- 30 Mayıs 2016
- 334
- 394
- 33
- 37
Sen de verirsin inşallah. Azimle devam etmelisin. Pes etmek yokBi beş kiloda ben versem keşke . Bi verdiğimi görsem.
Ama sizin verdiğinizi goruncede çok guzel motive oluyor insan. Daha çok hirslaniyor.
Benimde size yetismem lazim
Sende azimle devam etmelisin canim spor yaptigin icin vucudunda illaki degismeler olmustur ama tartiya yansimamis olabilir 1 ay sabret canim kacamaksiz devam et sonucu gorunce birakamiycaksin zaten hadi bize yetisBi beş kiloda ben versem keşke . Bi verdiğimi görsem.
Ama sizin verdiğinizi goruncede çok guzel motive oluyor insan. Daha çok hirslaniyor.
Benimde size yetismem lazim
Ben de iki gündür youtube girmeyince kendimce birseyler yapıyordum. Dün bu yazını okuyunca dediğin siteye girdim. Sonuç harika video. Bayagi terledim ve yoruldum. Çok teşekkür ederim sana. Forumun en güzel tarafı da bu sanırım. Birbirimize destek olnakKizlar you tube' a 2 gundur giremiyordum yani cok yavas videolar acilmiyo bende google a leslie sansone dailymotion yazdim degisik 3 mil videolari buldum 56 dk olani cok eglenceli tavsiye ederim muthis terledim dans bile var yani
Rica ederim canim benimBen de iki gündür youtube girmeyince kendimce birseyler yapıyordum. Dün bu yazını okuyunca dediğin siteye girdim. Sonuç harika video. Bayagi terledim ve yoruldum. Çok teşekkür ederim sana. Forumun en güzel tarafı da bu sanırım. Birbirimize destek olnak
sınavında başarılar dilerimBugun buyuk bi sinav vericegim:)) evdekilere pizza yapicam ama ben tabikide yemiycemtadimlik bile yok bana. .daha onceki yediklerime sayiyorum
Sinavimi basariyla gectim canim yemedim hala pizza var ama yemiyorum kafada bitirdim ben bu isisınavında başarılar dilerim
canım play store dan mı indirdin?Bu hafta cumaya kadar hiç tartilmayi düşünmüyorum. Cuma günü hepimizde mutlu oluruz insaallah.
Kızlar ben kalori sayıyorum daha kolay ima geliyor 1100 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum. Yaziyo diye bir program indirdim onunla takip ediyorum kendimi.
Sizlere hayırlı huzurlu günler dilerim. Yarin ki menüde bulunuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?