patatesi sevmeyen çok az kişilerden biri benim :)Patates sevmeyen çok az kişi vardır eminim.Yemeklerinizin yanına veya misafire yapabileceğiniz çok nefis bir tarif.
BEŞAMEL SOSLU PATATES
MALZEMELER
4 büyük boy patates (Küçükse miktarı arttırın.)
2,5 su bardağı süt
2 kaşık tereyağ
2 kaşık tepeleme un
Tuz,karabiber,pulbiber
Kaşar peyniri rendesi
YAPILIŞI
Patatesler haşlanıp ezilir.İçine tuz,karabiber ve pulbiber eklenip ezilir ve borcama döşenir.Tereyağında un pembeleşmeden çok hafif kavrulur.Süt eklenir.Karabiber ve tuz eklenir.Sos kaynayınca alınır.Patateslerin üstüne bu karışım yayılır.Üstüne kaşar peyniri rendelenip fırına verilir.Kaşarlar eriyince alınır.
Eki Görüntüle 1699665
Günaydın canım.Afiyet olsun.günaydın, sabah sabah kahve iyi geldi teşekkürler
Ben de bayılırım:)Patates yemeği mesela.patatesi sevmeyen çok az kişilerden biri benim :)
ver ver, çocuklara yaparım benBen de bayılırım:)Patates yemeği mesela.Çoğu kişi burun kıvırır o yemeğe ama nefistir bence:)Bir patates tarifim daha var.İlerleyen saatlerde vereceğim.
Tamam çocuklar bayılır eminim.ver ver, çocuklara yaparım ben, yemesemde evde yapıyorum illa ki
Aaa sen sevmiyormuşsun yanlış anlamışım.patatesi sevmeyen çok az kişilerden biri benim :)
evet sevmiyorum ama yaparım evde bi ben yaşamıyorum çünküAaa sen sevmiyormuşsun yanlış anlamışım.
Tabiki bizim mutfaktan geliyor.Bende diyorum bu kek kokusu nerden geliyor
Nefis görünüyor canım.
ben diyete başladığımdan beri azaltım bu pastane işleriniTabiki bizim mutfaktan geliyor.Pastane mutfağı gibi çalışıyor mübarek.
Nefis görünüyor canım.Hamburger ekmeğinden dimi bu.Ramazanda yapmıştın galiba bir kere.Eline sağlık.
Evet canım diyette pişmese iyi olur pasta börek.İnsan dayanamaz çünkü.Domates bibersiz de güzel olur.ben diyete başladığımdan beri azaltım bu pastane işlerinievet canım bu o tarif yanlız mevsimi değil diye domates biber içine bırakmadım azıçık salca ekledim teşekkür ederim
Allahtan benim çoçuklar çok düşkün değil arada bir süfle birde kek isterler yoksa bende yapardımEvet canım diyette pişmese iyi olur pasta börek.İnsan dayanamaz çünkü.Domates bibersiz de güzel olur.
a nasıl oluyor bu ekmek dolması merak ettimben diyete başladığımdan beri azaltım bu pastane işlerinievet canım bu o tarif yanlız mevsimi değil diye domates biber içine bırakmadım azıçık salca ekledim teşekkür ederim
Siteye ekklemiştim sanırım dolmalarda vara nasıl oluyor bu ekmek dolması merak ettim
adra harika bir konu oldu bu valla arada takip ediyorum fırında sütlaç denedim geçen ama malzemeleri azaltıp nefis oldu 2 kase çıktı biri hala bekliyor malum diyetteyim