Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Onun haberi yoktu baklava olayından kimin getirdiğini bilsin diye yazdım yani yesin diye offf ya :KK43: biz 2 kişi girdik ya o işe onun için hani oradaki personel diil ne biliyim ya :KK43:

aslı itiraf et...
başka personel yerınde olmasa böyle bısey yapar mıydın?not yazıp herseyı hazır etmeler..
ayrıca kım getırırse getırsın gönül rahatlığıyla yerdi.emın ol:)

Onun haberi yoktu baklava olayından kimin getirdiğini bilsin diye yazdım yani yesin diye offf ya :KK43: biz 2 kişi girdik ya o işe onun için hani oradaki personel diil ne biliyim ya :KK43:
tesekkur mesajı atmadımı banada abartı geldı sonucta herkese dagıtmıssın kım aldı dıye sorsaydı herkes derdı aslının baklavası dıye

Zaten sorardı birilerine baklavayı kim yaptı diye . O yüzden nota çokta gerek yokmuş . :KK66: . Daha ne yapacaksın peçetesi çatalı her şeyi hazır işte. :KK48:

Yöneticiye de verdin mi o_O

Ağlıycam ya offf bidaha bişe yapmıycam
Yok ona vermedim diğerine de çünkü odasına girilmiyor o yokken. ( zaten götürmezdim )
Ya offfffff :cry::KK42:

Diyelim ki sabah gittim daha gelmemiş ve ( tatlı yenmemiş not aynı yerde )
Ne yapıyım?
Kağıdı alıp atmayı düşünüyorum da onun için sordum :KK51:

Camımcığımmm...Senin yöneticin yani elemanı olarak senden sorumlu olduğu için seninle ilgilendiğini düşünüyorum.Ancak bunun akside olabilir...Kötüsünü düşünelim ki üzülmeyelim tatlım...

Neden tatlım iyimisin ?
Ne oldu aslı görmüşmü notu iyimisin niye vazgeçtin ne yaptı ne öküz :KK67::KK67:
Bilmiyorum vazgeçmem lazım. Gözünde saçma bi kız durumuna düşmek istemediğimden dolayı.
Artık gelse bile istemiyorum.
Kör değil herhalde. Gitsin bend daha güzelini hanımını bulsun.
Bişe olmadı ama böyle bir karar aldım. ( Sanki bir eksiğim var da peşinden koşucam.. )
Neyse yok daha yeni gidiyorum ofise ister yesin ister çöpe atsın girip bakmıycam.
Buda ona son kıyağımdı.

Çünkü şöyle bir bakıyorum da o benim için bişe yapmıyor.
Aşk acı çekmek diil paylaşmak.
Gitsin onu daha Mutlu edebilecek birisini bulsun. Buda son kararım..
Sabahın 4.30 unda whatsaba girmiş ne haltlar yiyosa artık.
( hiç whatsaba girmeyen benle oynuyor sanki öyle hissediyorum. )

Bilmiyorum vazgeçmem lazım. Gözünde saçma bi kız durumuna düşmek istemediğimden dolayı.
Artık gelse bile istemiyorum.
Kör değil herhalde. Gitsin bend daha güzelini hanımını bulsun.
Bişe olmadı ama böyle bir karar aldım. ( Sanki bir eksiğim var da peşinden koşucam.. )
Neyse yok daha yeni gidiyorum ofise ister yesin ister çöpe atsın girip bakmıycam.
Buda ona son kıyağımdı.
ah aslım ya hakkında ne hayırlısıysa o olsun

Kaçan kovalanır bebeğim...Şöyle düşün sen ondan çok daha iyilerine layıksın ...İsterse zaten belli eder .Bu erkekler fazla ilgi ile şımaran varlıklar tatlım.Git işine dimdik Full özgüven ile bak bakalım nasıl moraracak .Gelişmeleri bekliyoruz tatlım Bol şans..Gımıldan gımıldani veeer.Öpüyorum seni

Evet başladım. Geldi benim odanın yan tarafına ( o gelmiş önceden )
Ne alakaysa ben odaya girince girdi birisine bişeyler sordu yüzüne bakmadım.
Masası boş ( baklava yenmiş )
İnsan bi teşekkürler filan der.
Neyse çok sinirliyim.
Artık selam bile vermem.
Bu kadar kabalık görmedim..
Bişe beklemiyorum ama insan bir günaydın der. Yazık..

X