktım hemen Eki Görüntüle 639398 Eki Görüntüle 639399
Benimde 11 martta tetanoz aşım var.
benim bir an önce sağlık ocağına kaydı yaptırmam lazım. aksi iş yerinden izin almakda zor offf
Merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olucağim inşallah daha önce diğer ağustos anneleri topiğindeydim ama hergün bir tartişma gerginlik oluşmaya başladi sizi uzun zamandır takip ediyorum çok seviyeli ve samimi gördüm beni de aranıza alırsaniz sevinirim.
Sat 28 ekim benim 5. Evladim olucak insallah 2 sağ oğlum var 2 evladimi da karnimda birini 7.5 aylik diğerini 6 aylik kaybettim insallah bunu sağ salim kucağıma alırım, hepimiz alalım inşallah.
sağol canım. martın 16sında gideceğim. bu arada hamile eşofman lcw'da görmüştüm sanki.
Hepinize cok tesekkur ederim.insan basina gelince mecburen gucleniyor.bu hamileligi ogrendigim ay rahim agzi kanseri oldugumu ogrendim.onu sindirmeye calişirken bir trafik kazasi gecirdik 8 yasindaki oglum beyin kanamasindan 10 gun yogun bakimda yatti Allah'a şukur şimdi iyi yaşadiklarimi yazsam roman olur . Neyse bugune şukur kötüsünden korusun Mevlam.
canım aynen bir gece tutturdum vişneli ve limonlu dondurma istiyorum diye aşkım gitmiş ara ara karadutlu olurmu dedi aradı olur napayım oda ekşi sonuçta dedim bir geldi karaduttan eser yok üzerinde sadece süs yapmışlar gerisi kakaolu gitti tekrar buldu garibim birde çok saçma gelecek size belki ama iğde çok çekti canım ona benzer bir meyve daha var onu bulduk allahtan aktardan çok garip şeyler istiyosun:)
bana gerek kalmadı canım akşam işten aldı kocişim sarıldı öptü geldi karnımı okşadı eşşek sıpası daha doğmadan annenle aramı açacaktın dedi :)) ikinizde benim dünyamsınız dedi insan kendi bebeği için heyecanlanmaz mı sadece işler güçler dalıyorum bazen yanlış anlama aşkım dedi kıyamadım yaaa çok seviyorum ben onu
Bakmadığım LCW kalmadı. Bitirmişler şimdi yeni altlar koymuşlar.. Adiiillleeeeeerrrrr....
gokceciiim evde giymek.icin lc waikikiden aldim ben orada vardi.
kizlar dun gece ayak ve kollarumin kasintisindan uyuyamadim.alerji olmis gibi yatakta dondum durdum iki gundur mide agrisi simdi kasinti sonumuz hayir olsun.
cok sukur hafta sobu geldi nihayet evde bir basima sikiliyordum :)
Dün canım sosisli istedi. Gece açık yer buldum yedim. Vicdan azabı çekiyorum
Bugün de elma şekeri istedi. Onu da yedim. Sonra yine vicdan azabı çektim. Ya benimkilerde nerede sağlıksız şey var onları istiyor ben ne yapayım..
ya kızlar şunlara bir bakın bittim ben yaaaaaa cinsiyeti belli olsaydı acacaktım hemen Eki Görüntüle 639398 Eki Görüntüle 639399
Canım öncelikle panik olmanı istemiyorum ama hamilelikte bu kaşıntı bir hastalığa işaret edebilir. Bunu doktorunla görüşmeni tavsiye ederim.
cnm mrb vicdan yapma hiç kendine tıka basada yeme bende canım ne istiyorda yiyiyorum yasak bişeyse nefsimi köreltiyorum
canım aynen bir gece tutturdum vişneli ve limonlu dondurma istiyorum diye aşkım gitmiş ara ara karadutlu olurmu dedi aradı olur napayım oda ekşi sonuçta dedim bir geldi karaduttan eser yok üzerinde sadece süs yapmışlar gerisi kakaolu gitti tekrar buldu garibim birde çok saçma gelecek size belki ama iğde çok çekti canım ona benzer bir meyve daha var onu bulduk allahtan aktardan çok garip şeyler istiyosun:)
bana gerek kalmadı canım akşam işten aldı kocişim sarıldı öptü geldi karnımı okşadı eşşek sıpası daha doğmadan annenle aramı açacaktın dedi :)) ikinizde benim dünyamsınız dedi insan kendi bebeği için heyecanlanmaz mı sadece işler güçler dalıyorum bazen yanlış anlama aşkım dedi kıyamadım yaaa çok seviyorum ben onu