Suyundandir dermisimBizde yeşil nane hiç kullanılmaz.Ama sizin oranın yemekleri süper yahu.Adana`da bir dolma yemiştim halen unutamam.Havasından mı suyundan mı bilmem süperdi.Bulgur da güzel oluyor bence.Alışmışız pirince hep onu kullanıyoruz.Sağlık için bulgur daha iyi.
Burada da çeşmeden içeriz suyu.Bilmem mi sizin meyveleri:)Bizde ana yollarda palmiye ağaçları var sizde portakal.Suyundandir dermisimbizim buralarda sular cesmeden içilir birde söyle bir avantajimiz var sebze ve meyve tukettigimiz gıda ürünleri burada üretiliyor o yüzden hem çok ucuz hem de lezzetli. Disariya da çoğunlukla Mersin Antalya gibi yerlerden gidiyor ve pahalı oluyor.
Tek kötü yanimiz sıcak yazın nemle 59.60 lari buluyor giydigin kıyafet su için de kalıyor 10 dk markete gitsen bile.Burada da çeşmeden içeriz suyu.Bilmem mi sizin meyveleri:)Bizde ana yollarda palmiye ağaçları var sizde portakal.Çok tuhafıma gitmişti.Şanslısınız valla:)
Ya ara yapıver ne olacak neyse anlaşalim sütlü tatlı yolla bari yapınca bana da ya kargoyla ver gelirKurabiye mi?Aslında çoktandır yapmak istediğim bir tarif var.Ama biraz beklemen lazım:)Sütlü ıslak tarifler daha cezbedici.
Evet çok sıcakmış.Ben kasım ayında gitmiştim yıllar önce.O zaman iyiydi.Yazın oradan misafirlerimiz gelmişti.Burası onlara yayla gibi geldi biz çok bunalırken.Burası sıcak mı ki dediler.Tek kötü yanimiz sıcak yazın nemle 59.60 lari buluyor giydigin kıyafet su için de kalıyor 10 dk markete gitsen bile.
Aklıma girme bak yaparım ha.Ya ara yapıver ne olacak neyse anlaşalim sütlü tatlı yolla bari yapınca bana da ya kargoyla ver gelir
evet bak her saat başı otobüs var ordan hiç sıkıntı değil gönderebilirsinAklıma girme bak yaparım ha.Sen adresi gönder otobüse veririm alırsın.
Otobüse kadar gidip yorulacağına sen yapsan,yesen buraya da koysan biz de görsek nasıl olur acaba?evet bak her saat başı otobüs var ordan hiç sıkıntı değil gönderebilirsin
ya iste yapmaya üşeniyorum ben ayrıca otobüs yazıhanesi benim evin yolu üstünde daha kolay bikereOtobüse kadar gidip yorulacağına sen yapsan,Yesen buraya da koysan biz de görsek nasıl olur acaba?
Evet eski evimiz çok sicakti Mayıs. Haziran da klima açılır 24 saat susmazdi eylul cikincaya dek ekime kadar.Şimdiki evimiz serin klimaya gerek kalmıyor yazın serin oluyor.Evet çok sıcakmış.Ben kasım ayında gitmiştim yıllar önce.O zaman iyiydi.Yazın oradan misafirlerimiz gelmişti.Burası onlara yayla gibi geldi biz çok bunalırken.Burası sıcak mı ki dediler.Klimasız durulmuyormuş oralarda.
Ya işte benim ev otogara uzak.ya iste yapmaya üşeniyorum ben ayrıca otobüs yazıhanesi benim evin yolu üstünde daha kolay bikere
Ohh kurtulmuşsun o zaman.Kışın bir şekilde idare ediliyor ama yazın insan cinnet geçirebiliyor sıcaktan.Evet eski evimiz çok sicakti Mayıs. Haziran da klima açılır 24 saat susmazdi ekime kadar.Şimdiki evimiz serin klimaya gerek kalmıyor yazın serin oluyor.
ha bak o olmadı neyse yormayım seni ya napayım kalkıp kendim yaparım ben artıkınYa işte benim ev otogara uzak.Ters hatta. Ama taksi tutup göndereyim parayı da sen ödersin ne dersin?
Ohh kurtulmuşsun o zaman.Kışın bir şekilde idare ediliyor ama yazın insan cinnet geçirebiliyor sıcaktan.
Evet kurtulduk klimadan oda daha beter hasta ediyor yazın zaten balkonda yatarım en rahatı.Ya işte benim ev otogara uzak.Ters hatta. Ama taksi tutup göndereyim parayı da sen ödersin ne dersin?
Ohh kurtulmuşsun o zaman.Kışın bir şekilde idare ediliyor ama yazın insan cinnet geçirebiliyor sıcaktan.
Doğru yolu bulduğuna sevindim.ha bak o olmadı neyse yormayım seni ya napayım kalkıp kendim yaparım ben artıkınneyse yada yapmayım ben diyete devam edeyim bu aralar zaten baya boşladım herşeyi yedim
Yazın annem de balkonda yatar.Evet kurtulduk klimadan oda daha beter hasta ediyor yazın zaten balkonda yatarım en rahatı.
Yok benim konforum bozulmaz ev yapılacak bir alan yokDoğru yolu bulduğuna sevindim.Canın isteyince yap ye ya üç günlük dünya kasma o kadar. Telafi edersin.
Yazın annem de balkonda yatar.Ama yan tarafa ev yapıldı konforu bozuldu bu yaz.
Şanslısın o zaman.Yok benim konforum bozulmaz ev yapılacak bir alan yokiki tane geniş balkon havalar biraz isinsin hep balkonda otururuz kahvaltı yemek hep balkonda olur misafirler bile balkonda oturur o yüzden balkonsuz evde yapamam ben
Offf canim cekti yaaaaa
Yapılmaz haklısın.Offf canim cekti yaaaaa
Yapilir mi