Hayır yaz ona karışamam ama burası yeri değil. Yeni konu aç varsa yazmak isteyen tecrübeliler orda cevaplarTecrübelisiniz diye sormak istemiştim. Nişanlım evlenicez aslında da erken olur diye stres yapmıştım. Kusura bakmayın
Keske hamile kalma ihtimali basimiza gelseBence bu kadar büyük konuşmayın hanımefendi. Başınıza gelir
Ben evliyim hanfendi ve 1 yildir bebegim olsun diye savasiyorum.Evlenmeden oncede yatmadim kalkmadim benim basima gelmedi yani..Hee sen benim cocugumdan bahsediyosan ben bu kadar bebegim olsun diye ugrasirken senin onun hakkinda bu sekilde konusmak hic haddin degil.. sen kendini duzelt bi bakalim ilk once...Bence bu kadar büyük konuşmayın hanımefendi. Başınıza gelir
O zaman siz de bi düzeltin üslubunuzu. Hadden bahsediyorsunuz siz de hiç yokBen evliyim hanfendi ve 1 yildir bebegim olsun diye savasiyorum.Evlenmeden oncede yatmadim kalkmadim benim basima gelmedi yani..Hee sen benim cocugumdan bahsediyosan ben bu kadar bebegim olsun diye ugrasirken senin onun hakkinda bu sekilde konusmak hic haddin degil.. sen kendini duzelt bi bakalim ilk once...
Y yer6melegi tamamm kuzummm sakin ol senBen evliyim hanfendi ve 1 yildir bebegim olsun diye savasiyorum.Evlenmeden oncede yatmadim kalkmadim benim basima gelmedi yani..Hee sen benim cocugumdan bahsediyosan ben bu kadar bebegim olsun diye ugrasirken senin onun hakkinda bu sekilde konusmak hic haddin degil.. sen kendini duzelt bi bakalim ilk once...
Hadii hadii baska konuya git sen..Senin yerin ne yazikki bizim aramiz degilO zaman siz de bi düzeltin üslubunuzu. Halden bahsediyorsunuz siz de hiç yok
Cok saol kuzum cok buyuk destekcimsin benimm...Allah yuzumuze bakar insallaahh..Negatif gormekten yoruldum her seferinde boyle cokkuyorum isteKuzummm bilinc altimiz hep bebek hep umut dolu
Ruyana girmesi cok normal
Yapma boyle daha erken testlerle her seferinde hayal kirikligi yasiyoruz
Kan testi verip ogrenelim bitsin bu cile
Sende uzme kendini olmazsa bir sonraki ay daha dikkatli olacagiz
Umudumuzu kaybetmeyecegiz
Rabbime dua edecegiz siginacagiz
Rabbim bizi gore en guzel zamani secmusir melegimize kavusmamiza o guzel zamana gore ayarlamistir
Zor ama bize dusen o zamani beklemek
Evet cok zor evet cokyorucu ama rabbim mukafatini illaki verecek yeterki tevekkulde vazgecme yeter ki rabbimden umudunu kesme kuzumm benimmm
normalde gecersiz anlamına geliyor yarım saatten snra beliren 2.çizgiler fakat yeni oldugu için idrarda hemen belli olmuyor,aynı şey benimde başıma gelmişti mayıs ayında bir kaç gün snra testi tekrarla mutlaka canımkizlarr ben 2 3 gun once aksamuzeri bi test yaptim negatif cikti .. Sonra ertesi sabah ilk idrar ile tekrar test yaptim lavabo da negatif gordum moralim bozuldu ciktim posetine koydum kaldirdim .. 1 dakika surmedi yani .. Bugun aklima geldi bi bakam dedim baktim silik cizgi var.. Negatif test dura dura pozitif olur mu .. Ilk yaptığım da oyle incelemedim bide simdi bi baktim dikkatli resmen cizgi var
Ruhen hep yanindayim hep dualarimdasin hic merak etme sen bebegimCok saol kuzum cok buyuk destekcimsin benimm...Allah yuzumuze bakar insallaahh..Negatif gormekten yoruldum her seferinde boyle cokkuyorum iste
Allah razi olsun canim cok saolRuhen hep yanindayim hep dualarimdasin hic merak etme sen bebegim
Allah coook buyuk hic sikma canini
10 aylık hamilesin bacim ama karnın burdan dümdüz görünüyor. İstersen bi ilişki daha yasa biraz şişer karnın daha güzel olur. Tövbe tövbe sabah sabah nerden buluyor böyleleri bizi bacim ya.14 haftalık gebe bir kadının karnı sabah düz olup da sonra şişer mi, yani çok ufak bir ihtimal hamile kalma ihtimalim var(sürtünme). Ne yazık ki evli de değilim. Stres yapıyorum. Adet oldum 3 kez filan ama hepsi çok garipti olmadan önce kahverengi akıntı geldi, sonra kırmızılastı. Karnım da hep düz olurdu ben anlamadım. İstahım da çok. Bel ağrım kasık ağrım da var. 1 ay sonra test yaptım negatif , yanlış çıkma ihtimali de var. Çok gerginim psikolojim bozuldu
Pardon nişanlısın diye o tür şeyleri yaşamak zorunda mısın? Garantisi var mı evleneceğinizin? ALLAH korusun birinizden birine bişey oldu ya da ayrıldınız sonraki psikolojin bundan daha mı güzel olacak?Tecrübelisiniz diye sormak istemiştim. Nişanlım evlenicez aslında da erken olur diye stres yapmıştım. Kusura bakmayın
Görünce eyvah yandı dedim kuzum keşke buraya yazmasaydı10 aylık hamilesin bacim ama karnın burdan dümdüz görünüyor. İstersen bi ilişki daha yasa biraz şişer karnın daha güzel olur. Tövbe tövbe sabah sabah nerden buluyor böyleleri bizi bacim ya.Hollymom
Günaydın kuzum bat yarın ama bugün beyaz akıntı geldi. Adet olacakmış gibi hissediyorumGunaydinnn kuuuuuzuuummm
Guzel haberlerini bekliyorum bugunnn
Birine kanıp yaptım bu cahilliği. Pisman oldum ama ne fayda. Son iliskinin üzerinden 7 ay geçti. 10 nisan gibiydi yani. Adetlerimi hep gördüm. Ama 8 gün süren adetlerim 4 günde kesiliverdi. Karnım şuan sert ve şiş. Uzun süredir. Ve karnımın icerisinde baloncuklanmalar var. Ayaklarım hic sismezdi, sisiyolar ara ara cok az. Baş ağrım da var. 2 ay önce idrarda gebelik testi yaptım negatif cıktı. Simdi suan test yapsam kesin sonuc cıkar mı artık? 8. Ayda öğrenenler varmıs ya. Cok kötüyüm cidden. Kac aydır bu cileyi cekiyorum
Kaç günün var senin kuzum?MutsuzumUmya bende dayanamadim gittim test yaptim bu sabah aglaya aglaya mahfoldum yine negatif yine negatif
İNSAALLAH bizler de öyleyizdir canim ya yazıp bizlere umut olduğun için çok teşekkür ederimmKizlar ben adetime 10 gun kala kan aldirdim 0 cikti adetime 3 gun kala test yaptim negatif cikti testi yaptigim aksam karnima kramp girdi yerimden kalkmadim ertesi gun karnim agriyo diye ve yuzum ve kizarmisti surekli atesim var gibi hissediyorudm annem zorla hastaneye goturdu halbuki hamileymisim ve adete 3 gun kala ogrendim umudunuzu yitirmeyin
30 u canim gecikmezse gecikirse 5 ini bulur hep gecikir benimKaç günün var senin kuzum?
Pozitif görme dertlerinden olan insanlarız kuzum sen nasilsin:) hoşgeldin aramizamerhaba kızlar bu arada bende sizleri takipteysim artık yazmak istedim nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?