Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

katumela dun bir arkadas bana soda, prebiyotik yogurt ve ayaklarini uuksek bir yere uzatmak iyi geliyor dedi doktoru demis ayaklarimi dun bazanin basina uzatip uzandim inanir misin yarim saate daha iyi olmustum belki sanada iyi gelur

gokcecim tatliyla hic aram yok zaten ezelden beri cikolata sevmem tatli yemem cayi bile sekersiz icerim tuz desen ayni ama sanirim suyu ihmal ediyorum biraz. bu arada uc bucukdayiz ama ben daha bir bucuk kilo anca aldim ona ragmen felaket kasinti var karnimda gogsumde kremlere basladim

Son düzenleme:

Canım bişey daha sorcam çatlak kremi kullanmaya başladın mı? Bana memorialdeki doktorum bir krem verdi gerçi daha almadım kullanmam gerekiyor ne önerirsin canım sen ne kullanıyorsun?

Hoş geldin yanımaaaa.. Benimde terelellim geldiği belli bir saat vardır. Sonra sağa ve sola dönmeceler başlar sonra of pofff yorgan sallamalar. Sonra koca bile uyanır beni uyutmaya çalışır. Yaklaşık 1 saat sonra da uyunur :)

Canım bişey daha sorcam çatlak kremi kullanmaya başladın mı? Bana memorialdeki doktorum bir krem verdi gerçi daha almadım kullanmam gerekiyor ne önerirsin canım sen ne kullanıyorsun?

Başladım canım Lierac kullanıyorum. gittigidiyordan iki kutusunu 100 tl ye aldım. Şimdilik memnunum henüz bir çatlak belirtim yok. Her gece yatmadan önce sürüyorum. Kullanan ve doğum yapan arkadaşlarım memnun

Senin karnın büyüyorrrr canıımmm. Gerginliklerin ondan. Aman kremlerden vazgeçme. Baksana kaşıntıların bile başlamış. Kaşıma sakın... Yani tırnak değil de parmaklarını kullan kaşıyacaksan.

Ben almışım yaa. Çok da yemiyorum ama ne yarıyor anlamadım. Sanırım hareketsizlikten. Enfeksiyon yüzünden yürüyüşü de bıraktım. Sen ne hissediyorsun cinsiyetlerini. Bir de senin kontrolün önümüzdeki haftaydı değil mi?

aynen canım bir afakanlar basıyor yazık kocacım kalkıyo ne oldu diye yok bişey sen yat diyorum battaniyeyi bir atıyorum üzerimden kalkıyo örtüyo üstümü ama ne mümkün o halde üzerimde bişey tutmamın daralıyorum sonra kendiliğimden uyuyakalıyorum:)

Ayy masallahh annesi kocaman olmuslarr :) sende iyiki dr unu degistirmissin bak.buyuk buyuk gecmis olsun cnm benimm :)Insallah en kisa zamanda sende iyilesirsin cnmcim..

aynı durum bende de var, aslında birşey olmamasına rağmen huzursuzluk hissi gibi bir şey oluyor. daralıyorum ve uyumam en az yarım saati buluyor. rahat edemiyorum hiç bi türlü. sende de olmasına çok sevindim:) yanlız değilmişim yani gebelikten ama ya. çünkü hiç başıma gelmemişti daha önce.

Ay cok saol cnm benim..Bakalim dr arastirmaya basladim bende .. Icımden hep rabbim ne eylerse guzel eyler buda bir sinav diye geciriyorum ama Allah gostermesin kotu birsey olsa bile biromur bakarim bende yavruma.. Amniyosentez icinde korkuyorum yine de bide bizim gittigimiz hastanede 2litest i baskasi yapiyo kendi dr.um degil.. Sonuclari kendi dr.uma gosterecegim bi..Bakalim ona ne diyecek.. Ona gore de degistirecegim dr.umu..

Kizinin iyi olmasina da cok sevindim :) İnsallah daha iyi olur prensesinn..

kızlar bugünden beri midem nasıl şiş karnım gerildi oturamiyorum uzamamiyorum cok kotuyum. bu midemdeki siskinlik gsz sancisi nasil gecer :-( cok ama cok acitiyor canimi ne yapicam bikemedim

Ben bazi aksamlar limon ile cok az tuzu karistirip , dogal maden suyu ile iciyorum cnm.Ve iyi geliyo..Arada da mumkunse kuru kayisi ceviz erik , ozellikle hicbirini yiyemezsen hurma yee..Rahatlatir biraz..

Insallah cabuk gecer cnm..

Ayy masallahh annesi kocaman olmuslarr :) sende iyiki dr unu degistirmissin bak.buyuk buyuk gecmis olsun cnm benimm :)Insallah en kisa zamanda sende iyilesirsin cnmcim..

Canım açıkçası şu an kendimi çok düşünmüyorum. Öncelikle sen başka doktora gidip bu doktor yanılmış diyene kadar aklım sende kalacak. Benim yeğenimin ense kalınlığını 4 ölçmüşlerdi
Amniyosentez istediler. Gitti ablam yaptırmaya amniyosentez yapan doktora doktorun ölçümünü gösterdi böyle bir ölçüm olmaz bunda bir yanlışlık var daha önce gösterseydin amniyosentez yapmazdım sana dedi. Yani nereye gidersen git bu işi bilmeyen beceremeyen insanlarla karşılaşıyoruz maalesef. Bence bekleme bu hafta git hem sende rahatlarsın ayrıca beni de rahatlatırsın. Ben kötü birşey olduğunu hissetmiyorum.

Ayy insallahh cnm benimm insallah normaldir hersey..Senin minigin de iyidir insallah cnmcim..Cok dusunmemeye calisiyorum bakalim sonuclar ne olacak..
Allah herkesin yavrusunu korusun..

Bebişlerini hisseden varmı benim oğlumda hala tık yok (((

canım benim kuzenim şuan 19. haftada az önce aradım ne alemdesin diye oda benim gibi çok kötü geçirdi iyiyim diyince seviniyorum bende iyi olacağım inşallah daha yeni yeni seğrime şeklinde hissetmeye başlamış:) çok inanılmaz bişey çok güzel bir duygu diyoooooooooooo az kaldı hissedicez yakında

Başladım canım Lierac kullanıyorum. gittigidiyordan iki kutusunu 100 tl ye aldım. Şimdilik memnunum henüz bir çatlak belirtim yok. Her gece yatmadan önce sürüyorum. Kullanan ve doğum yapan arkadaşlarım memnun

Canım yaa ben hepsi burada.comdan baktım 65 tl bir tüpü. Gittigidiyorda 2 tüpü 100 tl dediğin gibi ama şey duymuştum bu gitti gidiyor da ürünler orjinal değilmiş. Sen aldın ya varmı bir sıkıntı yoksam alalım mı bizde rahat rahat

Canım ben aldım. Alınca ödemeye ilk önce onay vermedim. Üretici firmadan ürünü onaylattım. Gerçekten orjinalmiş. Kullanıyorum şu an bir sorun yok bence al kaçırma fırsatı derim. Doğuma kadar yeter sana. Ben her gün kullanıyorum sırtıma belime yanlarıma kalçama göbeğime göğüslerime. Bayağı da dağılıyor çok kullanmıyorsun yani. Hatta sana aldığım yerin linkini gönderiyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...lastil-jel-catlak-onleyici-krem-2-li-77236666

Ben sipariş verdim ertesi gün kapımdaydı. Aynı gün kargoya veriyorlar..

Son düzenleme:

bende almak istiyorum ama hem emin olamadım hemde bir doktoruma sorayım dedim almadan önce bir sakıncası olabilir mi acaba ben mi pimpirik yapıyorum

kızlar yürüyüş yaptım biraz iyi geldi şükür :) kayısıda aldım kendime bakalım iyi gelir inşallah. o uykusuzluk çok kötü. beni bile talş sardı hep yüzüstü yatabiliyorum ben yoksa uyuyamıyorum hamilelik ilerledikçe ne yapacağım bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…