- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
Masallah annesii :) Kocaman olmusss :)
Teşekkür ederiz teyzesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah annesii :) Kocaman olmusss :)
ben 1 kere hissettim..Damar atmasi gibiydi.Bir daha hissedemedim
evet gökçecim oyle okudum. Bende . Sola yatmak en iyisi...:)
aynen benimde çok hızlı büyüyor ve midem de karnım kadar gergin. kıyafet almam lazım acil. yarın dr.dan sonra alışverişe çıkıcam. gökçe öğrendğin çok iyi oldu rahim ağzı açıklığı vajinal yolla olmak zorunda değil yazmışsın nasıl rahatladım. inşallah yarın öğrenebilirim cinsiyetini miniğimin
buarada belim değilde daha yukarı kısımlar sırt ve omurga gibi. çok ağrıyor kızlar ya. devamlı değilde aynı pozisyonda 10-15 dk. duramıyorum. sizde de varmı
Merhaba kızlar. Bizimde dün kontrolümüz vardı. Maşallah kalbi, elleri, ayakları iyi. Burun ölçümü yaptı birde oda güzel. Midesine baktı, mesanesi oluşmuş ama böbrekleri çok küçük olduğu için göremeyiz daha annesi dedi. Ama doktoruma dün sinir oldum biraz. Her gittiğimde aynı şeyi söylüyor bana. Neden sıkıldın annesi bu kadar bebek iki büklüm olmuş yorulmuş. Ya ne alaka ya. Araştırdım internette şimdi öyle durmaları normalmiş zaten. Stresim yoksa bile strese sokuyor beni. ((
Herşey iyiymiş annesi bak boşver dr.u....O da dr.un densizliği....Bazı insanlar vardır ya konuşmuş olmak için konuşurlar demekki senin dr. da öyle....
Bir daha ki kontrol de dr.unu ilk gördüğünde şöyle de ''SIKINTILI GÖRDÜM SİZİ KÖTÜ BİR ŞEY YOKTUR UMARIM''
Ya delimidir nedir anlamadım. Çalışıyorum tamam ister istemez stres oluyor insanda kimde yok yani ama her gittiğimde de aynı şeyi söylemesi dün garip geldi. Çocuk ne yapsın içerde iki büklümde durur, baş aşağıda durur hey yarabbim dedim. Ama dediğim doğru tatlım bir dahakine diycem onu dur bak
kızlar ucuz internet siteleri bebek alışverişleri için helede benim gibi eşi sebebiyle doğuda olanların çok işine yarayacak
En Ucuz e-bebek Maazas ,Enes Bebe , eyiz ve Gereleri , TRKYE'NN EN UCUZU
NAR BEBE
e-bebek.com - Anne ilgisi, uzman bilgisi
☞ BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
E-Belis - Bebek Odas,Bebek Karyolas
Bebefix.com - Bebeinin Hereyi Burada
Bebek Giyim & Çocuk Giyim Online Alışveriş | Cimcime Bebe
Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
kılzar enes bebe ve e-bebek çok ucuz geldi bana diğer siterlerde çok iyi. birde sizce 6. aydan sonra alışveriş yaparsam çok mu geç kalmış olurum bana iyi gibi geliyor 6.ay ama siz ne düşünüyorsunuz
4 Lü sonucumu aldım şimdii....Telefonla aldığım için birini anlamadım ama spinli bişey dedi işte o; 2350 de 1....Down 371.000 de 1....Trizomi 70.000 de 1....Yaş 170 de 1...
2 lide de hepsi normal yaş 101 de 1 çıkmıştı...Bu sefer daha iyi yani....Ki doktorum 38 yaşındaki her hamilede yaş riski aynı çıkar önemli olan kimyasallar demişti ve beni rahatlatmıştı...Yani acayip rahatladım kızlar..
Şimdi sırada ayrıntılı var 9 Martta
Bu arada 16. haftamın bittiği gün kıpırtılar başladı bende sanırım tam bir haftadır hissediyorum bebişimi :))
Dün ne oldu anlatayım: En çok dün hissettim ve elimi karnıma koydum sanki duyacakmışım gibi :)) Tam o sırada avcumun içinde yankılandı karnımdan gelen guruldama sesi DDDDDDDDD Allahım sana geliyorum dedimmm ödüm koptu 15-20 sn. sonra algılayabildm ancak :))
dün eşimi üzdüm biraz çok üzgünüm sen neden hiç gelip konuşmuyorsun bebekle dedim adamcağız şaşırdı duyuyomuki dedi duysun duymasın gel konuş sev okşa dedim kızdı bana ben ilgisizmiyim sen niye böyle söylüyosun dedi ben ağladım o küstü senden çok ben istiyodum bebeği bilmiyomusun dedi bana çok duygusal davrandım galiba tecrübesiziz sonuçta oda bende şimdi gönlünü alayım diyorum ne yapayım akıl verin
Teşekkür ederim canım,birdahaki kontrolüm 16 mart doktor 16 mart diyince o zaman kada göremeyecek miyim dedim,güldü Herhafta çağırs her hafta gidicem bebişimi görmeye
Canım banada o kada çok yorum yapan oldu ki sonra burda ikinci hamileliğini yaşayan bi arkadaşım var o dedi erkek birazdaha önce belli olabiliyor kız ancak 16.haftada dedi eğer 13. haftada falan erkek diye yorum doğru çıkma ihtimali yüksek dedi,birde ben şu nub teorisine göre baktım erkeğe benziyo bakın bebişime maşallah diyin teyzeleriEki Görüntüle 638421
sağlıklı olsunlarda önemli olan o
Bu hafta dr. a gidecegim tekrar..Bakalim arastiriyoruz esimle..
Teşekkür ederim canım,birdahaki kontrolüm 16 mart doktor 16 mart diyince o zaman kada göremeyecek miyim dedim,güldü Herhafta çağırs her hafta gidicem bebişimi görmeye
Canım banada o kada çok yorum yapan oldu ki sonra burda ikinci hamileliğini yaşayan bi arkadaşım var o dedi erkek birazdaha önce belli olabiliyor kız ancak 16.haftada dedi eğer 13. haftada falan erkek diye yorum doğru çıkma ihtimali yüksek dedi,birde ben şu nub teorisine göre baktım erkeğe benziyo bakın bebişime maşallah diyin teyzeleriEki Görüntüle 638421
sağlıklı olsunlarda önemli olan o