Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Sabır tatlım belki o da senin nabzını ölçüyor olabilir .Çok umursamamış gibi davran senin ona olan ilgisizliğini fark edecektir.Harekete geçecek ama sakin ve duyarsızmış gibi hareket etmelisin .İyi çalışmalar cnmmm...

Sanmıyorum ben umrumda diil artık.
Çok kırıldım. Deneme tahtası diilim ki ben..

Sıkma canını denedin gördün anladın yoluna bak artık umursama anlaşılıyor ki adam da Kibarlık yok ne yapican böyle bir tipi dışarıdan bu kadar etkileyen biri belkide balkabagidir.benimde dengemi bozdu bir öyle yorum yapıyorum bir böyle

Asli hic yazmadim ama basindan beri butun konularini takipteyim. Bence cok cok fazla dusunuyorsun. Kac yasindasin bilmiyorum ama bu adam senin ilk flortun mu olacakti? Cunku cok tecrubesisizsin. Erkekler ile kadinlar kulliyen farklidir. Erkekler oyle her hareketi bilinclice yapmaz. Ama adam nefes alsa sen nefes aldi ne yapmaya calisti diye dusunmeye basliyorsun. Ayrica hayatim daha cok erken.Ben mesela hemen flortlesemem once iyice hislerimi oturtmam tanimam lazim haa ben taniyana kadar cevremde pervane olan adam vazgecip kacar o ayri Biraz bu adamdan baska seylere odanlanip akisina birakman lazim. Kursa filan git, kafani mesgul etcek hobiler edin. Bir dusunceye cok odaklanma. Vazgectim vs yi da bir gecelim oyle vazgectim demekle vazgecilmiyor

Şu saatten sonra vazgeçtim. İstemiyorum.

Kiz bir de gidip baklava koymussun not yazmissin. Uzgunum ama sen boyle gidersen calistigin yerde hakkinda dedikodu cikarirsin. Is hayati cok tehlikeli bu konuda. Bence iyi olmus yem atmissin anlasin iyice ona gore tavrini takinirsin ama is yeri olsugu icin sen orada calisacaksin. Dikkat et hareketlerine bu not yazma isini is yerinde degil baska bir yerde yapsaydin koy ver gitsin cok iyi olmus anlasin derdim ama isyeri farkli bir ortam. Dikkatli ol yoksa zor gunler seni bekler

Not koydumda sanki aşkı ilan etmedim. Benim hal ve hareketlerim düzgün canım kimseyle bi alakam yok.
Bundan sonra zaten konuşmam hiç. Alt tarafı tatlı verdim o yoktu masasına bıraktım.
Vazgeçtim canım eminim..

Not koydumda sanki aşkı ilan etmedim. Benim hal ve hareketlerim düzgün canım kimseyle bi alakam yok.
Bundan sonra zaten konuşmam hiç. Alt tarafı tatlı verdim o yoktu masasına bıraktım.

Ilani ask asamasi cok baska canim zaten. Hepimiz mutlaka bir okul hayati bir is yasami gecirdik. Simdi yaptiysan arkasinda dur, bir sirinlik bir jest olarak yapmissin. Bunu da herkese yapmiyoruz, ilgilimizi ceken insanlara yapiyoruz. Ilani ask olmasa da sen adama merhaba ben asli ve burdayim demissin. Beence sorun yok ben cok begendim bu tavri bir an once belirginlessin ona gore bak yoluna ama is ortaminda dedikodu cok sevilir, ve yapilir. Sadece dikkat et diyoruz. Konusup konusmamaktan bahsetmiyoruz biz. Konus neden konusmayacaksin konusmakla sinirli kal yeter

Az önce karşımdaydı baktı güldü kafasını yere eğdi ben hiç bakmadım ama fark ettim.

Az önce karşımdaydı baktı güldü kafasını yere eğdi ben hiç bakmadım ama fark ettim.

Kiz biz sana az az dusun diyoruz sen napiyorsun bak simdi hareketlere anlam yuklemeyi birakiyoruz. Sen kartlarini acik oynadin, istiyorsa bir seyler yapmali. O yuzden bakalim neler olacak. Bakip gulmesi guzel evet ama biz hemen kapilmiyoruz neden cunku karsimizda bir erkek var. Ne burcuydu bu adam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…