- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 907
-
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
hay ben onun kardeşine bencede hep sonradan gelecek aklı başına ama o zaman iş işten geçmez inşYa bu benim odama geldi yine kardeş naptın dedi
Bende çalışıyorum dedim odamdan çıkarken şunu söylüyor sonradan gelir aklım başıma mızıldanıyor bi şarkılar söylemeler bi hareketler odaya gelmek için bahane uydurdu resmen. Deliricem ya
Bazen ismim bazen abi bazen kardeşKonuyu takip edemedim(
Son durum abi kardeş mi gene
Bazen ismim bazen abi bazen kardeş
Baş başayken ismimi birisi varken kardeş bugün kesinleşti :) ama bıktım artık önemsemiyorum..HAyla kardes diyormu ya ?
Baş başayken ismimi birisi varken kardeş bugün kesinleşti :) ama bıktım artık önemsemiyorum..
Aynen öyle çok teşekkür ederim..Ben olsam bende sinir ve gicik olurdum. Bune böyle ya. Belirsizlikten hic hoslanmam. Bencede umursama. Bende erkek arkadasimla bir araya gelmeden önce bir kac hafta cok görüsüp konusmustuk. Sonra ben kendimi geri cekme istegi hissetim (kendini biraz farkli taniti). Iki hafta boyunca tek kelime etmedim, umursamadim karsilasmamiza ragmen. Iki hafta sonra o yazdi öyle basladik tekrardan konusmaya. O yazmasaydi ben yazmayacaktim birdaha belki karsilastigimizda iki cift laf ederdik nezaketen o kadar. Olacagi varsa zaten olur. Gelicekse o gelsin.
keşke vermeseydin be aslım ama iş işten geçmiş ne diyelim afiyet olsunYeni başladığım için baklava alıp dağıttım odasında yoktu bir yere gitmiş galiba bilmiyorum
Masasına tabakla bıraktım bir de not kağıdına afiyet olsun Aslı yazıp gülücük koydum :)
Acaba ne olcak yani iyi bir jest bence.
Sonra çıktım eve gidiyorum.
Yeni başladığım için baklava alıp dağıttım odasında yoktu bir yere gitmiş galiba bilmiyorum
Masasına tabakla bıraktım bir de not kağıdına afiyet olsun Aslı yazıp gülücük koydum :)
Acaba ne olcak yani iyi bir jest bence.
Sonra çıktım eve gidiyorum.
Yok gelicek o yani öyle biliyorumBence afiyet olsun kardeş Aslı yazsaydın daha iyi olurduBir de yiyecek mi kısmı var eve gidiyorsa o da senin gibi , sabah karşısında baklava ile yeni güne başlar
Paklavayı yesin ama ben yinede soğuk olayım diyorumkeşke vermeseydin be aslım ama iş işten geçmiş ne diyelim afiyet olsun
Ama o zaman kırılır bilemedim hata mı ettim ki.. İçime kurt düştübana abartı geldi...
yanı madem kaçıyon artık. ona baklavandan tattırmayacaktın..
ıyıce bu kız kaçıyo bak benı bıle düşünmemıs dıyecektı..
yanlış anlamaz derken aslı sende güldün kız akşam akşamPaklavayı yesin ama ben yinede soğuk olayım diyorumya bence bişe olmaz herkese ikram ettim ama görmen lazım çatalı koydum peçeteyi altına tam oturduğu sandalye masa arası önüne koydum bir de afiyet olsun Aslı ya umarım yanlış anlamaz ya..
Ama kimden olduğunu bilmiyor ki yani 2 kişi girdik biz kim getirdi die düşünmesin diye yaptım. Gönül rahatlığıyla yesin diyehayır baklava bıraktın madem not yazmasaydın...