Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Yok zaten daha üstelemiycem ben sadece nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Onun için sordum.
Normal davranacaksin canım Günaydın iyi akşamlar bi proje varsa normal her zamanki gibi davranacaksin gulumseyeceksin herkese olduğu kadar kesinlikle tersleme yada kıskandırma falan uğraşma öyle şeylerle diğer is yerindekilere nasıl davranıyorsun öyle davran yani

Bi arkadaşta o senle konuşana kadar konuşma demiş o zaman gördüğüm yerde gülümsiyim bitsin.

valla canım sen bılırsın çocuk sana tepkılı msj atmış ben olsam o konuşana kadar konuşmazdm
Tepkili diyosunuz yani.. Ya anlamadım bende zaten konuşmuycam ona karar verdimde tepkisini çözemedim. Ama elimde iyi bişe var ona haber vermeden çıkmıyorum. Artık o haberi bile vermiycem. Dengesiz midir nedir zaten terazi burcu.

Mesajı sert değil de sanki başka bir şey bekliyormuşta iyi akşamlarla karşılaşmış gibi geldi .

Yani şöylede diyebilirdi sanada iyi akşamlar kardeş
Son yere adımı koydu sanada iyi akşamlar o Zaman Aslı
Bu ikisi arasında fark var ama iğneleyici mi yoksa sert mi bilmiyorum.

İyi ya adamı tanıyan biri çıkıp şikayet ederse o zaman tavsiye dersin.
Gerçekten yanlış yoldasın kaç kişi yazmış daha da abartıyorsun.
Niye ki?
Tamam yazmam daha o zaman. İçimde büyüdü çünkü aşık oldum. Ve aşk hikayesine döndü. Bir çare aradım yani sağolun üzdüğünüz için.

Canım aynı şeyi bende soracaktım ya tanıyan birine yollarsanız diye aman diyim daha yollama kimseye kimsenin niyetini bilemezsin

Evet başladım müdürle konuşma yaparken bi arkadaş daha var ( erkek ) oda yeni başladı odaya girdi günaydın kardeşler dedi bi yüzüme baktı ( ben asla bakmadım ama )
Sonra gitti ben çıkarken yine girdi yan yana geçtik bi tuhaf hareketleri vardı.
Dediğiniz gibi hiç önemsemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…