Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

2 tüp doğuma kadar götürür mü diyosun

Bende artık yürüyüş yapmak istiyorum. Valla kaşınıyor muyum bilmem ama hafta sonu Abant'a gitme planı yaptım. Temiz ve açık hava iyi gelir diye düşünüyorum. Üşütmemek için 5-10 kat giyinirim artık.. Bu arada bende yüzüstü uyuyanlardandım. Şimdi yüzüstü dönmemek için yanıma bir yastık koyup ona sarılıyorum.

çok geçmiş olsun canm . mide bulantısı zaten bayaa yoruyorken ve iyi beslenemiyorken birde hastalığın eklenmiş üstüne .. dikkat etmeye çalış.. ama cimcimen taşıyormuş eve..

bende almak istiyorum ama hem emin olamadım hemde bir doktoruma sorayım dedim almadan önce bir sakıncası olabilir mi acaba ben mi pimpirik yapıyorum

Galiba biraz pinpiriklisin:) Yok canım bir sakıncası olmaz sonuçta çatlak önleyici krem bana doktorum verdi ama ismini hatırlayamadım bide kullananların yorumları daha önemli kullanılmış ürünler. Sen al bencede ama içim rahat etsin diyorsan o zaman doktoruna danış derim..

rabbim bol bol alışveriş yapmayı nasip etsin hepimize canım.. inşallah.. bende geçenlerde bir arkaşımızn bebeğine bişeyler bakarken bir tulum gördüm koyu krem rengi ama öyle çok tatlıydıki onu çok alasım geldi ama almadım.. 6.aya kadar bile bazen almayı düşünmüyorum ama . kendime tutabileceğimi sanmıyorum. hem ağırlaşınca zorda olur belki alışveriş...

çok saol canm . içimi ferahlattın .. ve bu şuanda o kadar uzun bir süreçki bunu kafaya takardam bebeğimi üzücem . rabbime emanet.. zaten dün gece birşeyi çok taktım birşeyi içime takıp taktığımdada gece nefesim kesiliyor o gece haram oluyor bana.. ayağımın ağrısı zaten henüz var çok şükür eskisi gibi değil artık.. birde üstüne 10dk bir nefesim kesilip uyanınca baya bir kötü gece geçirdim.bebeğin olduğu bölgede hafif sertleşmişti.. ama genelde oluyordu... sabah uyandığımda bebeğime bişey olmuşmudur diye çok üzüldüm ağladım.. kendimi dinlemek istemiyorum ama elimde olmuyor bazen.. çok pişman oldum kafama taktığıma bişeyleri.. eşim yarın gidelim istersen kontrole dedi. ama düşündüm bütün ay böyle bişeyleri takarak geçmez..rabbime dua ediyorum inşallah bebeğim sağlıklıdır... kaderinde olacağının önüne geçemessin.. sonuçta.. rabbim bebişimi kucağıma almayı nasip eder inşallah..hepimize inşallah.. canlarım..

Sağol tatlım alim bende kullanmam gerekli artık. Benim kocada alışveriş yaptımı hepsi buradadan yapıyor. Gitti gidiyor için oda orj. değil diyor da ondan sordum.
Böyle bilgi alışverişi almak çok güzel gerçekten.

abiley canım hiç korkma canım .. benm kalp atışım günde en az 10 defa - 20 defa 130 -135 a kadar çıkıyor.. gebelikten öncede vardı.. ama gebelikte daha bir yoğun olmaya başladı.. hiç korkma benm tansynda 10-6 herzaman.. normal. herkesin tansiyon aralığı aynı değil. iyi olduğum zaman bir kaç kere tansynunu ölç. ama kalp konusunda kardiyolojiyede gittik bebeğe bi tehlikesi yok dedi... böyle devam ederse tekrar gidicem mecbur çünkü çok rahatsız ediyor.. öyle olduğun zaman hemen yere çömel boyununun bir tarafına elinle masaj yap.. heriki tarafa değil sadece bir tarafa canım....çok takıyorsan yinede git bir kardiyoya. ben holter taktrdım ama ogün hiç olmamıştı.. tekrar taktırmayı düşünüyorum..açıkcası.

canım sevndm iyi bir dr bulduğuna . ağrıların geçer biranönce canım benm..inşallah.

canım çok sevdnm bunu okuyunca ne güzel 15günde bir görcen bebişlerini.. bu doktoru bırakma.. gerçekten iyi doktor bulmak zor..

canm bende çok zaman öyleyim ya .. dönüyorum dönüyorum döne döne bi bakmışım uyuyorum. bel ağrım yüzünden sırtüstüde yatamıyorum. sağım solum çürüdü.

canm bende çok zaman öyleyim ya .. dönüyorum dönüyorum döne döne bi bakmışım uyuyorum. bel ağrım yüzünden sırtüstüde yatamıyorum. sağım solum çürüdü.

Canım bu saatten sonra sırt üstü fazla yatma zaten. Sağ ve sola yatmaktan başka çare yok. Şimdi belki rahatsız etmiyor ama sırt üstü yatarken nefes alma d zorluk çekebilirsim. Bir de atardamarın işini yapmasına engel oluyoruz. Vucud az kan pompalarsa bebekler için zararlıdır. Bu yüzden doktorlar ve kitaplar sola yatmamızı öneriyor.

ben de ctesi cinsiyetlerini öğrenmek için doktora gidicem.inşallah kesin bir şekilde söyler.tahmin etmeleri beni geriyor.eşim de meraktan soruyor..

kızlar bişey sorucam bebegimin cinsiyetine kesin olmamakla beraber doktorum erkek dedi.tecrübelerinizi paylaşırmısınız

kızlar bişey sorucam bebegimin cinsiyetine kesin olmamakla beraber doktorum erkek dedi.tecrübelerinizi paylaşırmısınız

bana da 14.haftada tahmini bişey söyledi ikizlerim için.ama ben 16.hafta dolunca yani ctesi gitcem.inşallah cinsel organlarını görerek söyler...
bence sen de görüp söyleyene kadar kulak asma derim :) benim gibi.

canım benim bende senin gibiyim alasım geliyor ama altıncı aya kadar almayacağım bende tabi kendimizi tutmak zor

ayyy ne güzel olur sana gitmek istiyorsan git bence annem bu iyi zamanların yapmak istediklerini yap diyor

buarada belim değilde daha yukarı kısımlar sırt ve omurga gibi. çok ağrıyor kızlar ya. devamlı değilde aynı pozisyonda 10-15 dk. duramıyorum. sizde de varmı

canım çok normal, geçen bende 1,5 saat ütü yaptım ölüyorum sandım sırtımın ağrısından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…