adetine 2 gün kala test yapıp negatif gören ama daha sonra hamile olduğunu öğrenenler

Tam hazirlandim gidiyordum deyince aklima geldi anlatayim istedim. Bi gun adet gunumde aksama kadar bekledim gelmedi bende test almaya gittim donuste apartmana girerken adet oldum.bigun adet gunumde hic olmazdi pembe lekelenmem oldu arastirdim yerlesme kanamasi olabilir yaziyordu.wc den ciktim esime soylemeye giderken adet oldum.adet gunumde kan verdim deger 3 cikti.doktoruma sordum belki yukselir dedi.esimj aradim tam anlatirken adet oldum.

Yaa cok uzuldum canim
Peki simdi hamile misin varmi bebek

Subat ayinda kurtaj olmak zorunda kaldim bebegimin kalbi durmustu.o gunden beri beklemedeyim canim.denizyoruz ama basaramadik henuz.sen ne zamadir bekliyorsun

Subat ayinda kurtaj olmak zorunda kaldim bebegimin kalbi durmustu.o gunden beri beklemedeyim canim.denizyoruz ama basaramadik henuz.sen ne zamadir bekliyorsun
Rabbim insallahhhhhh hayirlisiyla nasip eder canimm benimm
Bende bu ayla beraber 3 aydir bekliyorum

Vucut 3 ay hamilelige hazirlanir diye duymustum ben 4. Denemede hamile kalmistim.senin zamanin gelmis bence.hadi hayirlisi

Vucut 3 ay hamilelige hazirlanir diye duymustum ben 4. Denemede hamile kalmistim.senin zamanin gelmis bence.hadi hayirlisi
Insallahh canim insallahhhhhh hayirlisiyla hayirli evlatlarimjzi kucagimiza aliriz
Ekim ayi hepimjzin ayi olur
Artik hayal kirikligi yasamayalim

Kızlar benımde bı sorum olacak. 2 aydır adet olamıyorum 10 gun once doktora gıdıp hcg me baktırdıgımda 0,2 negatıf stresten dolayı gecıktıgını adet sokturucu verecegını soyledı. Kullanmadım. Bugun verdıgı ılacı alırken nolur nolmaz dıye yanında bıde gebelık testı aldım. Kocaman bı ıkıncı cızgı cıktı. Sok oldum. 10 gunde olması normal mı? Bıde adet olamamıskensaglıklı olur mu ? Cevaplarınızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…