- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Canım ben aldım. Alınca ödemeye ilk önce onay vermedim. Üretici firmadan ürünü onaylattım. Gerçekten orjinalmiş. Kullanıyorum şu an bir sorun yok bence al kaçırma fırsatı derim. Doğuma kadar yeter sana. Ben her gün kullanıyorum sırtıma belime yanlarıma kalçama göbeğime göğüslerime. Bayağı da dağılıyor çok kullanmıyorsun yani. Hatta sana aldığım yerin linkini gönderiyorum.
Lierac Phytolastil Jel Çatlak Önleyici Krem 2 li GittiGidiyor'da 77236666
Ben sipariş verdim ertesi gün kapımdaydı. Aynı gün kargoya veriyorlar..
2 tüp doğuma kadar götürür mü diyosun
kızlar yürüyüş yaptım biraz iyi geldi şükür :) kayısıda aldım kendime bakalım iyi gelir inşallah. o uykusuzluk çok kötü. beni bile talş sardı hep yüzüstü yatabiliyorum ben yoksa uyuyamıyorum hamilelik ilerledikçe ne yapacağım bilmiyorum :)
2 tüp doğuma kadar götürür mü diyosun
ay kızlar yaa ben çok hastayım( bademciklerim şişti, geniz akıntım var, burnum tıkalı gece hiç uyuyamadım boğazımın acısından.. ilaç kullanmak istemediğimden doktora açıp sormadım, sadece pastil emebileceğimi bildiğimden pastil alıyorum.. aslında gargara da yapabilirim ama mide bulantım yüzünden asla yapamıyorum, ıhlamur, adaçayı da midemi kaldırıyor oofff yaaa nasıl geçer bilemedim ( öğlen kendime tavuk suyuna çorba yaptım onu içtim birde ballı limonlu su içtim o kadar.. umarım böyle böyle geçer.. benim kızım kreşten taşıyor bana mikropları, bir an önce havalar düzelsede bitse şu hastalık olayları...
bende almak istiyorum ama hem emin olamadım hemde bir doktoruma sorayım dedim almadan önce bir sakıncası olabilir mi acaba ben mi pimpirik yapıyorum
Dün hastane çıkışı ilk kez bir alışveriş merkezine gittim iki insan gördümmmİnsanlar üstüme üstüme geliyor gibiydi ama sonra sonra alıştımmmm
Benim geçmişimi bilmeyenlerde ne diyor bu derseee :))) Kanamalardan dolayı 16. haftam bitene kadar yattım...Bir sürü bebek kıyafeti baktım ama alamadım dahaaa bir dahaki aya kadar söz verdim kendime...Oyyyy o adidasın mavi eşofman takımı ve ayakkabıları da liste başıııı....Ben tulumu falan geçtim çocuğuda kendim gibi yapacağımmm...Spor ürünlerin tulumları neden yapılmıyorrrr
E-bebek'te bebek arabalarını inceledik sonradaaa...Concord concord neo nunaaa heryerde aynı şeylerrr..
Aklım bi giti bi geldi baktıkça bakasım geldiiii yani...Ama almadım iştee hiçbirşeyyy3 hafta sonra kontrol var oradan doğruuuuu alışverişe kim tutar beniii
Offff okudukça içim acıdı...Büyük geçmiş olsunnnn..Bir an önce düzelir inşallah...
Benim eltim bebek hemşiresi bahsetmiştik daha önce...Erken doğum riskini şöyle düşün her hamilede erken doğum riski var ve sende deee... Sadece normal doğum olmaz diye biliyorum...Sağlıklı olsun da ikinizde sezeryan olsunnn...Tekrar çooooooooook geçmiş olsunnn
Canım ben aldım. Alınca ödemeye ilk önce onay vermedim. Üretici firmadan ürünü onaylattım. Gerçekten orjinalmiş. Kullanıyorum şu an bir sorun yok bence al kaçırma fırsatı derim. Doğuma kadar yeter sana. Ben her gün kullanıyorum sırtıma belime yanlarıma kalçama göbeğime göğüslerime. Bayağı da dağılıyor çok kullanmıyorsun yani. Hatta sana aldığım yerin linkini gönderiyorum.
Lierac Phytolastil Jel Çatlak Önleyici Krem 2 li GittiGidiyor'da 77236666
Ben sipariş verdim ertesi gün kapımdaydı. Aynı gün kargoya veriyorlar..
slm kızlar nasılsınız işlh iyisinizdir ben sürekli yattıgım için giremiyorum.dün tansiyonumu ölçdüm dijitalle 10-5 çıkdı normal ama kalp atışım 118 çıkdı sabahda ölçdüm 108 çıkdı normalmi sizce burda bitaneside hamile kadının 100 fazla çıkması iyi deil felan dedi kafam ordada kaldı varmı bilginiz haftaya perşembeye doktor randevum var .işlh o zamana kadar düşer
Kizlar ben geldimmerak etmissinuz beni gordum. Oncelikle ilginizden dolayi tesekkur ederim.
Geceyi kivrana kivrana atlattiktan sonra sabah Medikal Park a gittim. Yeni doktorla tanistim. İlgi, alaka mukemmel. Oncelikle bebeklerle tanismak istedi yine ikisininde elleri ayaklati ic organlari beyni bacak ve kol uzunluklari kalp atisi ve kalp kapakciklari kontrol edildi. Sonuclarimiz iyi. Agrilarima gelince rahim agzini rahim genisligini bebeklerle arasindaki mesafeyi olctu. Agrilarin kesinlikle bebeklerle alakali degil dedi. Eski doktorumun aksine iki tane igne ve bir toz verdi. Agrilar devam ederde derhal geleceksin dedi. Kilo ve tansiyonumuz olculdu kilomu fazla buldu onu da duzenleyecegiz dedi. Sonra bana soylemek istedigin sormak istedigin baska sikayetin ne varsa soyle dedi. O zaman tamamdir bu doktor dedim. İsin bitti git yok oturtup karsisina soruyor.
Simdi fazla meraklandirmayim diye cepten baglandim yaziyorum. Hepinize tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayin. Ama kendini dinliyorsun diye bastan savan doktoruma odediklerimi de helal etmiyorum. Sanirim buraya devam edecegim. Sizi seviyorummmmm
Kızlar iğne çok iyi geldi. Ağrılarım fark edilmeyecek kadar azaldı. Bu gece tek isteğim doya doya uyumak.. Bu arada bizim kontroller 15 günde 1 olarak ayarlandı. Yeni doktorum sık görmem lazım seni ikiz gebeliği riske atamam dedi. Ama herkesin merak ettiği bu vajinadan bakılan rahim ağzı açıklığına üst ultrasonla bakılabileceğini vajinal muayeneye gerek olmadığını söyledi. Benim zaten rahim ölçümlerini aldığı için erken doğum riskin yok dedi :)İnşallah bebeklerim zamanında gelir de küvezde kalmazlar :)
benim öğrenmemede 8 gün kaldı nasipse :) ya bu arada ben geceleri çok uyanır oldum böyle fenalık hissi basıyor kollarımı bacaklarımı koyacak yer bulamıyorum uyumaya çalışıp uyuyamayıncada sinir basıyor bol bol nefes alıp vermeye çalışıyorum 1 saat kadar cebelleşiyorum uykuyla saat 3 4 civarları sonra bazen salonda buluyorum kendimi sabah bazen kalkıp yatağıma geçiyorum böyle olan varmı
canm bende çok zaman öyleyim ya .. dönüyorum dönüyorum döne döne bi bakmışım uyuyorum. bel ağrım yüzünden sırtüstüde yatamıyorum. sağım solum çürüdü.
kızlar bişey sorucam bebegimin cinsiyetine kesin olmamakla beraber doktorum erkek dedi.tecrübelerinizi paylaşırmısınız
rabbim bol bol alışveriş yapmayı nasip etsin hepimize canım.. inşallah.. bende geçenlerde bir arkaşımızn bebeğine bişeyler bakarken bir tulum gördüm koyu krem rengi ama öyle çok tatlıydıki onu çok alasım geldi ama almadım.. 6.aya kadar bile bazen almayı düşünmüyorum ama . kendime tutabileceğimi sanmıyorum. hem ağırlaşınca zorda olur belki alışveriş...
Bende artık yürüyüş yapmak istiyorum. Valla kaşınıyor muyum bilmem ama hafta sonu Abant'a gitme planı yaptım. Temiz ve açık hava iyi gelir diye düşünüyorum. Üşütmemek için 5-10 kat giyinirim artık.. Bu arada bende yüzüstü uyuyanlardandım. Şimdi yüzüstü dönmemek için yanıma bir yastık koyup ona sarılıyorum.
buarada belim değilde daha yukarı kısımlar sırt ve omurga gibi. çok ağrıyor kızlar ya. devamlı değilde aynı pozisyonda 10-15 dk. duramıyorum. sizde de varmı