Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

hay ben onun kardeşine bencede hep sonradan gelecek aklı başına ama o zaman iş işten geçmez inş

Baş başayken ismimi birisi varken kardeş bugün kesinleşti :) ama bıktım artık önemsemiyorum..

Ben olsam bende sinir ve gicik olurdum. Bune böyle ya. Belirsizlikten hic hoslanmam. Bencede umursama. Bende erkek arkadasimla bir araya gelmeden önce bir kac hafta cok görüsüp konusmustuk. Sonra ben kendimi geri cekme istegi hissetim (kendini biraz farkli taniti). Iki hafta boyunca tek kelime etmedim, umursamadim karsilasmamiza ragmen. Iki hafta sonra o yazdi öyle basladik tekrardan konusmaya. O yazmasaydi ben yazmayacaktim birdaha belki karsilastigimizda iki cift laf ederdik nezaketen o kadar. Olacagi varsa zaten olur. Gelicekse o gelsin.

Aynen öyle çok teşekkür ederim..

Yeni başladığım için baklava alıp dağıttım odasında yoktu bir yere gitmiş galiba bilmiyorum
Masasına tabakla bıraktım bir de not kağıdına afiyet olsun Aslı yazıp gülücük koydum :)
Acaba ne olcak yani iyi bir jest bence.
Sonra çıktım eve gidiyorum.

bana abartı geldi...
yanı madem kaçıyon artık. ona baklavandan tattırmayacaktın..
ıyıce bu kız kaçıyo bak benı bıle düşünmemıs dıyecektı..

keşke vermeseydin be aslım ama iş işten geçmiş ne diyelim afiyet olsun

Bence afiyet olsun kardeş Aslı yazsaydın daha iyi olurdu Bir de yiyecek mi kısmı var eve gidiyorsa o da senin gibi , sabah karşısında baklava ile yeni güne başlar

keşke vermeseydin be aslım ama iş işten geçmiş ne diyelim afiyet olsun
Paklavayı yesin ama ben yinede soğuk olayım diyorum ya bence bişe olmaz herkese ikram ettim ama görmen lazım çatalı koydum peçeteyi altına tam oturduğu sandalye masa arası önüne koydum bir de afiyet olsun Aslı ya umarım yanlış anlamaz ya..

yanlış anlamaz derken aslı sende güldün kız akşam akşam valla anladı zaten yanlış yokmu yöneticiden ses soluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…