denemeye değer,Dün söylediğim göz altı kırışıklarına iyi gelen formülü veriyorum.Cilt bakımı ve güzellik uzmanı Şems Arslan verdi.
GÖZ ALTI MASKESİ
Saf zeytinyağı
Tatlı kaşığı
Peçete
Saf zeytinyağını hafif ılıtıyoruz.Kaşığı batırıp kaşığın tersiyle göz kenarlarımıza hafif hafif vuruyoruz.Sayarak yapabilirsiniz.Her göz kenarı için 15-20 kere mesela.Kan dolaşımını hızlandırıyor ve göz kenarlarına iyi geliyormuş.Sonra peçete yardımıyla yağın fazlalığını alıp dıştan içe doğru göz altı kremi sürer gibi masaj yapıyoruz.
Hoşgeldin topiğime canım.Bunlar muhtesem adracim
ama gece gece bana yapilir mi bu ,tam da 2 kg gitti derken
Günaydın SARAYCA.günaydın
denemeye değer,
çok hoş olmuş
Hoşgeldin topiğime canım.Aman boşver kilo bu alırsın da verirsin de. Nasılsa yaşlanınca yiyemeyeceğiz bari şimdi yiyelim. Senin yemeklerin de harika.
Günaydın SARAYCA.
Bence de denemeye değer.Hatta ben bu gece deneyeceğim.
Ben kendimi bildim bileli diyet yaparım.aynen öyle, denemeye değer,
adra ben diyet dopiclerinde dolanıp dururum, ama yemek yapmasını da yemesini de çok severim,
sende gayet marifetlisin, kilo durumun ne alemde acaba , yoksa yiyerek kilo almayan , metabolizması her daim hızlı çalışan, şanslı hatunlardan mısın
bendensin deseneBen kendimi bildim bileli diyet yaparım.Ama yemeden de duramam. Diyete pazartesi sabah başlar akşam çayın yanında keki görünce bırakacak kadar sadığım diyete. Yani diyet hep ağzımda:)Akşamları televizyon karşısında yere minder serip spor yapmakla geçti hayatım.O bakımdan sıkıdır vücudum.Yemek yemeyi seviyorum yani zayıf değil balık etliyim. Su içsem yarıyor diyemiyeceğim çünkü zayıflayabiliyorum.
En güzeli bizimki boşver.bendensin desene
olsa da yesemBu tosta kim hayır diyebilir.Gördüğünüz gibi elim çok boldur.
AYVALIK TOSTU
MALZEMELER
Trabzon ekmeği
Kaşar
Sucuk(Sosis ve salam da eklenebilir isteğe göre)
Domates
Rus salatası
Kornişon turşu
Tereyağ veya margarin
YAPILIŞI
Önce ekmeklerimizi tost makinesinde ısıtıyoruz.Hafif yağladığımız ekmeklere kaşar peynirini dizip,tost makinesinde kızarttığımız sucukları da ekleyip kaşar peynirleri eriyene kadar bastırıyoruz.Sonra içini açıp rus salatasını,domatesi ve turşuyu ekliyoruz.Tostumuz hazır.
Eki Görüntüle 1697619 Eki Görüntüle 1697620
Eki Görüntüle 1697623
Teşekkür ederim.olsa da yesem, eline sağlık canım
2-3 gün önce halıma çay döküldü sildim ama hala duruyo, merakla bekliyorum tarifiTopiğe pratik bilgileri de ekliyorum.Halılarınızdaki kirli lekeleri çok güzel çıkartacak ve silince tüm halılarınızın pırıl pırıl olacağı bir malzeme söyleyeceğim akşama.Çok şaşıracaksınız.Denendi onaylandı.
Bir de kırışıklara,çatlaklara ve de yanıklara iyi gelen bir tarifim var.
Hava yazdan kalma gibi çok güzel.Bu güzel havayı değerlendirip çarşıya gidiyorum.Bir saate anca hazırlanırım saç makyaj.Akşama görüşmek üzere.
Hoşgeldin topiğime canım.Aman boşver kilo bu alırsın da verirsin de. Nasılsa yaşlanınca yiyemeyeceğiz bari şimdi yiyelim. Senin yemeklerin de harika.
Günaydın SARAYCA.
Bence de denemeye değer.Hatta ben bu gece deneyeceğim.
Ne kötüdür halıdaki çay lekesi.2-3 gün önce halıma çay döküldü sildim ama hala duruyo, merakla bekliyorum tarifi
Aynen öyle diyorum canım.Can bogazdan gelir diyosun yanizaten niyetim bozuk diyeti bozmamak icin zor tutuyorum inan
Tesekkur ederim canim
vakit ayiramam diye erteliyorum cnm ins olur bigun:)Sen de yemeklerini ekleyebilirsin.Günlük,aylık nasıl istersen.