Tatlıdan başla istersen.Kadayıf ve waffle olabilir.Adra neler yapmışsın ya lazanyalar çorbalar waffle lar sutlac kadayıf tatlısı canım bile hangisini çeken karar veremedi oldu mu şimdi hepsi de mükemmel duruyor amaöf ya nerden başlasam acaba bu arada burda senden Arnav Arnav diye gittim diziye başladım senin biyerlerde jalebi tarifin vardı ya usenjyorum usenmesem deniycem Hayır dizide ne uzunmus izle izle bitmiyor merakta ediyorum ne olacak diye
123 e geldim daha yarısı sanırım evet bazen çok sıkıcı oluyor ama baya guzelTatlıdan başla istersen.Kadayıf ve waffle olabilir.Demek Arnav seyrediyorsun. Kaçıncı bölümdesin ve beğendin mi?Evet gerçekten çok uzun.Ben de zorlandım bitirene kadar.Bazen sıkıcı da olabiliyor ama izleyen pişman olmaz:)Hintçeyi söktün mü? Ben Hindistan'a gitsem derdimi anlatırım sanırım.Öğrendim baya bir kelime. Onu bitir sırada Rudra var.
deadline bak seni Rudra'yla tanıştırayım. Bu şarkıyı çok seviyorum dizide de var zaten.Dizinin sonunu saçmalamışlar ama izlemeye değer.Ama altyazılı izle Türkçede kötü ve yanlış çeviriyorlar.
Daha başında sayılırsın.Çok çok daha güzelleşecek.Efsane sahneler seni bekliyor.123 e geldim daha yarısı sanırım evet bazen çok sıkıcı oluyor ama baya guzelbende baya kelime öğrendim ya en azından konusmasaam da bişeyler anlarım ne soruyorlar bu arada rudra yi tanıyorum iki haftadır anneannemdeyim sağolsun onu izliyor türkçesinden izledim baya ama bu bitince onu da altyazılı izleyeceğim birde benimsin mi ne var ya onu da izlerimo fa güzel bir kaç bölüm baktım inşallah izleyecem yani
Gülme komşuna gelir başına demişler.İzleyenlere kızdım başıma geldi Vuslat.Adra sende de Hint dizisi bağımlılığı mı başladı
Bende Kore dizileri hakkında aynı düşüncedeydimGülme komşuna gelir başına demişler.İzleyenlere kızdım başıma geldi Vuslat.
Kore'ye de mi el atsam napsam?Bende Kore dizileri hakkında aynı düşüncedeydimAma şimdi hayatımın bir parçası gibi oldu
Ben alabilir miyimElimde haftada üç kilo verdiren diyet listesi var.Sadece yağdan gidiyor.Televizyonda bir diyetisyen verdi.Çok sağlıklı bir liste.Aynen uyguladım 2,5 kilo verdim.Diyetisyen 3 kilo demişti halbuki ama neyse bir yerde yanlış yaptım herhalde:)İsteyen olursa özelden verebilirim.Buraya yazıp başlığımı sabote edemem.
Gönderdim canım.Ben alabilir miyim
bende alabilir miyim :)Elimde haftada üç kilo verdiren diyet listesi var.Sadece yağdan gidiyor.Televizyonda bir diyetisyen verdi.Çok sağlıklı bir liste.Aynen uyguladım 2,5 kilo verdim.Diyetisyen 3 kilo demişti halbuki ama neyse bir yerde yanlış yaptım herhalde:)İsteyen olursa özelden verebilirim.Buraya yazıp başlığımı sabote edemem.
Gönderdim:)bende alabilir miyim :)
Teşekkür ederim canım.bu arada sarımsaklı ekmekler çok güzel görünüyor, deneyeceğim mutlaka. ellerinize sağlık