- 18 Aralık 2012
- 1.457
- 4
Yok tatlım ne anormalliği ben hamile kıyafetlerin bedenini de small almıştım. Çuval gibi durmasın üstümde diye. Şimdi göbiş büyüyünce small dar geliyor tabi.
Bu arada ben tedaviye başladığımda 48 kiloydum. Transfer zamanı 54 kiloya çıktım. Benim evdeki eşyalarımın bile şu an bana olmaması çok normal :) İncecik kadındım şimdi tartı da hiç görmediğim kiloları görüyorum. 59
benim öğrenmemede 8 gün kaldı nasipse :) ya bu arada ben geceleri çok uyanır oldum böyle fenalık hissi basıyor kollarımı bacaklarımı koyacak yer bulamıyorum uyumaya çalışıp uyuyamayıncada sinir basıyor bol bol nefes alıp vermeye çalışıyorum 1 saat kadar cebelleşiyorum uykuyla saat 3 4 civarları sonra bazen salonda buluyorum kendimi sabah bazen kalkıp yatağıma geçiyorum böyle olan varmı
Canım bişey daha sorcam çatlak kremi kullanmaya başladın mı? Bana memorialdeki doktorum bir krem verdi gerçi daha almadım kullanmam gerekiyor ne önerirsin canım sen ne kullanıyorsun?
katumela dun bir arkadas bana soda, prebiyotik yogurt ve ayaklarini uuksek bir yere uzatmak iyi geliyor dedi doktoru demis ayaklarimi dun bazanin basina uzatip uzandim inanir misin yarim saate daha iyi olmustum belki sanada iyi gelur
gokcecim tatliyla hic aram yok zaten ezelden beri cikolata sevmem tatli yemem cayi bile sekersiz icerim tuz desen ayni ama sanirim suyu ihmal ediyorum biraz. bu arada uc bucukdayiz ama ben daha bir bucuk kilo anca aldim ona ragmen felaket kasinti var karnimda gogsumde kremlere basladim
Vallahi dal gibi hatumussum maşallah yok ben o kadar değilim kemikli yapım olduğundan iyidir kilom:)tedaviye başlarken de 69 - 70 kiloyumdum şimdide öle almamışım doktora her gittiğim de tartıyorlar ya ordan da takip ediyorlar. İleriki aylara saklıyorum kilomu ben:) ben daha pek bişey almadım kendime bir iki parça bişey zaten bebişlerimin cinsiyetlerini öğrenemedim onlarada alamıyorum oy oy Napsam bilemedim:)
Hoş geldin yanımaaaa.. Benimde terelellim geldiği belli bir saat vardır. Sonra sağa ve sola dönmeceler başlar sonra of pofff yorgan sallamalar. Sonra koca bile uyanır beni uyutmaya çalışır. Yaklaşık 1 saat sonra da uyunur :)
Kizlar agrilarimin tek sebebi enfeksiyonmus. Yani eski doktorum israrla kendini dinliyorsun dssede bugunku doktor esiminde gozune kakti. o da eski doktorum gibi kendimi dinledigimi dusunuyordu. Aksam ilk ignemizi vurunacagiz tek dilegim agrilarimin dinmesi. Bebeklerim 14 cm ve 140 gr agirliginda . Kocamsn ilmuslar teyzeleri :)
benim öğrenmemede 8 gün kaldı nasipse :) ya bu arada ben geceleri çok uyanır oldum böyle fenalık hissi basıyor kollarımı bacaklarımı koyacak yer bulamıyorum uyumaya çalışıp uyuyamayıncada sinir basıyor bol bol nefes alıp vermeye çalışıyorum 1 saat kadar cebelleşiyorum uykuyla saat 3 4 civarları sonra bazen salonda buluyorum kendimi sabah bazen kalkıp yatağıma geçiyorum böyle olan varmı
canım benim ilk bebeğimde bütün testlerim normal çıkmıştı ama ayrıntılı ultrasonda bağırsaklarında parlama görüldüğü için doktorum riske atmak istemedi ve amniyosentez oldum. nitekim sonuçlar temiz çıktı ama kızım doğduktan sonra 7. kromozomunda bir bandın eksik olduğu ortaya çıktı, şimdi kızımda gelişim geriliği var.. 4,5 yaşında ama hala konuşmuyor mesela, onun dışında zekası falan yerinde çok şükür.. Bu sebeple bu hamileliğimde daha ayrıntılı bakmak istedikleri için CVS (plasentadan parça alınması) yapıldı bana 11. haftamda. sadece down sendromu ve diğerlerine bakılmadı bütün kromozomları tek tek incelendi ve şükürler olsun hiçbirşey çıkmadı.. Bu arada düşük riskini kafandan at, eğer tecrübeli bir doktor yapıyorsa bu risk yok denecek kadar az.. ben çok araştırdım ve ona göre seçtim doktorlarımı.. bunları neden anlattın dersen, bence riske atma başka bir doktora daha git o da ölçsün ense kalınlığını ve gerçekten parlama varmı baksın eğer o da aynı şeyi söylerse mutlaka gerekeni yap derim ben... sonuşta o çocukla bir ömür geçirecek olan sensin.. geçmiş olsun canım..
kızlar bugünden beri midem nasıl şiş karnım gerildi oturamiyorum uzamamiyorum cok kotuyum. bu midemdeki siskinlik gsz sancisi nasil gecer :-( cok ama cok acitiyor canimi ne yapicam bikemedim
Ayy masallahh annesi kocaman olmuslarr :) sende iyiki dr unu degistirmissin bak.buyuk buyuk gecmis olsun cnm benimm :)Insallah en kisa zamanda sende iyilesirsin cnmcim..
Bebişlerini hisseden varmı benim oğlumda hala tık yok(((
2'li de bende ne stres yapmıştımmm..Sonra dedim ki düşünsende üzülsende hiç birşey değişmiyor ve internetten araştırdıkça daha da içine giriyorsun olayın ve sinirlerin bozuluyor...Kiiii herşey normalmiş... Hiç yaptırmayanlarıda gıptayla izliyorum gerçekten...Olumlu düşün hatta hiiiiiiiiç düşünme herşey yolundadır...Sonuçlarında %100 doğru çıkmadığınıda biliyorsundur umarım...Bende perşembe günü 4 lü sonucumu alacağım..Bak tam şu anda streslendim gene :)) İnsan araştırdıkça ve aklına geldikçe endişeleniyor bunu unutma...Herşey yolunda olacak herkes içinnn inşallah :129::129::129:
Bebişlerini hisseden varmı benim oğlumda hala tık yok(((
Başladım canım Lierac kullanıyorum. gittigidiyordan iki kutusunu 100 tl ye aldım. Şimdilik memnunum henüz bir çatlak belirtim yok. Her gece yatmadan önce sürüyorum. Kullanan ve doğum yapan arkadaşlarım memnun
Canım yaa ben hepsi burada.comdan baktım 65 tl bir tüpü. Gittigidiyorda 2 tüpü 100 tl dediğin gibi ama şey duymuştum bu gitti gidiyor da ürünler orjinal değilmiş. Sen aldın ya varmı bir sıkıntı yoksam alalım mı bizde rahat rahat
Canım yaa ben hepsi burada.comdan baktım 65 tl bir tüpü. Gittigidiyorda 2 tüpü 100 tl dediğin gibi ama şey duymuştum bu gitti gidiyor da ürünler orjinal değilmiş. Sen aldın ya varmı bir sıkıntı yoksam alalım mı bizde rahat rahat