Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olucağim inşallah daha önce diğer ağustos anneleri topiğindeydim ama hergün bir tartişma gerginlik oluşmaya başladi sizi uzun zamandır takip ediyorum çok seviyeli ve samimi gördüm beni de aranıza alırsaniz sevinirim.
Sat 28 ekim benim 5. Evladim olucak insallah 2 sağ oğlum var 2 evladimi da karnimda birini 7.5 aylik diğerini 6 aylik kaybettim insallah bunu sağ salim kucağıma alırım, hepimiz alalım inşallah.

canım hoşgeldin aramıza rabbim inşallah bir daha evlat acısı göstermesin sağ sağlim kucağına almak nasip olur inşallah

kızlar sağlık ocağına daha kaydımı yaptırmadım ilk müdahaleleri ne zaman oluyor?

7. haftadan itibaren kayıt yapılıyor canım ben geçen ay yaptırdım 1 martta tetanoz aşım var

Merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olucağim inşallah daha önce diğer ağustos anneleri topiğindeydim ama hergün bir tartişma gerginlik oluşmaya başladi sizi uzun zamandır takip ediyorum çok seviyeli ve samimi gördüm beni de aranıza alırsaniz sevinirim.
Sat 28 ekim benim 5. Evladim olucak insallah 2 sağ oğlum var 2 evladimi da karnimda birini 7.5 aylik diğerini 6 aylik kaybettim insallah bunu sağ salim kucağıma alırım, hepimiz alalım inşallah.

hoşgeldin Allah meleklerin için sabır yeni doğavak bebeğin içinde sağlık versin. güçlü bir bayansınız anladığım kadarıyla Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizle imtihan etmesin

Hepinize cok tesekkur ederim.insan basina gelince mecburen gucleniyor.bu hamileligi ogrendigim ay rahim agzi kanseri oldugumu ogrendim.onu sindirmeye calişirken bir trafik kazasi gecirdik 8 yasindaki oglum beyin kanamasindan 10 gun yogun bakimda yatti Allah'a şukur şimdi iyi yaşadiklarimi yazsam roman olur . Neyse bugune şukur kötüsünden korusun Mevlam.

Hepinize cok tesekkur ederim.insan basina gelince mecburen gucleniyor.bu hamileligi ogrendigim ay rahim agzi kanseri oldugumu ogrendim.onu sindirmeye calişirken bir trafik kazasi gecirdik 8 yasindaki oglum beyin kanamasindan 10 gun yogun bakimda yatti Allah'a şukur şimdi iyi yaşadiklarimi yazsam roman olur . Neyse bugune şukur kötüsünden korusun Mevlam.

Allah şifa versin arkadaşım yardımcın olsun.geldi mi böyle üst üste geliyor belalar kazalar ama her karanlığın arkasında vardır bir aydınlık canım benim

canım aynen bir gece tutturdum vişneli ve limonlu dondurma istiyorum diye aşkım gitmiş ara ara karadutlu olurmu dedi aradı olur napayım oda ekşi sonuçta dedim bir geldi karaduttan eser yok üzerinde sadece süs yapmışlar gerisi kakaolu gitti tekrar buldu garibim birde çok saçma gelecek size belki ama iğde çok çekti canım ona benzer bir meyve daha var onu bulduk allahtan aktardan çok garip şeyler istiyosun:)

bana gerek kalmadı canım akşam işten aldı kocişim sarıldı öptü geldi karnımı okşadı eşşek sıpası daha doğmadan annenle aramı açacaktın dedi :)) ikinizde benim dünyamsınız dedi insan kendi bebeği için heyecanlanmaz mı sadece işler güçler dalıyorum bazen yanlış anlama aşkım dedi kıyamadım yaaa çok seviyorum ben onu

Oyyy kıyamammmm nasıl mutlu oldum anlatamam.. Allah hiç bozmasın aranızı..

gokceciiim evde giymek.icin lc waikikiden aldim ben orada vardi.
kizlar dun gece ayak ve kollarumin kasintisindan uyuyamadim.alerji olmis gibi yatakta dondum durdum iki gundur mide agrisi simdi kasinti sonumuz hayir olsun.
cok sukur hafta sobu geldi nihayet evde bir basima sikiliyordum :)

Canım öncelikle panik olmanı istemiyorum ama hamilelikte bu kaşıntı bir hastalığa işaret edebilir. Bunu doktorunla görüşmeni tavsiye ederim.

Dün canım sosisli istedi. Gece açık yer buldum yedim. Vicdan azabı çekiyorum :KK43:

Bugün de elma şekeri istedi. Onu da yedim. Sonra yine vicdan azabı çektim. Ya benimkilerde nerede sağlıksız şey var onları istiyor ben ne yapayım..

bir kereden bişeycik olmaz canım üzülme sakın.. işlenmiş gıda olduklarından tavsiye etmiyor doktorlar.. elma şekerinden bişey olmazki vicdan azabı çekme sakın, arada tabiki kaçıracaksın hamilesin sonuçta:)))

Canım öncelikle panik olmanı istemiyorum ama hamilelikte bu kaşıntı bir hastalığa işaret edebilir. Bunu doktorunla görüşmeni tavsiye ederim.

evet canım bugün internetten baktım karaciğerdeki değerler artıncada böyle kaşıntı sorunu oluyormuş. benim salıya randevum vardı ama eşim nöbetçi diye 28ine aldık randevuyu tekrar ultrasonda göremiyordu işleri yüzünden hiç gidince ilk onu soracağım.hiç normal değildi çünkü kaşıntım çıldırttı beni.bakalım doktor ne diyecek.

kızlar mevsiminde olmayan bir meyveyi canım çekti ama hormonlu olduğunu bağırıyor meyve resmen yesem mi yemesem mi yahu canım da istiyor be :KK70: :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
canım aynen bir gece tutturdum vişneli ve limonlu dondurma istiyorum diye aşkım gitmiş ara ara karadutlu olurmu dedi aradı olur napayım oda ekşi sonuçta dedim bir geldi karaduttan eser yok üzerinde sadece süs yapmışlar gerisi kakaolu gitti tekrar buldu garibim birde çok saçma gelecek size belki ama iğde çok çekti canım ona benzer bir meyve daha var onu bulduk allahtan aktardan çok garip şeyler istiyosun:)

bana gerek kalmadı canım akşam işten aldı kocişim sarıldı öptü geldi karnımı okşadı eşşek sıpası daha doğmadan annenle aramı açacaktın dedi :)) ikinizde benim dünyamsınız dedi insan kendi bebeği için heyecanlanmaz mı sadece işler güçler dalıyorum bazen yanlış anlama aşkım dedi kıyamadım yaaa çok seviyorum ben onu

benimde ne zamandır badem şekeri çekiyor inat ettim almadım ama bugün kocişime aldırıcam artık:)) bu arada erkekler ilk bebeklerinde azıcık duyarsız olabiliyorlar çünkü onlar bizim gibi karınlarında taşımıyorlar.. benim eşim ilk hamileliğimde benimle hiç ilgilenmedi hatta bebek doğduğunda huy değiştirdi aksileşti, doktora danıştım ve çok normal olduğunu, eskiden o senin bebeğindi ama şimdi bir ortakçı geldi merak etme zamanla geçer dedi ve gerçekten sonra eşim normale döndü ve kızıyla benden çok ilgilenir oldu ama şimdi çok farklı, şimdi benimle o kadar çok ilgileniyorki bir dediğimi ikiletmiyor çünkü babalığı tattı ve şimdi ikinci kez baba olacak ve çok heyecanlı:))) olur böyle şeyler bak tatlıya bağlamış hemen kocişin:))

X