Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık. Domates mi o pişmiş gibi duruyor tantunin salatası çiğ olur pismez eğer pismisse. Domates.maydanoz ve soğan çiğ olur. sadece tavuk piser.Bugün öğlene tantuni yaptım.Tarif ilk sayfada var.Bu sefer lavaşı hazır aldım.
Eki Görüntüle 1813018
Eki Görüntüle 1813022
Tantuni mi yazmışım tavuk dürüm olacaktı.Ama bizim evdeki adı tantuni bunun.Ondan öyle yazdım herhalde.Görünen pişmiş domates.Aslında bu benim damak tadıma göre bir dürümdü.Tavuğu yaparken biraz biber kızarttım hadi dedim biraz da domates pişireyim derken ortaya böyle birşey çıktı.İçi herkesin damak tadına kalmış.Zevkler farklı çünkü.Ama yapılışı tavuk dürümün aynısı.Eline sağlık. Domates mi o pişmiş gibi duruyor tantunin salatası çiğ olur pismez eğer pismisse. Domates.maydanoz ve soğan çiğ olur. sadece tavuk piser.
Salça ve sarimsakta mi var eğer var ise gerçek tantunide bunlar yok kız. 1.sayfada tavuk durum var OMu tantuni tarifi.
Çiğden yap bir ara onunda tadina bak bakalim begenecek misin.Tantuni mi yazmışım tavuk dürüm olacaktı.Ama bizim evdeki adı tantuni bunun.Ondan öyle yazdım herhalde.Görünen pişmiş domates.Aslında bu benim damak tadıma göre bir dürümdü.Tavuğu yaparken biraz biber kızarttım hadi dedim biraz da domates pişireyim derken ortaya böyle birşey çıktı.İçi herkesin damak tadına kalmış.Zevkler farklı çünkü.Ama yapılışı tavuk dürümün aynısı.
Üfff bu da çok güzel olur.Bir dahakine böyle deneyeyim.Yaparsam resim eklerim.Sağol canım.Çiğden yap bir ara onunda tadina bak bakalim begenecek misin.
Tavuklari önce hasla sonra suyu çekince yağını koy bol yağlı güzel olur☺içine bol kırmızı pul biber kirmiziligi oradan gelir.tuz karabiber hafif kimyon
Salata olarak domates. Kuru soğan ve maydanoz ince ince dogra.
Ekmekleri lavas yada somun tavukların üzerine bastir yağı çıksın sonra ekmeklerin içine tavuk ve salatayı kat durum yap.
Aynı versiyonda ette yapılır.
Simit aldım mi anında yerim çok severimSimit bayatlayınca ne kadar ısıtırsan ısıt lastik gibi oluyor.Bayat sinirleri değerlendirmenin pratik bir yolu.Yaklaşık üç adet simite üç adet yumurta kullandım.Diğer malzemelerin miktarını kendiniz ayarlayabilirsiniz.
SUCUKLU KAŞARLI SİMİT
MALZEMELER
Simit
Yumurta
Sucuk
Beyaz peynir
Tereyağ
Tuz
Kaşar peyniri
YAPILIŞI
Simitler küçük küçük doğranıp yumurtayla karıştırılır ve hafif tuzlanır.Fırın tepsisine koyulup üzerine küp küp doğranmış sucuk,beyaz peynir ve tereyağ parçaları eklenir.Fırına atılıp hafif kızarınca üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpilip tekrar fırına verilir.Kaşarlar eriyince alınır.
Eki Görüntüle 1813707
Eki Görüntüle 1813708
Eki Görüntüle 1813710
Eki Görüntüle 1813711
Eki Görüntüle 1813718
Gezerek yemek ayrı onu ben de yapıyorum ama biz sabah da ısıtır yeriz diye baya toplu alıyoruz kalıyor.Simit aldım mi anında yerim çok severim
Kalabalık misiniz. Kahvaltiyada aldık mi anında biter.Gezerek yemek ayrı onu ben de yapıyorum ama biz sabah da ısıtır yeriz diye baya toplu alıyoruz kalıyor.
Evet öyleyiz.Bir de aç olunca çok yerim diye çok alıyorsun az yiyince de kalıyor işte.Bizim fırının simitleri de baya iri.Kalabalık misiniz. Kahvaltiyada aldık mi anında biter.
Efser naber canım?Kimi gördüm
Efser naber canım?
Ben de iyiyim canım çok şükür.Net yavaşsa açmaz.Bakarsın sonra:)
İyi diyelim adra ne olsun hezamanki hallerimiz,sen nasılsın ? Tarflere bakmak istiyorum benim net yavaş resimleri geç açıyor
evet öyle birazcığını gördüm sayfaların maşallahı var güzel ilerlemişsin şimdi neler vardı içindeBen de iyiyim canım çok şükür.Net yavaşsa açmaz.Bakarsın sonra:)
Bazen ilham geliyor yapıyorum bazen de ara veriyorum.Evet güzel şeyler var maalesef.evet öyle birazcığını gördüm sayfaların maşallahı var güzel ilerlemişsin şimdi neler vardı içinde