ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Bayat ekmekleri değerlendirmenin lezzetli bir yolu.Bunu kepek ekmeği veya tam buğday ekmeği ile de yapabilirsiniz.

SARIMSAKLI EKMEK

MALZEMELER

1 ekmek
Yarım çay bardağı zeytinyağı
3 diş sarımsak
Kekik
Tereyağ
Kaşar peyniri

YAPILIŞI

Zeytinyağı,ezilmiş sarımsak ve kekik karıştırılır.Dilim dilim kesilen ekmeklerin üzerine sürülüp üzerine minik minik tereyağ parçaları koyulur.Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilip fırının yüksek derecesinde kızartılır.(Biraz normal pişirdikten sonra ızgara konumuna getirdim.)Arzuya göre üzerine kaşar peyniri rendesi koyulup kaşarlar eriyene kadar pişirilir.

Eki Görüntüle 1820581
Eki Görüntüle 1820583
Eki Görüntüle 1820584
Eki Görüntüle 1820587
Eki Görüntüle 1820588
Eki Görüntüle 1820589
Eki Görüntüle 1820592

Ellerine sağlık Adracım:KK200: Ben de yapıyorum bunu, kahvaltıda çok güzel gidiyor:kk77:
Ben azıcık biber salçası da katıyorum:)

Sarımsaklı ekmekle 100. tarifimi eklemişim.:KK50:

a373G5.gif

:KK73::KK73::nazar::KK36::KK36:

Elimde haftada üç kilo verdiren diyet listesi var.Sadece yağdan gidiyor.Televizyonda bir diyetisyen verdi.Çok sağlıklı bir liste.Aynen uyguladım 2,5 kilo verdim.Diyetisyen 3 kilo demişti halbuki ama neyse bir yerde yanlış yaptım herhalde:)İsteyen olursa özelden verebilirim.Buraya yazıp başlığımı sabote edemem.:KK48:
Bana da yolla canım, eşime uygulayacağım:KK53:

Ne ara yaptin da oldu da kavurdun :) eline saglik. Annem daha gecen hafta yapti da biz gec kaldik sanirim :)
2 hafta falan oldu kuralı:) 3-4 günde yarısından fazlası bitti bile:)
Aşırı seviyorum hodanın her türlü halini:kk77: Teşekkür ederim:)

Eki Görüntüle 1821308

Hodan (kaldırık) turşusu yaptım, bu da kavurması:)
Ellerine sağlık canım.:KK36:Turşusunun kavurması çok güzel oluyor.Ben ot kavurmalarının içinde en çok bunun kavurmasını seviyorum.Pazı kavurmasından daha lezzetli mesela.Kavurmasını da yapıyorsun dimi?

Son düzenleme:
X