- 30 Mayıs 2016
- 334
- 394
- 33
- 37
geçmiş olsun canim. Yemene göre yine iyi dayaniyorsun . Sebze yemeklerini bile kısıtlı yiyorsun . Corbayi da. Mesele ben bir ogunumde tek çeşit yediğim zaman özellikle sebze ve corbalarda karnimi doyuruyorum aksi halde çok halsiz kalıyorum. Ve evde yoğun olunca. Anladığım kadarıyla sende yoğun bir insansın. Inşaallah sağlıklı bir şekilde kalıcı olarak zayiflarizMerhabalar
bugün çok yoğunum
Demir eksikliğim var. Sabah kan tahlili için sağlık ocağına gittim. Aç karnına gitmem gerekiyordu. O yüzden kahvaltı yapamadım.
Ordan da toplantım vardı. Oraya giderken 1 simit aldım. Yarısını yedim.
Sonrasında diyetisyen kontrolüne gittim. Şimdi ise okula dönüyorum.
Öğlen sabahtan kalan yarım simiti yedim.
Ara
yarım muz
yeşilçay
200 ml. süt
akşam
1 el kadar balık (dünden kaldı)
salata
1 dilim çavdar ekmeği
30 dk. egzersiz
1 fincan yeşilçay
1 elma
12 bardak su
Kalori saymakla cok iyi bi karar almissin canim.ne yediginin farkina variyosun. bende daha once Ayca Kaya nin 53333 sayarak zayifla yontemini kullanarak zayiflamistim...87 den 70 e dusmustum.Bu hafta cumaya kadar hiç tartilmayi düşünmüyorum. Cuma günü hepimizde mutlu oluruz insaallah.
Kızlar ben kalori sayıyorum daha kolay ima geliyor 1100 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum. Yaziyo diye bir program indirdim onunla takip ediyorum kendimi.
Sizlere hayırlı huzurlu günler dilerim. Yarin ki menüde bulunuruz
Gecmis olsun canim demir eksikligi bende de var tekrar kontrole gitmem lazim epey oldu gitmeyeli b12 ignesi d vitamini ve demir hapi kullanmistim.demir hapibi biraktim cok istahimi acmisti benim.d vitamini ampulunu hala ayda 1 kez kırıp iciyorum, bide multivitamin iciyorum enerjim dusmesin ve hasta olmayim diye malum kis ayindayizMerhabalar
bugün çok yoğunum
Demir eksikliğim var. Sabah kan tahlili için sağlık ocağına gittim. Aç karnına gitmem gerekiyordu. O yüzden kahvaltı yapamadım.
Ordan da toplantım vardı. Oraya giderken 1 simit aldım. Yarısını yedim.
Sonrasında diyetisyen kontrolüne gittim. Şimdi ise okula dönüyorum.
Öğlen sabahtan kalan yarım simiti yedim.
Ara
yarım muz
yeşilçay
200 ml. süt
akşam
1 el kadar balık (dünden kaldı)
salata
1 dilim çavdar ekmeği
30 dk. egzersiz
1 fincan yeşilçay
1 elma
12 bardak su
Teşekkür ederim canım. Demir eksikliği aslında hep yaşadığım bır sorun. Diyete bağlı değil yani.Geçmiş o
geçmiş olsun canim. Yemene göre yine iyi dayaniyorsun . Sebze yemeklerini bile kısıtlı yiyorsun . Corbayi da. Mesele ben bir ogunumde tek çeşit yediğim zaman özellikle sebze ve corbalarda karnimi doyuruyorum aksi halde çok halsiz kalıyorum. Ve evde yoğun olunca. Anladığım kadarıyla sende yoğun bir insansın. Inşaallah sağlıklı bir şekilde kalıcı olarak zayiflariz
Teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun. Demir halini ihmal etmesen iyi olur.Gecmis olsun canim demir eksikligi bende de var tekrar kontrole gitmem lazim epey oldu gitmeyeli b12 ignesi d vitamini ve demir hapi kullanmistim.demir hapibi biraktim cok istahimi acmisti benim.d vitamini ampulunu hala ayda 1 kez kırıp iciyorum, bide multivitamin iciyorum enerjim dusmesin ve hasta olmayim diye malum kis ayindayiz
Evet canim ben cok faydasini gordum halsizligimi aliyor :))Teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun. Demir halini ihmal etmesen iyi olur.
MultiVitamin işe yarıyor mu? Bende de çok halsizlik var bu sıralar
bugün menüm
kahvaltı
4 y.k. yulaf ezmesi
1 su bar. süt
1 y.k. kuru üzüm
öğle
6 y.k. yumurtalı ıspanak
4 y.k. yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara
2 küçük mandalina
1 fincan yeşilçay
2 form bisküvi
akşam
2 kepçe çorba
4 adet köfte(yağsız tavada)
4 y.k. yoğurt
salata
40 dk. egzersiz
1 fincan yeşilçay
1 elma
teşekkür ederim canımHer zamanki gib
Her zamanki gibi super menu canim afiyet olsun
Benimde reglim yaklasti canim bu hafta benden de az gidecek ama olsun eksilelim de az olsun öz olsun :))teşekkür ederim canım
cumaya az kaldı. bu hafta verebildim mi merak ediyorum. reglim de yaklaştı ama.
Tunaydin canımGunaydin kizlar
Bugun kar tatili nedeniyle kizim evde oglusla oynuyorlar bende kahvaltimi yaptim kahve mi icim spora basliycam birazdan sizler nasilsiniz diyet nasil gidiyor yarin tarti gunumuz 5 haftam bitecek nasilda gecti gunler umarim bahara kadar en az 15 kilo veririm
T Tatlibiberim87 kalori sayimina alistinmi canim???
Sağol canim. Benimde ikinci haftam bitiyor.Gunaydin kizlar
Bugun kar tatili nedeniyle kizim evde oglusla oynuyorlar bende kahvaltimi yaptim kahve mi icim spora basliycam birazdan sizler nasilsiniz diyet nasil gidiyor yarin tarti gunumuz 5 haftam bitecek nasilda gecti gunler umarim bahara kadar en az 15 kilo veririm
T Tatlibiberim87 kalori sayimina alistinmi canim???
Ohh miss oglusada sanada afiyet olsun canim:))Tunaydin canım
Diyet iyi gidiyor sayılır. Sabah yulaf ezmeli kahvaltımı yaptım. 10 gibi oğlumla ceviz ve kuru dut yedik biraz. Ben 2 ceviz 6 7 tane dut yedim.
Öğle 2 yk. Ispanaklı yumurta 2 yk. Patates salatası 3 yk yoğurt 2 kepçe mercimek çorbası yedim
Ara
2 mandalina
Yeşilçay
3 form bisküvi
Aksam
2 kepçe çorba
Salata
4 yk yoğurt
1 kepçe kuru fasulye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?