Aman yarabbi bu nedir agzimin suyu akti bakmasaymistm iyimis yani
Ellerine saglik bayildm en kisa zamanda mutlaka deneyecegm

Bitter de denedim canim ama beyaz ve sutlu cikolata gibisi yok Esim sadesini ,cocuklar cikolatalisini seviyor. Kahvaltiya , pastaya , kurabiyeye ,tatli krizlerine super oluyor .Her derde deva bu tarif
Mutlaka dene canim ,harika oluyor

Bitter de denedim canim ama beyaz ve sutlu cikolata gibisi yok Esim sadesini ,cocuklar cikolatalisini seviyor. Kahvaltiya , pastaya , kurabiyeye ,tatli krizlerine super oluyor .Her derde deva bu tarif
Mutlaka dene canim ,harika oluyor
Hııım demek çok güzel oluyor çikolatalısı.Hazır çikolata almaktan iyidir.Sütçü süt getirsin mutlaka deneyeceğim.Sağol canım.

Peyniri hamurunda olan bir poğaça.

TUZLU ÜÇGEN

MALZEMELER

125 gr. tereyağ veya margarin (Yumuşak olacak)
1 çay bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı yoğurt
1 avuç peynir ya da çökelek
1 yumurta (Akı içine,sarısı üstüne)
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz (Peyniriniz tuzluysa kontrollü atın)
Aldığı kadar un (Yumuşak bir hamur olacak)
Çörekotu

YAPILIŞI

Peynir de dahil tüm malzemeler karıştırılıp yoğrulur.Küçük yuvarlak bir hamur yapılıp ikiye katlanır.Katlandıktan sonra o da ikiye katlanıp üçgen şekil elde edilir.Üstüne yumurta sarısı ve çörekotu serpilip pişirilir.

Son düzenleme:
Kızımın sınav haftası bilmiyorum burda kuru soğuk var ortada karda yok
Hadi kalk kendine bir çay koy.Mis gibi sıcak sıcak içersin.Yanına da tatlı bir bisküvi alıp keyif yap.Burada kar çok hafif yağdı ama tutmadı.Hava da soğuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…