teşekkür ederim değişik şeyler hoşuma gidiyor birde denenmiş tarifler ya ondan baya iyi oluyorEki Görüntüle 1700317
Siteye ekklemiştim sanırım dolmalarda varlinki bulmaya çalışayım
Geldim bile işte burda tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ekmek-dolmasi.836879/
Nasıl alıştılarsa öyle gider canım.Bizim evde kek,pasta devamlı olur.Biz de çok yemiyoruz mevsimsiz sebzeleri.Arada çok canımız isterse alıyoruz:)Allahtan benim çoçuklar çok düşkün değil arada bir süfle birde kek isterler yoksa bende yapardım
Ben mevsimsiz sebzeleri çok nadir tüketirim evet böylede güzel oldu
Sağol canım topiğimi beğenmene sevindim.a nasıl oluyor bu ekmek dolması merak ettim
adra harika bir konu oldu bu valla arada takip ediyorum fırında sütlaç denedim geçen ama malzemeleri azaltıp nefis oldu 2 kase çıktı biri hala bekliyor malum diyetteyim
bende yaramazlık öğününde yedim ama çok canım çekmişti birde denk geldi biliyormusun canım nasıl istiyor tarif bulsamda yapsam dedim baktım tam sen eklemişsin o gün buraya yazamadım direk denedim gerçekten güzel oldu ya şekerini az koyduğum haldeSağol canım topiğimi beğenmene sevindim.Takip et beni. Pratik tarifler ekliyorum.Çok sevindim sütlaçı denemene.Güzel oluyor valla alçak gönüllü olamayacağım o tarifte. Diyette de yenir ki.Sütlü o. Ben diyet yaparken yulaflı sütlaç yapmıştım halen unutamam o tadı.
Günlerde bile yapabileceğiniz çok lezzetli bir tarif.
KREMALI PATATES
MALZEMELER
5-6 adet patates
1 kutu krema (200 ml)
Sıvıyağ
Pulbiber
Karabiber
Tuz
Kaşar peyniri
YAPILIŞI
Patatesler küp küp doğranır.Derin bir kap içersinde kremayla harmanlanır.Tuz,karabiber ve pulbiber eklenir.Tepsiye dökülüp fırına verilir.Patateslerin pişmesine yakın rendelenmiş kaşar peyniri serpilip tekrar fırına verilir.Kaşarlar kızarınca alınır.
Eki Görüntüle 1700350
Eki Görüntüle 1700351
Yaramazlık güzeldir.bende yaramazlık öğününde yedim ama çok canım çekmişti birde denk geldi biliyormusun canım nasıl istiyor tarif bulsamda yapsam dedim baktım tam sen eklemişsin o gün buraya yazamadım direk denedim gerçekten güzel oldu ya şekerini az koyduğum halde
Yaramazlık güzeldir.Ne güzel olmuş canının istediği bir günde eklemem.Tarçın ekle yediğin sütlü tatlılara.Hiç yoktan iyidir napacan.
Teşekkür ederim.ellerinize sağlık :) ben bunları halka halka yapıyorum ve krema yerine 2 su bardağı süt ekliyorum öyle de çok lezzetli oluyor :) birazda sarımsak rendeliyorum sütün içine :)
Ben en çok aşurede seviyorum.Ne yazık ki o da senede birgün yapılıyor.tarçın güzeldir ya herşeye yakışıyor bende severim
ya aşure çok severim zamanı da geçti ya ama olsun istenirse yine yapılır benceBen en çok aşurede seviyorum.Ne yazık ki o da senede birgün yapılıyor.
Yapılır ama nedense bizde hiç yapılmıyor.ya aşure çok severim zamanı da geçti ya ama olsun istenirse yine yapılır bencebenim yemişliğim var yani
Kızarmış patatesten salata.Artan patates kızartmalarınızı değerlendirebilirsiniz.Tavsiye ederim.
KIZARMIŞ PATATES SALATASI
MALZEMELER
Küp küp doğranıp kızartılmış patates
Yeşil soğan
Maydanoz
Yağ
Limon
Pulbiber
Karabiber
Toz kırmızı biber
YAPILIŞI
Tüm malzemeler karıştırılır:)
Eki Görüntüle 1700416
Yapılır ama nedense bizde hiç yapılmıyor.Sanki kural var sadece o ay yapılacak diye.
Ama sen söyle şimdi hangisi daha lezzetli olur?Tabiki kızartma.Aman sakın haşlayıp yapma tabii , kızarmış olsun mutlaka
Şaka bir yana artan kızartmalar için iyi bir yöntem
Geçmiş olsun canım.Önemli birşey değildir inşallah.Ben bu sene sağlık sorunlarından yapamadım ama bana göre illa o zaman olmamalı , böyle eşsiz bir tat için senede bir yetmez di mi ama ?
Aşure yapınca koyarım
Ama sen söyle şimdi hangisi daha lezzetli olur?Tabiki kızartma.Amaç artan patates kızartmalarımızı değerlendirmek diyelim.
Geçmiş olsun canım.Önemli birşey değildir inşallah.Bence de senede bir gün yetmez.Çok harika bir lezzet bence de.Yaparsan mutlaka bekliyorum.
Çok çok geçmiş olsun canım.Şu an daha iyi olmana çok sevindim.Tabii ki de kızartma
Sağol canım , yok geçmedi onunla yaşamayı öğrenecekmişimMs teşhisi konuldu bana 6 ay önce , geçen ay ataklarım oldu , yürüme zorluğu falan ama şuan iyiyim
Eşim çok sever aşureyi , komşuların getirdiklerini de beğenmedi haspaYapayım da doysun aşureye