adetine 2 gün kala test yapıp negatif gören ama daha sonra hamile olduğunu öğrenenler

Tecrübelisiniz diye sormak istemiştim. Nişanlım evlenicez aslında da erken olur diye stres yapmıştım. Kusura bakmayın
Hayır yaz ona karışamam ama burası yeri değil. Yeni konu aç varsa yazmak isteyen tecrübeliler orda cevaplar

Bence bu kadar büyük konuşmayın hanımefendi. Başınıza gelir
Keske hamile kalma ihtimali basimiza gelse
Keskee o sekilde umutlansak
Yanlis yerdesin bence daha fazla yorum yapma yazma
Biz burda nasil o mucizeyi yasariz diye sabah aksam birbirimize birbirimizi tanimadsn dua edip seviniyoruz.
Senin icin yazilabilecek bir yorum yok ne yazikki ....

Bence bu kadar büyük konuşmayın hanımefendi. Başınıza gelir
Ben evliyim hanfendi ve 1 yildir bebegim olsun diye savasiyorum.Evlenmeden oncede yatmadim kalkmadim benim basima gelmedi yani..Hee sen benim cocugumdan bahsediyosan ben bu kadar bebegim olsun diye ugrasirken senin onun hakkinda bu sekilde konusmak hic haddin degil.. sen kendini duzelt bi bakalim ilk once...

O zaman siz de bi düzeltin üslubunuzu. Hadden bahsediyorsunuz siz de hiç yok

Y yer6melegi tamamm kuzummm sakin ol sen
Uzme kendini daha fazla kapat yazma hic buna

Cok saol kuzum cok buyuk destekcimsin benimm...Allah yuzumuze bakar insallaahh..Negatif gormekten yoruldum her seferinde boyle cokkuyorum iste

normalde gecersiz anlamına geliyor yarım saatten snra beliren 2.çizgiler fakat yeni oldugu için idrarda hemen belli olmuyor,aynı şey benimde başıma gelmişti mayıs ayında bir kaç gün snra testi tekrarla mutlaka canım

Cok saol kuzum cok buyuk destekcimsin benimm...Allah yuzumuze bakar insallaahh..Negatif gormekten yoruldum her seferinde boyle cokkuyorum iste
Ruhen hep yanindayim hep dualarimdasin hic merak etme sen bebegim
Allah coook buyuk hic sikma canini

10 aylık hamilesin bacim ama karnın burdan dümdüz görünüyor. İstersen bi ilişki daha yasa biraz şişer karnın daha güzel olur. Tövbe tövbe sabah sabah nerden buluyor böyleleri bizi bacim ya. Hollymom

Tecrübelisiniz diye sormak istemiştim. Nişanlım evlenicez aslında da erken olur diye stres yapmıştım. Kusura bakmayın
Pardon nişanlısın diye o tür şeyleri yaşamak zorunda mısın? Garantisi var mı evleneceğinizin? ALLAH korusun birinizden birine bişey oldu ya da ayrıldınız sonraki psikolojin bundan daha mı güzel olacak? Hollymom

hersene karnı burnunda bayanın ama hiç hamile olduğunu anlayamıyor ve doğuramıyor galiba

merhaba kızlar bu arada bende sizleri takipteysim artık yazmak istedim nasılsınız

İNSAALLAH bizler de öyleyizdir canim ya yazıp bizlere umut olduğun için çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…