İnşallah canım.vakit ayiramam diye erteliyorum cnm ins olur bigun:)
deniyim bakalım sağolNe kötüdür halıdaki çay lekesi.Makine parlatıcıyla dene bakalım.Bizimkiler çıktı.İnşallah senin halıdaki leke de çıkar canım.
Hamburger ekmeği çok yumuşak olduğu için pizzayı aratmayan çok güzel pratik bir kahvaltılık.
HAMBURGER EKMEĞİNDEN PİZZA
MALZEMELER
Hamburger ekmeği
Tereyağ
Ketçap
Pulbiber
Kekik
Sucuk
Domates
Biber
Zeytin
Kaşar peyniri rendesi
YAPILIŞI
Hamburger ekmeğini ikiye ayırıp tereyağ sürüyoruz.Üzerine ketçap,kekik ve pulbiber karışımını yayıp isteğinize göre diğer malzemeleri ekliyoruz.Fırına atıp almaya yakın üstüne kaşar rendesi serpiyoruz.
Eki Görüntüle 1698160
aynen ben de gratıs ındırımınden bı sey alamadım zaten moralım sıff fırr sıff fır
günaydın adra, bende bunu kullanıyorum, leke olur olmaz, parlatıcı döküp, ıslak mendille silinirse, izi bile kalmıyor, ayrıca bende parlatıcıyı sadece lekeler için kullanıyorum, makinaya kullanmıyorum,Halılarınızdaki lekeleri sıvı bulaşık makinesi parlatıcıyla silebilirsiniz.Makine parlatıcıları hiç de masum değil görüldüğü üzere.Baya köpürüyor.Ben makineden çıkan tabak ve çatalı yemek yemeden önce mutlaka sudan geçiriyorum.Parlatıcı yerine de sirke kullanıyorum.Yarım kova sıcağa yakın suya bu deterjanın yarısını koyup halılarınızı silebilirsiniz.Çıkmayan inatçı lekeleri de beze deterjanı direk dökerek silebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1698129
Bunu da ekleyip gideyim.
Krokan.Pastaların arasına veya üstüne koyuluyor parçalanıp.Arzuya göre fındık,üzüm de eklenebilir.Ama üzümler almaya yakın eklenir.Çayla da yiyebilirsiniz.
CEVİZLİ KROKAN
MALZEMELER
1 Su bardağından bir parmak az şeker
1 Su bardağı ceviz
Yarım çay bardağı susam
Bir kaç damla limon suyu
YAPILIŞI
Teflon tavaya tüm malzemeler koyulur.Kısık ateşte şeker eriyinceye kadar karıştırılır.Sonra yağlı kağıt üstüne dökülür.Yarım saat sonra kağıttan çıkarılarak parçalara ayrılır.
Eki Görüntüle 1697664
Eki Görüntüle 1697672
Eki Görüntüle 1697667
Eki Görüntüle 1697674
Ben de olsa da yesem.Yumurtaya talim ettim.Şimdi kahvaltıda şundan olsa da yesem
Ellerine sağlık canım.
Ben de yakaladım geçen hafta o indirimi.Fiyatlar baya iniyor.Gratis'te indirim bitmez:)Ben o indirimi reyonlar full doluyken yakaladım çok mutluyum
Yakında yılbaşı indirimi olacak Instagram'dan duyurmuşlardı
Günaydın canım.günaydın adra, bende bunu kullanıyorum, leke olur olmaz, parlatıcı döküp, ıslak mendille silinirse, izi bile kalmıyor, ayrıca bende parlatıcıyı sadece lekeler için kullanıyorum, makinaya kullanmıyorum,
ayrıca, makinanın içine limon koyuncada güzel parlatıyor..
Rica ederim.Afiyet olsun.dün akşam yaptım bunu, eskiden böyle şekerler olurdu çok severdim, teşekkürler tarif için
Ben de olsa da yesem.Yumurtaya talim ettim.
Ben de yakaladım geçen hafta o indirimi.Fiyatlar baya iniyor.Gratis'te indirim bitmez:)
Afiyet olsun canım.Ben de şuan önümde sucuklu yumurtayla yazıyorum
Gratis candır
Teşekkür ederim Beni.Adra butun tarifler birbirinden guzel ellerine saglik cnm
Ayrıca pufler superparlatıcıyı bende turk kahvesı lekesıne denedım arkadasımın tavsıyesıyle, oncesınde baya temızleyıcıler deneyıp lekeyı daha agırlastırmama rahmen gozle gorulur fark oldu