- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Çıkar canım ya niye çıkmasın.Yap tabi sen de iç.Ay benimde çaya ihtiyacım var ama yalnızım şuan Tek tadı cıkmaz.
Ama cok canımı cektirdin yapim genede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkar canım ya niye çıkmasın.Yap tabi sen de iç.Ay benimde çaya ihtiyacım var ama yalnızım şuan Tek tadı cıkmaz.
Ama cok canımı cektirdin yapim genede
Afiyet olsun kuzum
Çıkar canım ya niye çıkmasın.Yap tabi sen de iç.
Afiyet olsun canım.Hayat yiyince güzel.
Ben miskin miskin yataktayım halen yapayım diyeli uzun zaman olmuş
Hadi kalk bakim. Çay zor geliyorsa nescafe yap.Ben miskin miskin yataktayım halen yapayım diyeli uzun zaman olmuş
Kitap ve supangle saati.Siz bana bakmayın diyetteyseniz diyetinize devam edin.
Eki Görüntüle 1708035
Kalmaz nur`cuğum haklısın.Su resimden sonra diyet mi kalir adram
Kitap ve supangle saati.Siz bana bakmayın diyetteyseniz diyetinize devam edin.
Eki Görüntüle 1708035
Afiyet olsun adramablanında ellerine saglık
Sağol canım.Afiyet olsun adramablanında ellerine saglık
Hain adraa Canim çekti yaKitap ve supangle saati.Siz bana bakmayın diyetteyseniz diyetinize devam edin.
Eki Görüntüle 1708035
Hain adraa Canim çekti ya
olabilir kız ama o diyet pizzaAma canım bu sütlü tatlı. Yani yiyebilirsin.Senin yaptığın pizzadan daha masum olduğu kesin yani.
Bu da diyet tatlı.Light süt kullan.Altında bebe bisküvisi var.Onu da koyma.Al sana diyet tatlı.olabilir kız ama o diyet pizza
Şekerde koymayım yada esmer şeker koyayım az aha beğendi bunu DeadlineBu da diyet tatlı.Light süt kullan.Altında bebe bisküvisi var.Onu da koyma.Al sana diyet tatlı.
Pekmez de olur.Nasılsa kara anlaşılmaz.Bence tam diyetlik.Şekerde koymayım yada esmer şeker koyayım az aha beğendi bunu Deadline