ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Bak onu eklememiştim.Hatırlattığın iyi oldu canım.Hemen bir resim ve link vereyim.:KK66:
ekle tabii,biraz önce taradım sayfaları bulamadım,seni de rahatsız etmeyeyim dedim,yemek topiğine yazdım,hemen Nevreste koştu geldi sağolsun.
Yarın yada çarşamba yapmaya çalışıcam bu tarifini,yufkası çok ince olmaz değilmi?

Bu tarifle birinci oldum:)Oy veren arkadaşlarıma tekrar çok teşekkür ederim.:KK37:Link burada;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-boregi-bagdat-baharat-sponsorlugunda.870070/

20151025_123342.jpg

Son düzenleme:
ekle tabii,biraz önce taradım sayfaları bulamadım,seni de rahatsız etmeyeyim dedim,yemek topiğne yazdım,hemen Nevreste koştu geldi sağolsun.
Yarın yada çarşamba yapmaya çalışıcam bu tarifini,yufkası çok ince olmaz değilmi?
Yok canım rahatsız etmezdin sağolsun Nevoş da vermiş.Yeni diye eklememiştim onu.Yufka iki kat.İnce olmuyor.Çok kurutmazsan gayet güzel.:KK66:

Son düzenleme:
Yok canım rahatsız etmezdin sağolsun Nevoş da vermiş.Yeni diye eklememiştim onu.Yufka iki kat.İnce olmuyor.Çok kurutmazsan gayet güzel.:KK66:
İki kat olduğunu biliyorum ama yine de ince olurmu endişesi taşıyordum,tamam o zaman sana güveniyorum.Peki nasıl kurutmamayı başarıcam var mı bir püf noktası?

İki kat olduğunu biliyorum ama yine de ince olurmu endişesi taşıyordum,tamam o zaman sana güveniyorum.Peki nasıl kurutmamayı başarıcam var mı bir püf noktası?
Kenarlardan piştiği anlaşılıyor.Altı kıpkırmızı olmuyor zaten.Hazır lahmacun gibi oluyor.Kenarlara bak kızardıysa hemen al.:KK66:

Kenarlardan piştiği anlaşılıyor.Altı kıpkırmızı olmuyor zaten.Hazır lahmacun gibi oluyor.Kenarlara bak kızardıysa hemen al.:KK66:
Tamam canım çok teşekkürederim,üşenmezde fotoğraflarını çekersem sana atarım fotoları,bakın bunlar adranın tarifi diye,çok teşekkürler tekrar:KK19:

Dur birde ben deneyeyim,bu iki gün yaptım yaptım yoksa haftaya pazartesiye kalır ,bak çirkin olursa suçu sana atıcam ona göre,işin ucunda kocama rezil olmak var:KK48:
Mesuliyet kabul etmem.:KK70:Beğenmediğim hiçbir tarifi eklemiyorum.Eklediklerim de evimizde devamlı yapılan tarifler.Yani prenses ya olacak ya olacak.:KK70:

Ayh tam da yemek yemekle, yememek arasında boğuşurken bu topiğin bildiriminin gelmesi olmadı :confused: Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor yemekler, Kemal Sunal misali bilgisayarın ekranına ekmek banıp yiyesim geldi :KK70:

X