Yanı ila bol yağ diyosun bende bezelyeli havuçlu yaparımBenim damak tadıma pek gitmez.Çünkü dürümün içinde soğanı,patatesi,ketçapı,mayonezi var.Dürüme lezzet veriyor.Börekte tavuk göğsü pek gitmez sanki.
İşim bu Efser.Bişey var adrasen dürümleri açmaları gözümüzün önünde salayarak bizi hipnoz ediyorsun
Yok ben yapmıştım da beğenmemiştim. Hamur mu yiyorsun tavuk mu belli değil.A ama ben öyle tavuklu börek yemistim arkadaşımda güzeldi valla
Tamam anladım simdiİşim bu Efser.Herşey sizin için.
Yok ben yapmıştım da beğenmemiştim. Hamur mu yiyorsun tavuk mu belli değil.Mis gibi bir kıymalı börek değil yani.
Yağ değil lezzet.Yanı ila bol yağ diyosun bende bezelyeli havuçlu yaparım
Yağ değil lezzet.Bezelyeli havuçlu da yapsan kurtarmaz.
Yani sen yap dene yine de.Belki beğenirsin.Dost acı söyler tamam
Ama dürümün iç harçı çok lezzetli adraYani sen yap dene yine de.Belki beğenirsin.Hatta yap resim koy güzel oldu bak diye.
Evet lezzetli.Belki de güzel olur.Ama dürümün iç harçı çok lezzetli adra
Bizi hipnoz ederken iyiEvet lezzetli.Belki de güzel olur.Bak aklıma sokma benim.
Görürsün bak
Bir sayfaya bir hipnozcu kafi.
Hadi bakalım.Görürsün bak
Bazen tavuk kızartırız veya haşlarız yenmez birkaç parça artar ya.İşte onları didikleyip,tereyağında pişirip kekikleyip ekmek arası dürüm yapabiliriz.Tereyağında salçayı sulandırıp pişiririz.Az da ketçap katıp sos yapıp ekmeğe sürdükten sonra istediğimiz malzemelerle tavuk dürümümüz hazır.
Eki Görüntüle 1712874
Hoşgeldin.
Yine hemen geldim adra
Öleceğiz artık batmaktan ileri gidiyor bu işHoşgeldin.
Bana da öyle geliyor.Öleceğiz artık batmaktan ileri gidiyor bu iş
Senin salatalarında böyledirBana da öyle geliyor.Salata yapmak lazım artık.
Yok ya salatayla hiç aram yok aslında.Senin salatalarında böyledir
Eğil eğil bizede faydası olurYok ya salatayla hiç aram yok aslında.Salata konusunda zayıfım.Bak bu konu üzerine eğilmem lazım.