- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Faydalanınız tabiki.Tavsiye üzerine göz gezdirdim tabiiki faydalanicağım
adracım sayfan hayırlı olsun başarılar
Çok teşekkür ederim kayra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faydalanınız tabiki.Tavsiye üzerine göz gezdirdim tabiiki faydalanicağım
adracım sayfan hayırlı olsun başarılar
Bak onu eklememiştim.Hatırlattığın iyi oldu canım.Hemen bir resim ve link vereyim.adra 2 saattir lahmacun böreğini arıyorum,buldum nihayet,nereye sakladın bu tarifi
ekle tabii,biraz önce taradım sayfaları bulamadım,seni de rahatsız etmeyeyim dedim,yemek topiğine yazdım,hemen Nevreste koştu geldi sağolsun.Bak onu eklememiştim.Hatırlattığın iyi oldu canım.Hemen bir resim ve link vereyim.
Yok canım rahatsız etmezdin sağolsun Nevoş da vermiş.Yeni diye eklememiştim onu.Yufka iki kat.İnce olmuyor.Çok kurutmazsan gayet güzel.ekle tabii,biraz önce taradım sayfaları bulamadım,seni de rahatsız etmeyeyim dedim,yemek topiğne yazdım,hemen Nevreste koştu geldi sağolsun.
Yarın yada çarşamba yapmaya çalışıcam bu tarifini,yufkası çok ince olmaz değilmi?
Adracığım linke tıklayınca direkt konunun 98.sayfasına atıyor bizi,bir daha kontrol edip düzelt istersen canımBu tarifle birinci oldum:)Oy veren arkadaşlarıma tekrar çok teşekkür ederim.Link burada;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/adra-nin-tarif-defteri.878668/page-98
Eki Görüntüle 1730335
İki kat olduğunu biliyorum ama yine de ince olurmu endişesi taşıyordum,tamam o zaman sana güveniyorum.Peki nasıl kurutmamayı başarıcam var mı bir püf noktası?Yok canım rahatsız etmezdin sağolsun Nevoş da vermiş.Yeni diye eklememiştim onu.Yufka iki kat.İnce olmuyor.Çok kurutmazsan gayet güzel.
Kenarlardan piştiği anlaşılıyor.Altı kıpkırmızı olmuyor zaten.Hazır lahmacun gibi oluyor.Kenarlara bak kızardıysa hemen al.İki kat olduğunu biliyorum ama yine de ince olurmu endişesi taşıyordum,tamam o zaman sana güveniyorum.Peki nasıl kurutmamayı başarıcam var mı bir püf noktası?
Tamam canım çok teşekkürederim,üşenmezde fotoğraflarını çekersem sana atarım fotoları,bakın bunlar adranın tarifi diye,çok teşekkürler tekrarKenarlardan piştiği anlaşılıyor.Altı kıpkırmızı olmuyor zaten.Hazır lahmacun gibi oluyor.Kenarlara bak kızardıysa hemen al.
Önceki kopyaladığım sayfa çıkmış:)Çok sağol canım.Adracığım linke tıklayınca direkt konunun 98.sayfasına atıyor bizi,bir daha kontrol edip düzelt istersen canım
İnşallah güzel olur.Çekebilirsen atarsın canım.Kötü olursa hiç zahmet etme.Tamam canım çok teşekkürederim,üşenmezde fotoğraflarını çekersem sana atarım fotoları,bakın bunlar adranın tarifi diye,çok teşekkürler tekrar
Hahaha olmaz olmaz,sana güveniyorumİnşallah güzel olur.Çekebilirsen atarsın canım.Kötü olursa hiç zahmet etme.
Ben de kendime güveniyorum da rabia01 becerememişti o bakımdan.Ama bir kaç kişi de gayet güzel yapmıştı.Hahaha olmaz olmaz,sana güveniyorum
Dur birde ben deneyeyim,bu iki gün yaptım yaptım yoksa haftaya pazartesiye kalır ,bak çirkin olursa suçu sana atıcam ona göre,işin ucunda kocama rezil olmak varBen de kendime güveniyorum da rabia01 becerememişti o bakımdan.Ama bir kaç kişi de gayet güzel yapmıştı.
Mesuliyet kabul etmem.Beğenmediğim hiçbir tarifi eklemiyorum.Eklediklerim de evimizde devamlı yapılan tarifler.Yani prenses ya olacak ya olacak.Dur birde ben deneyeyim,bu iki gün yaptım yaptım yoksa haftaya pazartesiye kalır ,bak çirkin olursa suçu sana atıcam ona göre,işin ucunda kocama rezil olmak var
Teşekkür ederim canım.Immmmm ellerine sağlık cnm hepsi çok güzel :)
A bu Arnav Kushi'nin Arnav ımı acaba@_VUSLAT_ Neredesin canım?Gel seninle Arnav`ı konuşalım.