bende de oluyor canım ağrı özellikle belimde kuyruk sokumumda nasıl batmalar oluyo anlatamam ayağa zor kalkıyorum. birde bende dün çok kötü şişkinlik oldu hiç hayatımda böyle birşey yaşamamıştım nefesi bile zor aldımbacaklarımı havaya kaldırıp uzandımda öyle geçti Allah sağlıklı hamilelikler versin ilaç da içemeyince çaresiz kalıyor insan
kızlar bişey sorucam bebegimin cinsiyetine kesin olmamakla beraber doktorum erkek dedi.tecrübelerinizi paylaşırmısınız
ben de ctesi cinsiyetlerini öğrenmek için doktora gidicem.inşallah kesin bir şekilde söyler.tahmin etmeleri beni geriyor.eşim de meraktan soruyor..
Canım sağlıklı olmanıza, güzel haberlerinize çok sevindim. Bir dahaki kontrolün ne zaman. Kesinleştirince eklerim senin bebeğin cinsiyetini de topiğe.Mutlu oldum valla...
kızlar bişey sorucam bebegimin cinsiyetine kesin olmamakla beraber doktorum erkek dedi.tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Canim ben inanmiyorum bu olcume. Bence senin doktorunda bir sorun var. Bugunki doktorum bebegin burnu gorunuyoraa zaten down sendromu ihtimali cok azdir dedi.
Kalbinde birsey gorduyse haftalik takibe alsaydi. Yakistirmak kolaydir ama anneyi ne kadar uzdugunun farkinda degiller mi kasitli mi yapiyorlar anlamdim. Sapa saglam senin minigin. Bence yarin baska doktora git annesi. Bos yere uzme kendini de yavrunu da
bende 2 tane alt eşofman aldım beli lastikli olan bir tanede kot aldım iyi oluyor bayağı. rahat oturup kalkıyor insan.iyi yaparsın almakla rahat edersin :) bende hala cinsiyet,i öğrenmedim acaba öğrnebilir miyim 14. hafta içinde gidiyorum ama bebek bir hafta önden gidiyor demişti doktorum maşallah
aynen benimde çok hızlı büyüyor ve midem de karnım kadar gergin. kıyafet almam lazım acil. yarın dr.dan sonra alışverişe çıkıcam. gökçe öğrendğin çok iyi oldu rahim ağzı açıklığı vajinal yolla olmak zorunda değil yazmışsın nasıl rahatladım. inşallah yarın öğrenebilirim cinsiyetini miniğimin
Canım açıkçası şu an kendimi çok düşünmüyorum. Öncelikle sen başka doktora gidip bu doktor yanılmış diyene kadar aklım sende kalacak. Benim yeğenimin ense kalınlığını 4 ölçmüşlerdi
Amniyosentez istediler. Gitti ablam yaptırmaya amniyosentez yapan doktora doktorun ölçümünü gösterdi böyle bir ölçüm olmaz bunda bir yanlışlık var daha önce gösterseydin amniyosentez yapmazdım sana dedi. Yani nereye gidersen git bu işi bilmeyen beceremeyen insanlarla karşılaşıyoruz maalesef. Bence bekleme bu hafta git hem sende rahatlarsın ayrıca beni de rahatlatırsın. Ben kötü birşey olduğunu hissetmiyorum.
aynı durum bende de var, aslında birşey olmamasına rağmen huzursuzluk hissi gibi bir şey oluyor. daralıyorum ve uyumam en az yarım saati buluyor. rahat edemiyorum hiç bi türlü. sende de olmasına çok sevindim:) yanlız değilmişim yanigebelikten ama ya. çünkü hiç başıma gelmemişti daha önce.
Bebişlerini hisseden varmı benim oğlumda hala tık yok(((
Dr. arastiriyorum cnm..Bakakim ne diyecekler..İcimde bir ferahlik var esimde surekli iyi merak etme diyo .. onun sayesinde saniyroum rahatim biraz.Birde bir arkadasimin cocuguna 8. ayda down sendorumu koymuslar , isterseniz gebeligi sonlandiralim demisler.Bebek simdi saglikli 7 yasinda :) Onlari falan duyunca icim rahatliyo..Bakakim yinede arastiriyorum gitcem bi daha ..
Bende de tam tersi yaa .. Surekli bi uyuma egilimim var hala..Gecmedi.Aksam 10 da gidiyorum..Ve gece sadece 1 kere wc icin kaliyorum ..Ona ragmen yetmiyor uykum..
yarın sabah kontrolüm var, miniciğimi görücem inşallah. çok öksürdüğüm için ne alemde olduğunu merak ediyorum:) bu arada bende hep sırt üstü yatıyorum ya da sağa dönüyorum, ilk hamileliğimdede böyleydim sola yatamıyordum hiç. geceleri uykusuzluk bendede var ama hastaklığıma veriyorum.
ilk hamileliği olan arkadaşlar karnınız daha hemen belli olmaz (benim 5 aylıktan sonra belli olmuştu) bebeği hissetmeye 20 haftadan önce başlamazsınız (ben 21. haftada hissetmiştim) ama 2. hamileliklerde 16 haftadan itibaren hissetmeye başlanıyormuş ve karnınız 2. hamilelikte daha çabuk belli oluyor:))
Teşekkür ederim canım,birdahaki kontrolüm 16 mart doktor 16 mart diyince o zaman kada göremeyecek miyim dedim,güldüHerhafta çağırs her hafta gidicem bebişimi görmeye
Canım banada o kada çok yorum yapan oldu ki sonra burda ikinci hamileliğini yaşayan bi arkadaşım var o dedi erkek birazdaha önce belli olabiliyor kız ancak 16.haftada dedi eğer 13. haftada falan erkek diye yorum doğru çıkma ihtimali yüksek dedi,birde ben şu nub teorisine göre baktım erkeğe benziyo bakın bebişime maşallah diyin teyzeleriEki Görüntüle 638421
sağlıklı olsunlarda önemli olan o
al bendende o kadar ilk defa bugün erken uyandım yazık kocişknun canına tak etti. ben yalancıktan uzanıcam diye kaçıyorum içeriye arkadan yüz kere sesleniyor aşkım uyuma sakın diye