- 1 Kasım 2016
- 378
- 416
- 43
Günaydın canım sirke ne kadar koyuyosun bır şu bardaginaCanim sabah erken saatte metabolizmayi harekete gecirmek icin elma sirkeli su ve bal tuketiyorum tabikide kilo vermeye yardimci :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım sirke ne kadar koyuyosun bır şu bardaginaCanim sabah erken saatte metabolizmayi harekete gecirmek icin elma sirkeli su ve bal tuketiyorum tabikide kilo vermeye yardimci :))
1 yemek kasigi koyuyorum canim :))Günaydın canım sirke ne kadar koyuyosun bır şu bardagina
anladım. ben de deneyeyim1 yemek kasigi koyuyorum canim :))
Cok haklisin canim gozunun onunde birsuru hamur isi olup ve iradene sahip olmak cok zor ama bu zamana kadar o kalorili yagli sekerli gidalari cok yedik ve hepsinin tadlarini da biliyoruz hedef kilomuza yakin belki yakmak uzere tadimlik yeriz ama simdilik yeme lutfen ben bu sefer sifir kacamakla yola devam ediyorum cunku kendimi cok iyi taniyorum bi kere den bisey olmaz azcik tadina bakiyim yarin veya bi sonraki ogun telafi ederim diye diye bi baktim ortada diyet yookk artik kilolu olmaktan biktim ve busefrr olucak inaniyorum allahtan bi engel bi hastalik vs olmaz ise insallah basarmak istiyorum...ben her aksam esime cayin yaninda abur cubur cerez vs hazirliyorum ama ben agzima lokma bile koymuyorum.sende iradelisin masallah istersen yemezsin hersey senin elindeiki haftadır okulda bitmek bilmeyen yerli malı haftası kutlamaları oluyor.
here yerde pastalar,börekler, kurabiyeler...
bir bitseydi şu yerli pasta haftası
evde bile yapmıyorum artık böyle şeyler. yemeyeyim diye. çünkü görünce dayanamıyorum.
demin yine öğretmenler odasında bir sürü şey vardı. fakat bu sefer nefsime hakim oldum. evden getirdiğim yarım narı kemirdim.
çok doğru söylüyorsun. ben de aman canım bir tadına bakayım diyorum. sonra başka bir şey derken totalde bayağı sınırı aşmış oluyorum. diğer öğün veya günde telafi ederim düşüncesi bende de var. aynı beni anlatmışsın. çok saol sen yazınca yaptığım hataları daha iyi anladım. motive ettin beni. söz bundan sonra kaçamak yok.Cok haklisin canim gozunun onunde birsuru hamur isi olup ve iradene sahip olmak cok zor ama bu zamana kadar o kalorili yagli sekerli gidalari cok yedik ve hepsinin tadlarini da biliyoruz hedef kilomuza yakin belki yakmak uzere tadimlik yeriz ama simdilik yeme lutfen ben bu sefer sifir kacamakla yola devam ediyorum cunku kendimi cok iyi taniyorum bi kere den bisey olmaz azcik tadina bakiyim yarin veya bi sonraki ogun telafi ederim diye diye bi baktim ortada diyet yookk artik kilolu olmaktan biktim ve busefrr olucak inaniyorum allahtan bi engel bi hastalik vs olmaz ise insallah basarmak istiyorum...ben her aksam esime cayin yaninda abur cubur cerez vs hazirliyorum ama ben agzima lokma bile koymuyorum.sende iradelisin masallah istersen yemezsin hersey senin elinde
Rica ederim canim burasi benim de en buyuk motive kaynagim ve sizin sayenizde bende motive oluyorumçok doğru söylüyorsun. ben de aman canım bir tadına bakayım diyorum. sonra başka bir şey derken totalde bayağı sınırı aşmış oluyorum. diğer öğün veya günde telafi ederim düşüncesi bende de var. aynı beni anlatmışsın. çok saol sen yazınca yaptığım hataları daha iyi anladım. motive ettin beni. söz bundan sonra kaçamak yok.
görsünler tabi.Rica ederim canim burasi benim de en buyuk motive kaynagim ve sizin sayenizde bende motive oluyorum
2017 yazini kilolu tombalak sisme balon gibi gecirmek istemiyorum artik genclesmek istiyorum kilo insani yaslandiriyor.gecen kurban bayraminda uzunn sure gormedigim bi akrabamiza ziyarete gitmistik en son beni 53 kiloyken gormustu dugunumde (2001) esime dondu dediki kizimizi yaslandirmissin biz sana boyle mi verdik dedi ben şook bu yaz gorsunler bide beni
bu arada çocuğun var mıydı?Rica ederim canim burasi benim de en buyuk motive kaynagim ve sizin sayenizde bende motive oluyorum
2017 yazini kilolu tombalak sisme balon gibi gecirmek istemiyorum artik genclesmek istiyorum kilo insani yaslandiriyor.gecen kurban bayraminda uzunn sure gormedigim bi akrabamiza ziyarete gitmistik en son beni 53 kiloyken gormustu dugunumde (2001) esime dondu dediki kizimizi yaslandirmissin biz sana boyle mi verdik dedi ben şook bu yaz gorsunler bide beni
Evet canim bi kizim (12) bir de oglum ( 3.5) var .bu arada çocuğun var mıydı?
Allah bağışlasın.Evet canim bi kizim (12) bir de oglum ( 3.5) var .
Hayırlı cumalar canımGunaydin ve hayirli cumalar kizlar
Bu haftada 700 gr vermisim.
1 ayda 5.200 gr.
Sende süpersin canım benimHayırlı cumalar canım
Süpersin valla
Ben de bu hafta 1.1 kilo vermişim.
Ama iki haftadır yağdan çok az veriyorum.
Canım mesajın yarım gelmişMerhaba kizlar ilk önce dun ki menumu yaziyim.
Sabah: