- 1 Şubat 2015
- 117
- 124
- 303
- Konu Sahibi KivircikBirUye
Benim bildigim agnostik Allah'a inanir ama peygamberlere inanmaz yanlis mi biliyorum ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel yazmissin canım... ama bu tür insanlar kimsenin inancini alamaz emin ol,anca kendi kendine eğlenirler.... bu dünyanın öbür tarafi var o zaman görürler allah varmı yokmuValla canım senin inancında elinden alır bence ki bizim kurumda ateist bir adam durmadan zirvaloyor ben konusunu bile actirmiyorum Dinden çıkarsın Allah korusun.Durmadan kendi tezlerini paylaşacak seninle
Zannedersem, Allahü tealaya Ya rabbi bana nasıl dirilteceğini göster diyor O da 4 ayrı cins kuşu birbirine karışmış et ve kemiklerinin arasından diriltiyor bu hadise. Ama bu ispat ya da sorgulamak değil tabi kiHz ibrahim neyin ispatini istemiş "ALLAH'TAN" hiç bir kaynakta okumadim da..dandik uydurma kitaplar dışında.
Aynen oyle , benim kast ettigim de buyduZor gerçekten. Çünkü inanç, aynı zamanda hayata bakışımızı, yaşam tarzımızı vb. belirliyor. Zamanla her iki taraf için de katlanılmaz bir hâl alabilir.
çünkü bizde kafirler ve diğer dinler aynı kefeye konuluyor..
hırıstiyan vb diğer dinlere mensup kişileri kafir sanıyorlar..
Yanlis biliyorsunuz , sizin dediginiz sey deizmBenim bildigim agnostik Allah'a inanir ama peygamberlere inanmaz yanlis mi biliyorum ki?
Ama agnostikler de kafir değilse kim kafir diyeceğim kusura bakma canım ama.
Ok.Söyleyecek çok lafim var size ama gereksiz yere ban yemeyim.değmez size
Elhamdürillah?Allah ın varlığını sorgulayan insanla ne işi olabilir bir müslüman insanın ..tövbe tövbeee bırak gitsin çünkü Allah inancı korkusu olmayan insandan korkacaksın ...!!!!! Herkezin dini kendine diye bişi yok bence hepimiz müslümanız elhamdürillah aynı inancı savunmamız gerek Allah bir Kuran bir ...
Her dinin yasaklari ayrıdır firavun doneminde islamiyet olmadigi icin kalkip islam diniyle yorum yapamayiz..hz Yakup iki kiz kardeşle evliymiş mesela çünkü o zaman helal kılınmıştı, ama islamiyette yasak.
Konuyu açmış gitmiş. Boşa debeleniyoruz buradaArkadaslar nolur yardimci olun . Sevdigim bi cocuk var ve bu durum yuzunden ayrilmak zorunda kaldik . Agnostisizm e inanan biri musluman biriyle evlenemez mi ? Dinden cikmis olur muyum ? Nolur bilgilendirin![]()
Elhamdurillah hmm peki.Allah ın varlığını sorgulayan insanla ne işi olabilir bir müslüman insanın ..tövbe tövbeee bırak gitsin çünkü Allah inancı korkusu olmayan insandan korkacaksın ...!!!!! Herkezin dini kendine diye bişi yok bence hepimiz müslümanız elhamdürillah aynı inancı savunmamız gerek Allah bir Kuran bir ...
agnostizm bir din değil ki.
tam garantici bir yaklaşım :))
Troll benceElhamdürillah?
"Bence hepimiz müslümanız" beni benden aldıTroll bence![]()