Olsun göze yasak yok ya.Zaten bakıp çekip gidiyorum
Olsun göze yasak yok ya.Yiyeceğin günler de gelecek ben inanıyorum.
:))))))İnşallah amin :)))
Gözlerim de diyette olsa iyi olur nefsim kabarmasın
Aman yarabbi bu nedirTüm pizza tariflerinizi unutun ve bunu yapın.Çok iddaalı bir tarif:)
PUFİDİK PİZZA
HAMURU
1 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
1 tatlı kaşığı şeker
2 yumurta
1 çorba kaşığı toz maya
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Aldığı kadar un
Önce ılık su,ılık süt karıştırılıp maya eklenir.Derin kap içersine un koyulduktan sonra bu karışım dökülüp,diğer malzemeler eklenir.Üzeri örtülüp iki saat ya da hamur kabarıncaya kadar beklenir.
ÜST MALZEMESİ
3 Adet domates
3-4 adet yeşil biber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kekik
3 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz
Sucuk
Sosis
Siyah zeytin
Yeşil zeytin
Mısır
YAPILIŞI
Küçük küçük doğradığımız üç dört adet yeşil biber sıvıyağda pişirilir.Üç adet kabukları soyulmuş ve küp küp doğranmış domates,kekik,baharatlar ve tuz eklenip pişirilir.Tepsiye yaydığımız hamurun üzerine ketçap sürüldükten sonra soğuyan bu karışım dökülür.Arzunuza göre üstüne sucuk,sosis,mısır,siyah zeytin,yeşil zeytin koyulduktan sonra fırına verilir.Almaya yakın üzerine kaşar peyniri serpilip eriyene kadar beklenir.Üzerine ketçap ve mayonez dökülüp afiyetle yenir.
(Eski davul fırın tepsisiyle iki tepsi çıkıyor.Mini fırın tepsisiyle dört adet falan)
Eki Görüntüle 1694691
Eki Görüntüle 1694692
Eki Görüntüle 1694694
Evet ya çok güzel o pizza.Aman yarabbi bu nediragzimin suyu akti bakmasaymistm iyimis yani
Ellerine saglik bayildm en kisa zamanda mutlaka deneyecegm
Sağol nur`cuğum.Ben sabırsız bir insanım almışım hemen ocaktan. Karamelize de güzel olur.Baya oldu bunu yapalı.İçine bitter çikolata atıp çikolatalısını yapıyorlar biliyormusun?Ben hiç denemedim ama denemeyi düşünüyorum.
Takipteyim sayfa bir harikaEvet ya çok güzel o pizza.Dene bence de canım.
Hııım demek çok güzel oluyor çikolatalısı.Bitter de denedim canim ama beyaz ve sutlu cikolata gibisi yokEsim sadesini ,cocuklar cikolatalisini seviyor. Kahvaltiya , pastaya , kurabiyeye ,tatli krizlerine super oluyor .Her derde deva bu tarif
Mutlaka dene canim ,harika oluyor
Şuan çaya ihtiyacım var ama güçüm yok
Hııım demek çok güzel oluyor çikolatalısı.Hazır çikolata almaktan iyidir.Sütçü süt getirsin mutlaka deneyeceğim.Sağol canım.
Niye canım?Şuan çaya ihtiyacım var ama güçüm yokbu gün yine çakılma günüm
Kızımın sınav haftasıNiye canım?Kızın yapabilir sana çay. Hayat güzel.Kuşlar böcekler. Kışın kar seyredeceğiz ne güzel.
Hadi kalk kendine bir çay koy.Mis gibi sıcak sıcak içersin.Kızımın sınav haftasıbilmiyorum burda kuru soğuk var ortada karda yok
Tamam :)Hadi kalk kendine bir çay koy.Mis gibi sıcak sıcak içersin.Yanına da tatlı bir bisküvi alıp keyif yap. Burada kar çok hafif yağdı ama tutmadı.Hava da soğuk.
Şuan çaya ihtiyacım var ama güçüm yokbu gün yine çakılma günüm
Afiyet olsun kuzumAy benimde çaya ihtiyacım var ama yalnızım şuanTek tadı cıkmaz.
Ama cok canımı cektirdin yapim genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?