Tabiki katilabilirsin canimMerhaba bayanlar, ben de araniza katilabilir miyim:) su yilbasi olaylari bitsin adamakilli baslamayi düşünüyorum
21 yasindayim bekarim ogrenciyim. Suan malum donemimdeyim o yuzden kilomu tam bilemiyorum ama 67 68 arasi gidiyorum son zamanlarda ilk hedefim 63 ama 60 hatta belki 58 bile olabilirTabiki katilabilirsin canim
Hosgeldin aramiza
Yas boy kilo nedir evlimisin cocugun varmi??
Kendinden bahsetmek istersen tanisalim canim:))
Üç çocuğum var . Ikisi kiz küçüğü erkek.benimkiler baya araları sık . Senin var miydi canimCanim sende basaricaksin istersen olur evet birazdaha emek verip ve emeginin karsiligini almsya baslayinca motiven dahada artacak biraz sabretmelisin :))
Insallah canim olucaksin ben inaniyorum
Bu arada kac cocugun var canim??
Ferro sanol diye bır ilaç kullandım 3 kutuDemir in duzelmesine sevindim cunku kilo vermeye engelmis.ilac lami duzeldi yoksa beslenmeylemi. Biraz fazla soru sordum ama kadinlarin ortak sorunu kansizlik malesef(
Aynen canim dert etmiyorum artik haftada 500 gr. İle 1 kilo arasi gitse mutlu olucam odemler gitti artik gidenler yagdan gidiyor cunku :)))
Ben 10 yıldır inememistim. Gerçekten isteyince oluyorBu hafta hepimizde çok guzel vermisiz. Ama benim le sizin aranızda baya mesafe var . Benim daha çok gayret etmem lazım.
Şu seksenlerden bi kurtulsam kendime güvenim gelecek. Iki buçuk yıldır seksenden aşağı hiç inmedim.
Hosgeldin tekrar canim kolay gelsin o zaman:)) yasin gencmis metabolizman hizli oldugu icin daha kolay kilo verirsin21 yasindayim bekarim ogrenciyim. Suan malum donemimdeyim o yuzden kilomu tam bilemiyorum ama 67 68 arasi gidiyorum son zamanlarda ilk hedefim 63 ama 60 hatta belki 58 bile olabilir
Allah bagislasin canimÜç çocuğum var . Ikisi kiz küçüğü erkek.benimkiler baya araları sık . Senin var miydi canim
Dogum gunun kutlu olsun canim yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur ve fit bir vücut hediye etsin inşaallahIlk çocuğundan sonra 74 oldum ikincide 79 oldum ucuncu de bi ara 87 idim sonra 85 oldum baya kaldım. Büyük kızım 28 kilo resmen vücudumda kızım kadar fazlalık var. Boşu boşuna ne kadar yük taşıyorum. Artık atmanın zamanı geldi . Yarın 30 yaş oluyorum .31 olmadan artık sağlıklı ve guzel bir vücuda sahip olurum insaallah.
Hosgeldin tekrar canim kolay gelsin o zaman:)) yasin gencmis metabolizman hizli oldugu icin daha kolay kilo verirsin
Insallah canim tesekkurler
Aramıza hosgeldin fazla kilon yok gibi. Inşallah istediğin hedefe ulasirsin21 yasindayim bekarim ogrenciyim. Suan malum donemimdeyim o yuzden kilomu tam bilemiyorum ama 67 68 arasi gidiyorum son zamanlarda ilk hedefim 63 ama 60 hatta belki 58 bile olabilir
Doğum günün kutlu olsun canimIlk çocuğundan sonra 74 oldum ikincide 79 oldum ucuncu de bi ara 87 idim sonra 85 oldum baya kaldım. Büyük kızım 28 kilo resmen vücudumda kızım kadar fazlalık var. Boşu boşuna ne kadar yük taşıyorum. Artık atmanın zamanı geldi . Yarın 30 yaş oluyorum .31 olmadan artık sağlıklı ve guzel bir vücuda sahip olurum insaallah.
Hepimizin yeni yılı kutlu olsun. Sağlık huzur barış dolu bır yıl olsun inşallahKizlar hepinizin yeni yilini kutlarim.
2017 ülkemize barış ve huzur getirsin insallah.
Bizlerede basta saglik olmak uzere huzurlu ve mutlu bir sene olur insallah
Sevgiler
Tesekkur ederim insallahAramıza hosgeldin fazla kilon yok gibi. Inşallah istediğin hedefe ulasirsin
Merhaba canim. Internetimde sıkıntı var galiba kacgundur giremiyorum.Selam kizlar
Bugun kimse ugramamis buraya umarim kacsmak yapmamissinizdir. Ben bugun klasik kahvaltimi yaptim. Oglen kofte salata. Aksam da bi parca tavuk ve mor lahanali yogurt yedim aralarda sade kahve ve yesil cay ictim bugunu de saglikli seyler yiyerek atlattim cok sukur.
5 mil de sporumu yaptim
Sizin gununuz nasil gecti
Tünaydın herkeseEki Görüntüle 1933242
Tunaydin kizlar biraz gec oldu ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?