- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Görünce gülümsüyor da neyse ya offff bu sefer kesin anladı ondan hoşlandığımıyanlış anlamaz derken aslı sende güldün kız akşam akşam valla anladı zaten yanlış yokmu yöneticiden ses soluk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görünce gülümsüyor da neyse ya offff bu sefer kesin anladı ondan hoşlandığımıyanlış anlamaz derken aslı sende güldün kız akşam akşam valla anladı zaten yanlış yokmu yöneticiden ses soluk
tesekkur mesajı atmadımı banada abartı geldı sonucta herkese dagıtmıssın kım aldı dıye sorsaydı herkes derdı aslının baklavası dıyeOnun haberi yoktu baklava olayından kimin getirdiğini bilsin diye yazdım yani yesin diye offf ya biz 2 kişi girdik ya o işe onun için hani oradaki personel diil ne biliyim ya
Onun haberi yoktu baklava olayından kimin getirdiğini bilsin diye yazdım yani yesin diye offf ya biz 2 kişi girdik ya o işe onun için hani oradaki personel diil ne biliyim ya
Ona vermedim yoktu olsaydı masasına götürecektim birisi daha var ona mesela götürdüm ya bence yanlış anlaşılacak bişe yok :/Zaten sorardı birilerine baklavayı kim yaptı diye . O yüzden nota çokta gerek yokmuş . . Daha ne yapacaksın peçetesi çatalı her şeyi hazır işte.
Yöneticiye de verdin mi
Şu saatten sonra vazgeçtim. İstemiyorum.Tatlım yani eleman mudur diyaloğu gibi...
Ne oldu aslı görmüşmü notu iyimisin niye vazgeçtin ne yaptı ne öküzŞu saatten sonra vazgeçtim. İstemiyorum.
Neden tatlım iyimisin ?
Bilmiyorum vazgeçmem lazım. Gözünde saçma bi kız durumuna düşmek istemediğimden dolayı.Ne oldu aslı görmüşmü notu iyimisin niye vazgeçtin ne yaptı ne öküz
ah aslım ya hakkında ne hayırlısıysa o olsunBilmiyorum vazgeçmem lazım. Gözünde saçma bi kız durumuna düşmek istemediğimden dolayı.
Artık gelse bile istemiyorum.
Kör değil herhalde. Gitsin bend daha güzelini hanımını bulsun.
Bişe olmadı ama böyle bir karar aldım. ( Sanki bir eksiğim var da peşinden koşucam.. )
Neyse yok daha yeni gidiyorum ofise ister yesin ister çöpe atsın girip bakmıycam.
Buda ona son kıyağımdı.